Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
30/12/2009 14:48
Konu Sahibi
ancyra
Yorumlar
4
Okunma
1850
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

ancyra

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
60
01/07/2009
Kayseri
Ofis 2003
16/06/2010,10:59
Çözüldü 
Merhaba;
2 Tane Comboboxla ilgili sorum olacak.
1. Hazırladığım bir formda comboboxlarım var. bu comboboxların içeriğini doldurulması için yanına bir butonla yardımcı form açıyorum. bu yardımcı butona girilen değerleri kaydet dediğimde comboboxun içeriğininde güncellenmesini istiyorum ama yapamıyorum?nasıl bir yol izlemeliyim.
2. Comboboxa databaseden veri aktardığım zaman databasedeki 1 değil 2 sütunun bilgilerini yanyana göstermek istiyorum.

bunlarda takıldım. yardım ederseniz çok memnun olurum.

Dosya Ektedir.


Ek Dosyalar
.rar   Debug.rar (Dosya Boyutu: 3,7 MB / İndirme Sayısı: 17)
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
Dün,09:01
Çözüldü 
Forum kuralları --> Örnek Dosya...


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

benremix

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.433
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
Dün,21:59
Çözüldü 
Sn ancyra şifreyi yazarmısınız. Ayrıca gerçek veriler varsa siliniz. Resimler vs. eklemenize gerek yoktu. Saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla

ancyra

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
60
01/07/2009
Kayseri
Ofis 2003
16/06/2010,10:59
Çözüldü 
database şifresi 981221048 özel bilgiler içerisinde yer almamaktadır (Şahsıma ait bilgiler içermektedir). Ayrıca resimlerde normal resimlerdir.
sorduğum sorunun çözümü ben buldum. Kaydet butonunu altına en son girilen textboxtaki değeri diğer formum combobox değerlerine eklettiriyorum. bu şekilde yapabildim. Silme olayıda aynı şekilde yaptım.
Örnek:
Kaydet butonunun kod kısmına ekledim.
frmekipmangir.cmbbolum.Items.Add(txtbolumgir.Text)
Sil butonun altına ekledim.
frmekipmangir.cmbbolum.Items.Remove(grdbolumv.GetFocusedRowCellValue("bolumadi"))


Cevapla

benremix

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.433
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
Dün,21:59
Çözüldü 
Sn ancyra çözümü kendiniz bulduğunuz için tebrik ederim. Resimlerle falan program boyutunun şişmemesi için değinmiştim. Saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü VB PRojesi Başka Bilgisayarda Çalışmıyor mavivan 3 2.163 15/12/2013, 14:08 maytas
Çözüldü Inputbox a girilen sayıya isim verme adrian 2 1.787 18/03/2013, 01:00 mcmaho
Çözüldü Başka bir formdaki Combo Box içeriğini Yenilemek ynlmz 4 2.589 27/01/2013, 13:29 ynlmz
Çözüldü VB 6 Girilen Tarih İle Date Kontroluna Göre Rapor Alma |By|KiDnArUt| 6 3.942 24/05/2011, 18:06 |By|KiDnArUt|
Çözüldü visual basic 2008 de textbox girilen degerleri access nasıl kaydını yapacaz? fsgfb 1 2.549 10/02/2010, 15:33 C*e*l*o*y*c*e

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.