Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
28/05/2012 15:14
Konu Sahibi
sebo19gs
Yorumlar
4
Okunma
1300
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

sebo19gs

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... Y....
56
22/08/2009
0
İstanbul
Ofis 2010
05/04/2017,18:16
Çözüldü 
Merhaba forumda olsun başka yerde olsun aramalarıma rağmen bulamadım. Açıkcası nasıl aratacaığımı da bilmiyorum Img-grin

ftp de bulunan bir database ile lokalde bulunan bir database arasında nasıl bilgi alışverişi yaptırabiliriz. Ya da lokladeki database yapılan bir kaydın direk ftp de ki database nasıl veri yazdırmasını sağlayabiliriz.


sebo19gs, 22-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

chopper07

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.803
29/01/2008
376
Aydın
Ofis 2003
Dün,01:51
Çözüldü 
ftp dekini nerede kullanacaksınız. Neden veri güncellemesine ihtiyac var. Eğer online vt kullanacaksanız o zamanda local dekine gerek yok. Img-grin


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

resim
resim
resim
Cevapla

sebo19gs

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... Y....
56
22/08/2009
0
İstanbul
Ofis 2010
05/04/2017,18:16
Çözüldü 
şimdi durum şu Img-grin lokalde kullandığımız bir program var Access de yapılmış ve detaylı bir program. ftd de sitenin database var. müşteri siparişlerini takip etsin diye bir sistem kurduk. o bilgilerinin iki defa kayıt işlemi yapılıyor. biz de tek kayıt ta her yerde gözüksün istiyoruz. çünkü lokalde çok detaylı bir şekilde kayıt tutuluyor.


sebo19gs, 22-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

tolgahat

Üye Seviyesi: 0/6
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
T....
72
20/05/2011
İstanbul
Ofis 2007
27/08/2016,15:03
Çözüldü 
Sizin için en iyi çözüm bence mysql veritabanıdır. Tek veri tabanı ile işinizi çok rahat çzöersiniz. Sitenizde kullandığınız script asp mi ?


Cevapla

sebo19gs

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... Y....
56
22/08/2009
0
İstanbul
Ofis 2010
05/04/2017,18:16
Çözüldü 
evet asp kullanıyorum. database olarak da Access kullanılmakta. database aşırı derecede veri mevcut. mysql e gecmeyi düşünmüyorum açıkçası. masa üstündeki database yaptığımız kaydın nerdeyse aynısından bir tane de ftp de ki database yapmasını istiyorum.


sebo19gs, 22-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Sql Serverdan Sorgu İle Yerel Veri Tabanına Veri Yazdırma ertans 1 158 24/08/2017, 11:22 burhanb
Çözüldü Sql Veri Tabanına Bağlantıda Oturum Açma ertans 2 218 22/08/2017, 19:30 ozguryasin
Çözüldü Toplu SMS Firmasının Kodlarını Access Veri Tabanına Entegre Etme tekinuygun 14 2.981 25/07/2017, 08:32 ozanakkaya
  Formda Bulunan Departman Bölümü Raporda Çıkmıyor. ankaram 9 542 01/06/2017, 12:34 ankaram
Çözüldü Formunda Birden Fazla Bulunan Comboboxların Harflerle Açılmasını İstiyorum burhanb 7 567 21/02/2017, 13:08 burhanb

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.