girilen değerin başka bir formda güncellenmesi
Tarih
30/12/2009 14:48
Konu Sahibi
ancyra
Yorumlar
4
Okunma
1547
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



ancyra
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
60
01/07/2009
Kayseri
Ofis 2003
16/06/2010,10:59
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba;
2 Tane Comboboxla ilgili sorum olacak.
1. Hazırladığım bir formda comboboxlarım var. bu comboboxların içeriğini doldurulması için yanına bir butonla yardımcı form açıyorum. bu yardımcı butona girilen değerleri kaydet dediğimde comboboxun içeriğininde güncellenmesini istiyorum ama yapamıyorum?nasıl bir yol izlemeliyim.
2. Comboboxa databaseden veri aktardığım zaman databasedeki 1 değil 2 sütunun bilgilerini yanyana göstermek istiyorum.

bunlarda takıldım. yardım ederseniz çok memnun olurum.

Dosya Ektedir.


Ek Dosyalar
.rar   Debug.rar (Dosya Boyutu: 3,7 MB / İndirme Sayısı: 17)
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.023
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,14:08
Çözüldü 
Forum kuralları --> Örnek Dosya...
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.432
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
21/02/2017,06:29
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn ancyra şifreyi yazarmısınız. Ayrıca gerçek veriler varsa siliniz. Resimler vs. eklemenize gerek yoktu. Saygılar...
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla

ancyra
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
60
01/07/2009
Kayseri
Ofis 2003
16/06/2010,10:59
Çözüldü 
database şifresi 981221048 özel bilgiler içerisinde yer almamaktadır (Şahsıma ait bilgiler içermektedir). Ayrıca resimlerde normal resimlerdir.
sorduğum sorunun çözümü ben buldum. Kaydet butonunu altına en son girilen textboxtaki değeri diğer formum combobox değerlerine eklettiriyorum. bu şekilde yapabildim. Silme olayıda aynı şekilde yaptım.
Örnek:
Kaydet butonunun kod kısmına ekledim.
frmekipmangir.cmbbolum.Items.Add(txtbolumgir.Text)
Sil butonun altına ekledim.
frmekipmangir.cmbbolum.Items.Remove(grdbolumv.GetFocusedRowCellValue("bolumadi"))
Cevapla

benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.432
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
21/02/2017,06:29
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn ancyra çözümü kendiniz bulduğunuz için tebrik ederim. Resimlerle falan program boyutunun şişmemesi için değinmiştim. Saygılar...
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü VB PRojesi Başka Bilgisayarda Çalışmıyor mavivan 3 1.856 15/12/2013, 14:08 maytas
Çözüldü Inputbox a girilen sayıya isim verme adrian 2 1.553 18/03/2013, 01:00 mcmaho
Çözüldü Başka bir formdaki Combo Box içeriğini Yenilemek ynlmz 4 2.089 27/01/2013, 13:29 ynlmz
Çözüldü VB 6 Girilen Tarih İle Date Kontroluna Göre Rapor Alma |By|KiDnArUt| 6 3.526 24/05/2011, 18:06 |By|KiDnArUt|
Çözüldü visual basic 2008 de textbox girilen degerleri access nasıl kaydını yapacaz? fsgfb 1 2.379 10/02/2010, 15:33 C*e*l*o*y*c*e


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya