Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
29/01/2010 22:37
Konu Sahibi
Baybaskan80
Yorumlar
14
Okunma
3211
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

Baybaskan80

Üye
 45
 3
 2
 29/01/2010
0
 Gaziantep
 
 Ofis 2003
 28/12/2016,14:42
Çözüldü 
Üstatlar kolay gelsin,
Bir personel programı var, senelik izin gidiş, dönüş, dr raporu alma, göreve başlama vb raporlamalar var ve ben form ekranında bulunan personele tek tuş ile bunlardan birinin raporunu almak istersem ne yapmam gerekir.Çünkü rapor alırken tüm kayıtları önizleme olarak alıyor ve ileri geri tektek aramak zorunda kalıyor ve kayıt numarasını yazarak rapor alabiliyorum. Bunların hiç biri olmadan, form ekranındaki personele tek tuş ile yukarıda belirtilen her hangi bir raporu nasıl alabilirim.
Yardımlarınız için teşekkürler.


Baybaskan80, 29-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

mustafa_atr

Aktif Üye
AH....
 38
 393
 32
 15/12/2009
38
 Ankara
 
 -
 31/07/2016,10:33
Çözüldü 
Bir buton oluşturup tıklanma olayını aşağıdaki şeklide düzenleyiniz.
DoCmd.Openreport "raporunuzunadı",,,"[Tablonuzunadı]![kayıtnoalanınızınadı]=[Forms]![Formunuzunadı]![kayıtnoalanınızınadı]"



Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
ER.... ŞA....
 44
 3.740
 69
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 27/11/2018,13:27
Çözüldü 
Sn mustafa_atr'ye ilave olarak, raporunuzun kayıt kaynağına oluşturacağınız sorguda örneğin Personel Numarası'nın ölçütüne, ilgili formdaki Personel Numarası Metin Kutusunu girerseniz ekrandaki aktif formda yer alan personel ile ilgili verileriniz rapora aktarılacaktır. Örnek ekleseniz daha kolay olurdu. Saygılarımla
Örnek:
SELECT Tablo1.PerNo, Tablo1.adi, Tablo1.soyadi, Tablo1.Tarih FROM Tablo1 WHERE (((Tablo1.PerNo)= Formlar]![Form Adı]![PerNo]));

Kırmızı ile yazılı alan Oluşturduğunuz Formda bulunan PerNo ile ilşkili Metin Kutsudur. Umarım anlatabilmişimdir. Kolay gelsin



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 41
 11.593
 469
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,18:27
Çözüldü 
her iki cevaba ek olarak
"Formdaki Rapor Butonu Tüm Kayıtları Gösteriyor" Diyenlere


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
ER.... ŞA....
 44
 3.740
 69
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 27/11/2018,13:27
Çözüldü 
Sn Baybaskan80, umarım elinizde olmayan sebeplerle bağlanamamış ve geri dönüş yapmamışsınızdır. Yoksa geçerken uğramış gibi bir izlenim oluştu bende..



Kullanici Avatari

omercirali

Üye
 30
 20
 2
 29/11/2008
0
 Aydın
 
 Ofis XP
 07/01/2011,02:55
Çözüldü 
S.A Arkadaşlar forumda araştırırken buldum konuyu , aynı raporlamayı müşteri takip sistemim için yapmaya çalışıyorum üstte vermiş olduğunuz kodu kullandım

Kod:
DoCmd.Openreport "raporunuzunadı",,,"[Tablonuzunadı]![kayıtnoalanınızınadı]=[Forms]![Formunuzunadı]![kayıtnoalanınızınadı]" 

ama form alanındaki müşteriye ait bilgiyi değil ilk kayıdı getiriyr yinede karşıma örnek veriyi eke sundum saygılarımla.


Ek Dosyalar
.rar   musteri_kayit_kur@l_2507010.rar(Dosya Boyutu: 42,07 KB / İndirme Sayısı: 19)


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Formdaki Metin Kutusundakini Googlede Aramak ates2014 5 102 23/11/2018, 20:10
Son Yorum: ates2014
Çözüldü Formdaki Metin Kutularına Formun Kayıt Kaynağından Farklı Tablolardan Veri Göstermek. Oğuz Türkyılmaz 6 250 25/10/2018, 16:36
Son Yorum: Allback
Çözüldü Formdaki Denetim Sayısı Hakkında notrino 3 121 18/10/2018, 10:29
Son Yorum: notrino
Çözüldü Formdaki Tl Değeri Otomatik Yazıya Çevriliyor Ama Sonucu Raporda Gösterilemedi. Oğuz Türkyılmaz 9 174 06/10/2018, 16:57
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Formdaki Sayıya Göre Tabloda Tekrarlatma Sorunu MURAT42 6 239 05/10/2018, 10:48
Son Yorum: MURAT42

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444