Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
07/01/2012 20:54
Konu Sahibi
Technoman
Yorumlar
8
Okunma
3034
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Technoman

Novice Coder
Kullanici Avatari
Üye
M.... O....
30
9
09/11/2011
0
İstanbul
Ofis 2007
11/01/2012,22:36
Çözüldü 
Ben formda her kayıta en fazla 1,5 dk bakılabilmesini istiyorum. Bunun için formuma bir geri sayaç eklemek istiyorum. Zaman bitince ileti kutusu çıkacak ve zaman doldu diyecek. Eğer diğer kayıta geçilirse sayaç en baştan başlayacak. Yardımlarınızı bekliyorum.


Cevapla

Yandemir

Only Office 2003
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
25/08/2017,00:10
Çözüldü 
örnek ekleseniz iyi olurdu ama formda timer kullanın oncurrent olayına timerinterval degerini girin. ontimer olayında ise formu kapatın.

örnek olmayınca bu kadar anlatılıyor.


Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla

Yandemir

Only Office 2003
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
25/08/2017,00:10
Çözüldü 
örnekte benden olsun Img-grin

Ek Dosyalar
Otomatik Kapanan Form.rar


Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.797
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:06
Çözüldü 
inceleyiniz. Süre 5 saniye olara ayarlandı, koddaki 5'i 90 olarak değiştir.
Ek Dosyalar
15 Soruda 1 Milyon_son.rar
[187.81 KB]



Pardon Murat hocam.


Cevapla

Technoman

Novice Coder
Kullanici Avatari
Üye
M.... O....
30
9
09/11/2011
0
İstanbul
Ofis 2007
11/01/2012,22:36
Çözüldü 

Visual Basic Code
Me.TimerInterval = IIf(Me.OpenArgs, Me.OpenArgs, 0)


Benim pek Vba bilgim yok yazmışsınız ama ben bunu tam anlayamadım. Neresini değiştireceğim bu kodun. Birde ben bu sayacın geri sarmasını formda göstermek istiyorum. Onu nasıl yapabilirim.


Cevapla

Yandemir

Only Office 2003
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
25/08/2017,00:10
Çözüldü 
geri sayım göstermek için kodlama mantığını değiştirmek gerekli bu göstermeden kapatır. 1000=1 sn 10000=10 sn
en pratik yöntemi gösterdim.


Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü access görünümüne geri dönmede hata tufanbal 6 359 09/02/2017, 16:27 tufanbal
Çözüldü Formda düzenleme yaptığımda kaydetmeden işlemi geri almak raburabu 8 875 26/12/2016, 11:38 raburabu
Çözüldü Webbrowser Geri Butonu ates2014 2 738 09/05/2015, 23:50 ates2014
Çözüldü sayac süre hesaplama timm119 10 2.255 24/01/2015, 00:43 yorum70
Çözüldü Yanlışlıkla silineni geri alsın caytug 12 2.218 23/12/2014, 20:43 caytug

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.