Formları topluca güncellemek
Tarih
10/06/2011 16:54
Konu Sahibi
yersahan
Yorumlar
6
Okunma
1795
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
yersahan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
132
26/02/2009
0
Ankara
Ofis 2007
Dün,16:11
Çözüldü 
İki adet formum var.Birincisinde asgari ücret miktarı ve vergi dilimleri yazıyor.İkincisinde kişisel işçi föyleri var ve yaklaşık 1900 föyden oluşuyor. Dlookup yöntemiyle föylerin bulunduğu formun açıldığında olayına ilk formdaki oranlar vasıtasıyla bordrolarını hesaplattırıyorum ve bağlı olduğu tabloya yazdırıyorum.Temmuz ayında yeni asgari ücret geçerli olacak.İlk formumda asgari ücreti değiştirdiğimde işçi föylerinde de değişecek,ancak değişiklik, föyleri manuel olarak tek tek açtığımda geçerli oluyor İlk formumdaki asgari ücreti değiştirdiğimde ikinci formumdaki tüm verileri değiştirecek ve tablosuna kaydedecek bir yöntem varmıdır.Tşkr.
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.032
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
23/05/2017,21:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Elbetteki var. Database den bilgilerinizi silip çalışmanız ekleyin yapalım.
Kolay Gelsin.
Cevapla

yersahan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
132
26/02/2009
0
Ankara
Ofis 2007
Dün,16:11
Çözüldü 
Hocam kusura kalmayın, işyerinden erken çıkmak zorunda kaldım.mesajınızı yeni okudum. vergi oranlarının olduğu tablo "asgariücret",bağlı olduğu form "form10", personel föyleri" F_PERSONEL" formu.İlginize teşekkür ediyorum.Sizlerin ve bu sitenin sayesinde mükemmel bilgiler öğrendim.Allah hepinizden razı olsun.İyi akşamlar


Ek Dosyalar
.rar   ensonhali100620111.rar (Dosya Boyutu: 544,15 KB / İndirme Sayısı: 30)
Cevapla

ayhan2122
accesstr.net , gayet net ;)
Kullanici Avatari
Uzman
681
30/10/2008
451
-
Ofis 2003
23/02/2017,01:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Keşke 2003 olarak da ekleseydiniz.
Sanırım sizin reçeteniz güncelleştirme sorgusu.
"UPDATE Tablo SET Img-grin"
Saygılar, iyi çalışmalar.
*********
Kod, formül vs bilmek önemlidir ama mantığını yürütebilmek, nerede ve nasıl kullanılacağını bilmek daha önemlidir.
Cevapla

yersahan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
132
26/02/2009
0
Ankara
Ofis 2007
Dün,16:11
Çözüldü 
Merhabalar, rar dosyamı eklemiştim ama bir dönüş olmadı.Yardımlarınızı bekliyorum.Tşkr.
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.032
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
23/05/2017,21:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın yerhasan;
Aşağıdaki kodu bir sorguya yapıştırın. Bu örnek üzerine güncellemek istediğiniz alanları ilave ederek yada çıkararak çözebilirsiniz.
Bir örnek eklemek istiyordum ama hangi alan hangi alana göre güncelleştirilecek benim için karışık geldi.
Kolay gelsin.

SQL Code
UPDATE T_PERSONEL, asgariücret SET T_PERSONEL.olum_sig_primi = [asgariücret]![olum_sig_primi], T_PERSONEL.saglik_sig_primi = [asgariücret]![saglik_sig_primi], T_PERSONEL.damga_vergisi = [asgariücret]![damga_vergisi], T_PERSONEL.issizlik_sig_primi = [asgariücret]![issizlik_sig_primi];


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formları tasarım görünümünde açamıyorum. kasperskin 5 288 13/01/2017, 19:54 atoz112
Çözüldü Formları bağlama sorunu aacanakova 9 645 17/02/2016, 17:44 atoz112
Çözüldü Tek form üzerinde çalışan formları ayırmak. fascioğlu 4 622 14/10/2015, 16:27 fascioğlu
Çözüldü Formda yaptığım değişiklikleri güncellemek Allback 1 849 20/06/2015, 15:10 Allback
Çözüldü Formları Tek Form Altında Göstermek kayaaltin 7 988 21/05/2015, 10:43 kayaaltin


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status