Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
14/12/2010 13:14
Konu Sahibi
sansar55
Yorumlar
8
Okunma
2874
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
Kullanici Avatari

sansar55

Aktif Üye
 37
 38
 202
 26/08/2009
12
 Hatay
 
 Ofis 2003
 16/09/2014,12:45
Çözüldü 
Geçiş panosundan girilmeisni istemediğim forma nasıl şifre koyarızz.. ?


+rep Access Paylaştıkca Güzeldir +rep

Kullanici Avatari

sansar55

Aktif Üye
 37
 38
 202
 26/08/2009
12
 Hatay
 
 Ofis 2003
 16/09/2014,12:45
Çözüldü 
örneği ekledim


+rep Access Paylaştıkca Güzeldir +rep

Kullanici Avatari

emturker

Uzman
Mu....
 88
 1.255
 30/10/2008
781
 İstanbul
 
 Ofis 2010 32 Bit
 18/03/2019,15:01
Çözüldü 
Sn.sansar55

Şifre : 1234


Application Engineer

Kullanici Avatari

sansar55

Aktif Üye
 37
 38
 202
 26/08/2009
12
 Hatay
 
 Ofis 2003
 16/09/2014,12:45
Çözüldü 
nasıl yapacağımızı anlatırmısın kodu nereye yazıyoruz


+rep Access Paylaştıkca Güzeldir +rep

Kullanici Avatari

emturker

Uzman
Mu....
 88
 1.255
 30/10/2008
781
 İstanbul
 
 Ofis 2010 32 Bit
 18/03/2019,15:01
Çözüldü 
Sn. Bu kodu Butonun Tıklandığında Olayına yazıyorsunuz.

Visual Basic Code
sifre = "1234"
ssifre = InputBox("Şifreyi Girin")
If ssifre = sifre Then DoCmd.OpenForm "AÇILACAK FORM ADI" Else MsgBox " ŞİFREYİ YANLIŞ GİRDİNİZ"


"AÇILACAK FORM ADI" kısmınada Şifreli Olarak Açılak Formun Adını Yazıyorsunuz.
Saygılar.


Application Engineer

Kullanici Avatari

sansar55

Aktif Üye
 37
 38
 202
 26/08/2009
12
 Hatay
 
 Ofis 2003
 16/09/2014,12:45
Çözüldü 
anladım oldu eline sağlık fakat girdiğim şifre görünüyor. ****** şeklinde görünemezmi .


+rep Access Paylaştıkca Güzeldir +rep


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Kullanıcı Adı Ve Şifre sercann 11 500 15/02/2019, 18:16
Son Yorum: sercann
Çözüldü Alt Tablolardan Oluşmuş Ana Tabloda Sorgulama Nasıl Yapılır ? A_day 7 172 11/02/2019, 22:08
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Aynı Formda Farklı Tablo Değerlerini Nasıl Kullabilirim? sipuasfaf 2 169 02/02/2019, 15:43
Son Yorum: sipuasfaf
Çözüldü Metin Kutusunda Tablodaki Değerlerin Toplamı Vba Nasıl Gösterilir. Oğuz Türkyılmaz 2 98 01/02/2019, 17:42
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Dlookup İle Açılan Kutudan İsim Seçince Forma Resim Getirmek... remi 6 210 29/01/2019, 11:51
Son Yorum: remi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.