Formdan rapor alma
Tarih
19/04/2011 17:13
Konu Sahibi
derzulya
Yorumlar
7
Okunma
2994
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 3/5 - 1 oy



derzulya
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
23
09/03/2009
0
Zonguldak
Ofis XP
21/01/2012,17:32
Çözüldü 
Sponsor Reklam
arkadaşlar forumdaki resimli dersi takiben formdan raporlama almayı denedim.. sıfırdan bir veritabanında resimli anlatımdakileri aynen yapıyorum çalışıyor.. ama benim halihazırdaki veritabanımda naptıysam çalıştıramadım.. neyi yanlış yaptığımı söyleyebilirmisiniz..

dosya ektedir.


Ek Dosyalar
.rar   vt1.rar (Dosya Boyutu: 29,87 KB / İndirme Sayısı: 28)
derzulya, proud to be a member of AccessTr.neT since 09-03-2009.
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.750
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
13/02/2017,02:22
Çözüldü 
Eğer kayıt yapmadan sadece ekrandakileri yazdıracaksanız aşağıdaki örnek işinizi görür. Ama bence bir tablo yapın ve ekrandaki verileri tabloya kaydettirin. Anlık görüntüyü yazdıracaksanız buyrun:


Ek Dosyalar
.rar   vt1_DEMİRAL2.rar (Dosya Boyutu: 19,5 KB / İndirme Sayısı: 111)
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

derzulya
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
23
09/03/2009
0
Zonguldak
Ofis XP
21/01/2012,17:32
Çözüldü 
Sponsor Reklam
evet tam istediğim şekil.teşekkürler. kayıt almadan yazdırmak istiyordum.. neyi eksik yapmışım onuda söylerseniz öğrenmek için
derzulya, proud to be a member of AccessTr.neT since 09-03-2009.
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.750
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
13/02/2017,02:22
Çözüldü 
Raporu tasarımda açarak bakarsanız, rapor üzerindeki metin kutularının denetim kaynaklarını o anda açık olan forumdaki nesnelerden nasıl adreslendiğini göreceksiniz. Bu işi n bir grameri var. Onu kavramak ya da Access aracılığıyla yolu göstermek yeterli.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

doubleone
Üye
Kullanici Avatari
Üye
26
5
07/07/2011
0
Adana
Ofis 2007
23/06/2014,12:11
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Güzel bir örnek sayın mehmet demiral bey yalnız takıldığım bir yer var etiketleri aynı şekilde yazdıramadım acaba etiketleride aynı raporda yazdırmanında yolunu gösterirmisiniz.şimdiden tşkler.
Cevapla

yorum70

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Ş....
1.187
08/10/2010
71
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
22/10/2016,21:00
Çözüldü 
vt de gerçek IBAN ve şahıs bilgileri mi var ? Bana mı öyle geldi !

Tehlikeli.
"Her tercih, bir vazgeçiştir"

Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formdan Excelle Veri Aktarma 1453asi 4 60 22/02/2017, 16:40 1453asi
  Excelden veri alma ates2014 27 689 20/02/2017, 09:35 caytug
  RAPOR DÖKÜMÜNDE HATA arasson 2 69 10/02/2017, 11:41 arasson
  Tablolara Tek Formdan Kayıt Girmek Ve Kayıtları Görmek ozer1971 5 56 09/02/2017, 13:32 atoz112
  Müşteri Bazlı Rapor Almak m_demir 5 91 08/02/2017, 20:13 m_demir


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya