Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
16/03/2012 21:31
Konu Sahibi
kokotuna
Yorumlar
8
Okunma
2388
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

kokotuna

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
202
02/03/2012
10
Bolu
Ofis 2010
01/06/2017,09:32
Çözüldü 
arkadaşlar ekli dosyada form1 formunda 3 tane B(m) metin kutusu var ve bunların yanında tabloların isimleri yazıyor...
Bunlara veri girişi yaptığımda tablo kayıt yerlerini belirttiğim halde ad hatası alıyorum acaba nedeni nedir???

tek bir formdan farklı tablolara kayıt yapmak mümkün değilmidir?

ve ya;

sürekli formda 3 satır yapıp bu satırları 3 3 kaydetme şansımız olabilirmi? Denedim ama ilk satıra ne yazarsam diğer satırlara aynısını kaydettiği için olmadı?(terzaghi veri girişi kare1 formu)
sürekli formdaki her satır tabloda bir önceki satırın altına kayıt yapabilirmi? Eğer bu olabilirse daha çok işime yarar arkadaşlar


Ek Dosyalar
Database41.rar


Cevapla

disa2006

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
100
10/04/2011
5
Edirne
Ofis 2003
26/10/2016,08:39
Çözüldü 
2003 LUTFEN


haksızlık Karşısında eğilmeyiniz. Zira haklılığınız ile birlikte şerefinizide kaydedersiniz... (HZ ALİ)
Cevapla

iscinar

İsmail ÇINAR
Kullanici Avatari
Uzman
İ.... Ç....
860
30/05/2011
275
İstanbul
Ofis 2013 64 Bit
Bugün,14:29
Çözüldü 
Bu konuyu veya bu konuyu incelemiş miydiniz?


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.813
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,18:45
Çözüldü 
TERZAGHİ VERİ GİRİŞİ KARE1 isimli formu düzenledim,
açılan kutudan seçtiğiniz tablo formun kayıt kaynağı olur, sarı renkli alanlara yazdığınız veriler tablolara kaydedilir.
Ek Dosyalar
Database471_dnm.rar



Cevapla

kokotuna

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
202
02/03/2012
10
Bolu
Ofis 2010
01/06/2017,09:32
Çözüldü 
syn sledgeab sanırım sizin yaptığınız şey bir yöntem yalnız ilerde sıkıntı yaratacak bir şey olduğunu düşünüyorum program açısından...
biraz düzenleme yaptım ve yeni dosyaya ekleyip sorunumu daha açıklayıcı hale getirdim. İncelerseniz sevinirim.
TERZAGHİ VERİ GİRİŞİ formunu incelerseniz 3 ten satır var ve o satırların birine veri girdiğimde diğerlerinede o veriyi yansıtıyor ancak her birine farklı veri girmem gerekiyor çünkü o satırların tipi farklı olduğu için verileride farklı olmalı ve girdiğim verileri tabloya aynı şekilde 3 satır olarak aktarmalı...
Umarım anlatabilmişimdir.

Ek Dosyalar
Database471_dnm.rar


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.813
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,18:45
Çözüldü 
ekteki örnek sadece 2'şer alanı tabloya kaydediyor. Böyle birşey istiyorsanız kalan alanları koda ekleyip kullanabilirsiniz.

Ek Dosyalar
Database471_sled.rar


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü İf İçinde İki Tarih Veya Saat Arası Sorgusu Kullanılabilirmi burhanb 4 111 Dün, 08:23 burhanb
Çözüldü Ana Formdayken Bir Alt Formdan Diğer Alt Formun Düğmesine Tıklama Olayı sertac76 4 92 20/09/2017, 10:36 sertac76
Çözüldü Kayıt Silme Hatası burhanb 6 191 08/09/2017, 14:01 burhanb
Çözüldü Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt U.ALTUN 7 336 21/08/2017, 12:04 direnist
Çözüldü Üst Formdan Alt Forma Veri Aktarma teo81a 2 129 21/08/2017, 08:45 teo81a

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.