Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
19/04/2011 17:13
Konu Sahibi
derzulya
Yorumlar
7
Okunma
3405
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 3/5 - 1 oy

derzulya

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
41
09/03/2009
0
Zonguldak
Ofis XP
25/08/2017,08:29
Çözüldü 
arkadaşlar forumdaki resimli dersi takiben formdan raporlama almayı denedim.. sıfırdan bir veritabanında resimli anlatımdakileri aynen yapıyorum çalışıyor.. ama benim halihazırdaki veritabanımda naptıysam çalıştıramadım.. neyi yanlış yaptığımı söyleyebilirmisiniz..

dosya ektedir.


Ek Dosyalar
.rar   vt1.rar (Dosya Boyutu: 29,87 KB / İndirme Sayısı: 29)
derzulya, proud to be a member of AccessTr.neT since 09-03-2009.
Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
10/09/2017,11:19
Çözüldü 
Eğer kayıt yapmadan sadece ekrandakileri yazdıracaksanız aşağıdaki örnek işinizi görür. Ama bence bir tablo yapın ve ekrandaki verileri tabloya kaydettirin. Anlık görüntüyü yazdıracaksanız buyrun:


Ek Dosyalar
.rar   vt1_DEMİRAL2.rar (Dosya Boyutu: 19,5 KB / İndirme Sayısı: 116)
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

derzulya

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
41
09/03/2009
0
Zonguldak
Ofis XP
25/08/2017,08:29
Çözüldü 
evet tam istediğim şekil.teşekkürler. kayıt almadan yazdırmak istiyordum.. neyi eksik yapmışım onuda söylerseniz öğrenmek için


derzulya, proud to be a member of AccessTr.neT since 09-03-2009.
Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
10/09/2017,11:19
Çözüldü 
Raporu tasarımda açarak bakarsanız, rapor üzerindeki metin kutularının denetim kaynaklarını o anda açık olan forumdaki nesnelerden nasıl adreslendiğini göreceksiniz. Bu işi n bir grameri var. Onu kavramak ya da Access aracılığıyla yolu göstermek yeterli.


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

doubleone

Üye
Kullanici Avatari
Üye
26
5
07/07/2011
0
Adana
Ofis 2007
23/06/2014,12:11
Çözüldü 
Güzel bir örnek sayın mehmet demiral bey yalnız takıldığım bir yer var etiketleri aynı şekilde yazdıramadım acaba etiketleride aynı raporda yazdırmanında yolunu gösterirmisiniz.şimdiden tşkler.


Cevapla

yorum70


Kullanici Avatari
Altın Üye
A.... Ş....
1.184
08/10/2010
71
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
22/10/2016,21:00
Çözüldü 
vt de gerçek IBAN ve şahıs bilgileri mi var ? Bana mı öyle geldi !

Tehlikeli.


"Her tercih, bir vazgeçiştir"

Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Ana Formdayken Bir Alt Formdan Diğer Alt Formun Düğmesine Tıklama Olayı sertac76 4 73 Dün, 10:36 sertac76
Çözüldü Satın Alma Takip Te Yöneticilere Onaylatma mahsumyavuz 2 133 24/08/2017, 12:15 mahsumyavuz
Çözüldü Üst Formdan Alt Forma Veri Aktarma teo81a 2 124 21/08/2017, 08:45 teo81a
Çözüldü Web Browserdeki Checkbox Değerini Alma idrisy 4 217 31/07/2017, 23:33 ozanakkaya
Çözüldü Açılır Kutudaki Değeri Alma Sorunu derzulya 5 217 11/07/2017, 16:08 derzulya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.