Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
15/02/2009 23:48
Konu Sahibi
nadinb
Yorumlar
5
Okunma
1864
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

nadinb

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
31
10/02/2009
0
İstanbul
Ofis 2000
26/11/2014,14:01
Çözüldü 
arkadaşlar merhaba,
oluşturduğum formda bazı alanları sorgudan alıyorum. istediğim form3 teki ilk okuma ve son okuma değerlerini toplatıp tüketilen miktara yazmak ama ben sadece son okuma değerini yazdırabildim bu konuda bana yardımcı olurmusunuz nerde hata yapıyorum.bu iki alanı sayı olarak bir değişkene de atadım.şimdiden teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   bms.rar (Dosya Boyutu: 50,91 KB / İndirme Sayısı: 10)
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e

Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.986
29/10/2008
927
Ankara
Celosoft Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,12:54
Çözüldü 
sayın nadinb
öncelikle tablolarınız bir tuaf geldi kusurumla bakmayın ama ,bu tarih1 ve tarih2 değerlerini tutacağız bir alan yok,bence bunları bir gözden geçirin daha sonrasında
=Topla([tarih1])+([tarih2]) şeklinde istediğiniz metin kutusunda toplatabilirsiniz...kolay gelsin


Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
Dün,23:03
Çözüldü 
Dim a, b As Integer

bu değişken tanımını en üstte yapın. Aradaki değişken tanımlarını silin. Eğer yine tatmin edici sonuç alamazsanız bir modül açıp içine

global a, b as integer

yazıp kaydedin. Sonra da programın istediğiniz noktasında kullanın. Ama ben denedim, en üstte dim a, b as integer yazmanız yeterli...

Kolay gelsin.


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

nadinb

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
31
10/02/2009
0
İstanbul
Ofis 2000
26/11/2014,14:01
Çözüldü 
öncelikle cevaplarınız için teşekkürler çok tecrübem olmadığından formunuzdaki bilgiler doğrultusunda sorunlarımı çözmeye çalışıyorum o yüzden size karmaşık gelebilir bu formdaki değerleri bir yerde depolamasını istemiyorum sadece çıkan sonucu yazdıracağım , formla ilgili kalan tek problemim şu no alanı otomatik sayı olarak gelsin istiyorum ama tablolarımda böyle bir alan yok bunu formda sağlayabilirmiyim her seferinde değeri+1 yapacak şekilde


Ek Dosyalar
.rar   bms.rar (Dosya Boyutu: 51,61 KB / İndirme Sayısı: 5)
Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
Dün,23:03
Çözüldü 
Kime ne yazdığınızı veya teşekkür mü edip açıklama mı yaptığınızı pek anlayamadım ama sanırım benim önerimi uygulamışsınız. Otomatik sayı konusunda ise bu sitede bir ders yazmıştım. Bir de örneği var. Otomatik sayıyı elle oluşturalım diye bir ders. Onu bir inceleyip kendiniz uygulasanız?

https://www.accesstr.net/otomatik-sayiyi...-1640.html


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
Dün,23:03
Çözüldü 
Bu süre içerisinde bir dönüş olmadığı için konuyu Cevaplanmış Konular bölümüne taşıyorum.


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Yardım : Tablodaki Bir Verinin Combobox İle Secilerek Tutarının Gösterilmesi orba 2 87 18/09/2017, 04:55 orba
Çözüldü Sürekli Formda Kayıt Girdisi Üstte Olması Yardım... bilservisci 13 365 28/08/2017, 01:42 bilservisci
Çözüldü Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt U.ALTUN 7 335 21/08/2017, 12:04 direnist
Çözüldü Personel Avans İzin Takip Ödev Konusu Acill Lütfen ankaram 11 620 31/05/2017, 15:22 atoz112
Çözüldü Formdan Çıkıldığında Metin Kutularını Temizlenmesi Hk. Yardım sadooo 20 1.088 11/05/2017, 22:59 sadooo

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.