Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
29/01/2010 22:37
Konu Sahibi
Baybaskan80
Yorumlar
14
Okunma
3148
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

Baybaskan80

Üye
Üye
 45
3
2
29/01/2010
0
Gaziantep
Ofis 2003
28/12/2016,14:42
Çözüldü 
Üstatlar kolay gelsin,
Bir personel programı var, senelik izin gidiş, dönüş, dr raporu alma, göreve başlama vb raporlamalar var ve ben form ekranında bulunan personele tek tuş ile bunlardan birinin raporunu almak istersem ne yapmam gerekir.Çünkü rapor alırken tüm kayıtları önizleme olarak alıyor ve ileri geri tektek aramak zorunda kalıyor ve kayıt numarasını yazarak rapor alabiliyorum. Bunların hiç biri olmadan, form ekranındaki personele tek tuş ile yukarıda belirtilen her hangi bir raporu nasıl alabilirim.
Yardımlarınız için teşekkürler.


Baybaskan80, 29-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

mustafa_atr

CafeINTeaCam
Aktif Üye
AH....
 38
393
15/12/2009
38
Ankara
-
31/07/2016,10:33
Çözüldü 
Bir buton oluşturup tıklanma olayını aşağıdaki şeklide düzenleyiniz.
DoCmd.Openreport "raporunuzunadı",,,"[Tablonuzunadı]![kayıtnoalanınızınadı]=[Forms]![Formunuzunadı]![kayıtnoalanınızınadı]"



Kullanici Avatari

ercansahin

BlackEagle
Uzman
ER.... ŞA....
 43
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Sn mustafa_atr'ye ilave olarak, raporunuzun kayıt kaynağına oluşturacağınız sorguda örneğin Personel Numarası'nın ölçütüne, ilgili formdaki Personel Numarası Metin Kutusunu girerseniz ekrandaki aktif formda yer alan personel ile ilgili verileriniz rapora aktarılacaktır. Örnek ekleseniz daha kolay olurdu. Saygılarımla
Örnek:
SELECT Tablo1.PerNo, Tablo1.adi, Tablo1.soyadi, Tablo1.Tarih FROM Tablo1 WHERE (((Tablo1.PerNo)= Formlar]![Form Adı]![PerNo]));

Kırmızı ile yazılı alan Oluşturduğunuz Formda bulunan PerNo ile ilşkili Metin Kutsudur. Umarım anlatabilmişimdir. Kolay gelsin



Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 40
10.940
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,11:41
Çözüldü 
her iki cevaba ek olarak
"Formdaki Rapor Butonu Tüm Kayıtları Gösteriyor" Diyenlere


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

ercansahin

BlackEagle
Uzman
ER.... ŞA....
 43
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Sn Baybaskan80, umarım elinizde olmayan sebeplerle bağlanamamış ve geri dönüş yapmamışsınızdır. Yoksa geçerken uğramış gibi bir izlenim oluştu bende..



Kullanici Avatari

omercirali

Üye
Üye
 30
20
2
29/11/2008
0
Aydın
Ofis XP
07/01/2011,02:55
Çözüldü 
S.A Arkadaşlar forumda araştırırken buldum konuyu , aynı raporlamayı müşteri takip sistemim için yapmaya çalışıyorum üstte vermiş olduğunuz kodu kullandım

Kod:
DoCmd.Openreport "raporunuzunadı",,,"[Tablonuzunadı]![kayıtnoalanınızınadı]=[Forms]![Formunuzunadı]![kayıtnoalanınızınadı]" 

ama form alanındaki müşteriye ait bilgiyi değil ilk kayıdı getiriyr yinede karşıma örnek veriyi eke sundum saygılarımla.


Ek Dosyalar
.rar   musteri_kayit_kur@l_2507010.rar(Dosya Boyutu: 42,07 KB / İndirme Sayısı: 19)


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Sürekli Formdaki Tüm Verileri Buton Yardımı İle Temizleme mmert06 2 114 30/06/2018, 02:24
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Liste Kutusundaki Verilere Ait Sürekli Formdaki Kayıtların Gözükmesi Ve Kayıt Girme mmert06 1 149 18/06/2018, 01:48
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Mükerrer Tarih Kaydı Hk. serkan1985 6 195 05/06/2018, 12:58
Son Yorum: serkan1985
Çözüldü Diğer Formdaki Butona Basmak sidd 8 196 22/05/2018, 14:26
Son Yorum: sidd
Çözüldü Mükerrer Kaydı Engelleme Allback 4 244 13/04/2018, 13:37
Son Yorum: Allback

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.