Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
05/03/2009 16:23
Konu Sahibi
sinan55
Yorumlar
4
Okunma
1651
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

sinan55

Aktif Üye
 41
 41
 134
 07/02/2009
0
 Samsun
 
 Ofis 2013 Tr. 64 Bit
 16/01/2015,09:40
Çözüldü 
arkadaşlar form da form numarası 10 dan sonra yazmıyor neden olabilir acaba. yardım edebilirmisiniz.



Kullanici Avatari

ayhan2122

Uzman
 41
 26
 680
 30/10/2008
451
 -
 
 Ofis 2003
 26/07/2018,20:20
Çözüldü 
ornegi eklesen...


Saygılar, iyi çalışmalar.
*********
Kod, formül vs bilmek önemlidir ama mantığını yürütebilmek, nerede ve nasıl kullanılacağını bilmek daha önemlidir.

Kullanici Avatari

sinan55

Aktif Üye
 41
 41
 134
 07/02/2009
0
 Samsun
 
 Ofis 2013 Tr. 64 Bit
 16/01/2015,09:40
Çözüldü 
Sayın ayhan2122
ilgin için teşekkür ederim.
programı ekliyorum. arıza formunun form numarası 10 olunca daha ilerlemiyor.



Kullanici Avatari

ayhan2122

Uzman
 41
 26
 680
 30/10/2008
451
 -
 
 Ofis 2003
 26/07/2018,20:20
Çözüldü 
Sn sinan55;
Formunuzda kullandığınız alt formun satır kaynağındaki EnSonFormNo1 sorgunuzdaki toplam'a "ençok" yerine "son" u kullanın. "ençok"ta 9u 10dan büyük görür. Sorgunuzu değiştirdikten sonra alt formu da değiştirmeniz gerekecektir.
Ayrıca tablolarda mutlaka BirincilAnahtar kullanın ve Formid varken ayrıca FormNO alanına gerek yoktur diye düşünüyorum.


Saygılar, iyi çalışmalar.
*********
Kod, formül vs bilmek önemlidir ama mantığını yürütebilmek, nerede ve nasıl kullanılacağını bilmek daha önemlidir.

Kullanici Avatari

sinan55

Aktif Üye
 41
 41
 134
 07/02/2009
0
 Samsun
 
 Ofis 2013 Tr. 64 Bit
 16/01/2015,09:40
Çözüldü 
Sayın ayhan2122
ilgin ve bilgin için teşekkür ederim.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Formdaki Butonlara İlişkisiz Tablodaki Ürünleri Atama Nasıl Yapılır. Oğuz Türkyılmaz 28 737 04/01/2019, 14:57
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Sürekli Formdaki Kritere Göre Liste Kutusuna Veri Aktarımı mmert06 7 298 31/12/2018, 18:35
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Vba Koduyla Üretilen Forma Otomatik Numara Vermede Alan Güncelleştirilemiyor Hatası Oğuz Türkyılmaz 6 188 19/12/2018, 22:34
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Formdan Tabloya Otomatik Veri Aktarma aydint33 8 252 18/12/2018, 16:47
Son Yorum: aydint33
Çözüldü Tablodan Dilediğimiz Sayı Kadar Veri Çekme İşlemi Nasıl Yapılır? alimadam 4 167 13/12/2018, 16:41
Son Yorum: alimadam

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.