Formdaki alanların başka tabloya kayıt edilmesi
Tarih
19/12/2011 23:45
Konu Sahibi
yenginoglu
Yorumlar
12
Okunma
2941
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



yenginoglu

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Y....
486
31/10/2008
18
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
21/02/2017,19:09
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba arkadaşlar
ekli çalışmamdaki FRM_HESAPLAMA formunda urun kodu 1 seçildikten sonra bazı hesaplamalar yapıyor. bu hesaplamalardan kırmızı dolgu ile seçilmiş alanları TBL_MALIYET e kayıt ettirmek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılarımla,


Ek Dosyalar
ASB_3.rar
[60.98 KB]
Ahmet Yenginoğlu


Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.023
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
24/02/2017,14:08
Çözüldü 
Ofis sürümünüz 2003 dolayısıyla hesaplanan alanları tabloya kaydetmeyiniz.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

yenginoglu

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Y....
486
31/10/2008
18
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
21/02/2017,19:09
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sayın alpeki99 kayıt etmemin nedeni oradan maliyeti hesaplanan malzemelerin raporunu almam için sorunmu olur acaba.

Ahmet Yenginoğlu


Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.023
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
24/02/2017,14:08
Çözüldü 
Nerede hesaplıyorsanız aynı yöntem ile raporda da hesaplamanız en doğrusu.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

yenginoglu

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Y....
486
31/10/2008
18
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
21/02/2017,19:09
Çözüldü 
Sponsor Reklam
ok. ama kayıt yaptırmak istersem nasıl olacak sayın alpeki99

Ahmet Yenginoğlu


Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.023
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
24/02/2017,14:08
Çözüldü 
Hesaplamaları yaptığınız iki metin kutusu olsun adları a ile b olsun.

Visual Basic Code
TBL_MALIYET.Value = a + b


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Açılır Kutu Da Seçilen İçeriğin Adını Başka Listeye Yazdırma Nasıl Olmalı haziran4 6 58 23/02/2017, 13:08 haziran4
  Formdaki Satırı Ekle Dediğimizde O Satırı Seçilenler Kutusuna Yollamak haziran4 5 54 22/02/2017, 14:53 haziran4
  Birden fazla tabloya birden fazla kayıt cazcaz678 5 110 19/02/2017, 17:26 cazcaz678
  tabloya veri kaydetme hatası murat dikme 3 63 17/02/2017, 19:14 murat dikme
Çözüldü Altformda Yeni Kayıt-Kaydet Vb İşlemler koruyucu 2 69 16/02/2017, 20:00 koruyucu


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya