Geri Sayaç
Tarih
07/01/2012 20:54
Konu Sahibi
Technoman
Yorumlar
8
Okunma
2709
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Technoman
Novice Coder
Kullanici Avatari
Üye
M.... O....
30
9
09/11/2011
0
İstanbul
Ofis 2007
11/01/2012,22:36
Çözüldü 
Ben formda her kayıta en fazla 1,5 dk bakılabilmesini istiyorum. Bunun için formuma bir geri sayaç eklemek istiyorum. Zaman bitince ileti kutusu çıkacak ve zaman doldu diyecek. Eğer diğer kayıta geçilirse sayaç en baştan başlayacak. Yardımlarınızı bekliyorum.
Cevapla

Yandemir
Only Office 2003
Kullanici Avatari
Onursal
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
13/04/2017,00:47
Çözüldü 
Sponsor Reklam
örnek ekleseniz iyi olurdu ama formda timer kullanın oncurrent olayına timerinterval degerini girin. ontimer olayında ise formu kapatın.

örnek olmayınca bu kadar anlatılıyor.
Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla

Yandemir
Only Office 2003
Kullanici Avatari
Onursal
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
13/04/2017,00:47
Çözüldü 
örnekte benden olsun Img-grin

Ek Dosyalar
Otomatik Kapanan Form.rar

Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.556
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,15:02
Çözüldü 
Sponsor Reklam
inceleyiniz. Süre 5 saniye olara ayarlandı, koddaki 5'i 90 olarak değiştir.
Ek Dosyalar
15 Soruda 1 Milyon_son.rar
[187.81 KB]



Pardon Murat hocam.

Cevapla

Technoman
Novice Coder
Kullanici Avatari
Üye
M.... O....
30
9
09/11/2011
0
İstanbul
Ofis 2007
11/01/2012,22:36
Çözüldü 

Visual Basic Code
Me.TimerInterval = IIf(Me.OpenArgs, Me.OpenArgs, 0)


Benim pek Vba bilgim yok yazmışsınız ama ben bunu tam anlayamadım. Neresini değiştireceğim bu kodun. Birde ben bu sayacın geri sarmasını formda göstermek istiyorum. Onu nasıl yapabilirim.

Cevapla

Yandemir
Only Office 2003
Kullanici Avatari
Onursal
M.... Y....
1.432
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
13/04/2017,00:47
Çözüldü 
Sponsor Reklam
geri sayım göstermek için kodlama mantığını değiştirmek gerekli bu göstermeden kapatır. 1000=1 sn 10000=10 sn
en pratik yöntemi gösterdim.
Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  access görünümüne geri dönmede hata tufanbal 6 104 09/02/2017, 16:27 tufanbal
  Formda düzenleme yaptığımda kaydetmeden işlemi geri almak raburabu 8 484 26/12/2016, 11:38 raburabu
Çözüldü Webbrowser Geri Butonu ates2014 2 631 09/05/2015, 23:50 ates2014
Çözüldü sayac süre hesaplama timm119 10 2.001 24/01/2015, 00:43 yorum70
Çözüldü Yanlışlıkla silineni geri alsın caytug 12 1.853 23/12/2014, 20:43 caytug


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status