Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
19/12/2011 23:45
Konu Sahibi
yenginoglu
Yorumlar
12
Okunma
3603
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

yenginoglu

Gümüş Üye
Kullanici Avatari
Gümüş Üye
A.... Y....
496
31/10/2008
18
Bursa
Yönetici
Ofis 2010 32 Bit
16/03/2018,20:08
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar
ekli çalışmamdaki FRM_HESAPLAMA formunda urun kodu 1 seçildikten sonra bazı hesaplamalar yapıyor. bu hesaplamalardan kırmızı dolgu ile seçilmiş alanları TBL_MALIYET e kayıt ettirmek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılarımla,


Ek Dosyalar
ASB_3.rar
[60.98 KB]


Ahmet Yenginoğlu


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.120
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
17/04/2018,11:04
Çözüldü 
Ofis sürümünüz 2003 dolayısıyla hesaplanan alanları tabloya kaydetmeyiniz.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

yenginoglu

Gümüş Üye
Kullanici Avatari
Gümüş Üye
A.... Y....
496
31/10/2008
18
Bursa
Yönetici
Ofis 2010 32 Bit
16/03/2018,20:08
Çözüldü 
sayın alpeki99 kayıt etmemin nedeni oradan maliyeti hesaplanan malzemelerin raporunu almam için sorunmu olur acaba.


Ahmet Yenginoğlu


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.120
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
17/04/2018,11:04
Çözüldü 
Nerede hesaplıyorsanız aynı yöntem ile raporda da hesaplamanız en doğrusu.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

yenginoglu

Gümüş Üye
Kullanici Avatari
Gümüş Üye
A.... Y....
496
31/10/2008
18
Bursa
Yönetici
Ofis 2010 32 Bit
16/03/2018,20:08
Çözüldü 
ok. ama kayıt yaptırmak istersem nasıl olacak sayın alpeki99


Ahmet Yenginoğlu


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.120
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
17/04/2018,11:04
Çözüldü 
Hesaplamaları yaptığınız iki metin kutusu olsun adları a ile b olsun.

Visual Basic Code
TBL_MALIYET.Value = a + b


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Başka Bilgisayarda Aldığım Hata! Mci32.ocx mucit 6 123 03/04/2018, 13:10 mucit
Çözüldü Forma Ve Tabloya Ondalıklı Veri Girişi cevahir1 5 165 03/04/2018, 13:04 cevahir1
Çözüldü Farklı Tabloya Aktarma Hk. serkan1985 3 101 21/03/2018, 22:54 ozanakkaya
Çözüldü Raporu Formdaki Tarihe Göre Açma hegu 6 258 07/03/2018, 13:23 hegu
Çözüldü Formdan Diğer Formu Açınca Formdaki Seçili Butonu Gösterme U.ALTUN 4 109 21/02/2018, 16:59 U.ALTUN

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
 
 
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.