formdaki iki alanı toplatamıyorum lütfen yardım edermisiniz
Tarih
15/02/2009 23:48
Konu Sahibi
nadinb
Yorumlar
5
Okunma
1626
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
nadinb
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
31
10/02/2009
0
İstanbul
Ofis 2000
26/11/2014,14:01
Çözüldü 
arkadaşlar merhaba,
oluşturduğum formda bazı alanları sorgudan alıyorum. istediğim form3 teki ilk okuma ve son okuma değerlerini toplatıp tüketilen miktara yazmak ama ben sadece son okuma değerini yazdırabildim bu konuda bana yardımcı olurmusunuz nerde hata yapıyorum.bu iki alanı sayı olarak bir değişkene de atadım.şimdiden teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   bms.rar (Dosya Boyutu: 50,91 KB / İndirme Sayısı: 10)
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.907
29/10/2008
916
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sayın nadinb
öncelikle tablolarınız bir tuaf geldi kusurumla bakmayın ama ,bu tarih1 ve tarih2 değerlerini tutacağız bir alan yok,bence bunları bir gözden geçirin daha sonrasında
=Topla([tarih1])+([tarih2]) şeklinde istediğiniz metin kutusunda toplatabilirsiniz...kolay gelsin
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.757
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Dün,21:19
Çözüldü 
Dim a, b As Integer

bu değişken tanımını en üstte yapın. Aradaki değişken tanımlarını silin. Eğer yine tatmin edici sonuç alamazsanız bir modül açıp içine

global a, b as integer

yazıp kaydedin. Sonra da programın istediğiniz noktasında kullanın. Ama ben denedim, en üstte dim a, b as integer yazmanız yeterli...

Kolay gelsin.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

nadinb
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
31
10/02/2009
0
İstanbul
Ofis 2000
26/11/2014,14:01
Çözüldü 
Sponsor Reklam
öncelikle cevaplarınız için teşekkürler çok tecrübem olmadığından formunuzdaki bilgiler doğrultusunda sorunlarımı çözmeye çalışıyorum o yüzden size karmaşık gelebilir bu formdaki değerleri bir yerde depolamasını istemiyorum sadece çıkan sonucu yazdıracağım , formla ilgili kalan tek problemim şu no alanı otomatik sayı olarak gelsin istiyorum ama tablolarımda böyle bir alan yok bunu formda sağlayabilirmiyim her seferinde değeri+1 yapacak şekilde


Ek Dosyalar
.rar   bms.rar (Dosya Boyutu: 51,61 KB / İndirme Sayısı: 5)
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.757
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Dün,21:19
Çözüldü 
Kime ne yazdığınızı veya teşekkür mü edip açıklama mı yaptığınızı pek anlayamadım ama sanırım benim önerimi uygulamışsınız. Otomatik sayı konusunda ise bu sitede bir ders yazmıştım. Bir de örneği var. Otomatik sayıyı elle oluşturalım diye bir ders. Onu bir inceleyip kendiniz uygulasanız?

https://www.accesstr.net/otomatik-sayiyi...-1640.html
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.757
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Dün,21:19
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Bu süre içerisinde bir dönüş olmadığı için konuyu Cevaplanmış Konular bölümüne taşıyorum.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formdan Çıkıldığında Metin Kutularını Temizlenmesi Hk. Yardım sadooo 20 321 11/05/2017, 22:59 sadooo
Photo Arama Kutusu Hakkında Yardım AloneX 6 121 05/05/2017, 13:52 AloneX
  Formdaki Bilgi Gösterilmesi Hk serkan1985 2 71 23/04/2017, 01:39 serkan1985
Çözüldü formdaki linkle başka kayda gitme passenger 10 2.405 20/04/2017, 15:33 fth_babur
  Kasa Hareketleri İçin Yardım Tablodan Tabloya Otomatik Ekleme uMits 35 484 12/04/2017, 19:21 uMits


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status