Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
19/12/2011 23:45
Konu Sahibi
yenginoglu
Yorumlar
12
Okunma
3691
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

yenginoglu


Altın Üye
AH.... YE....
 59
496
31/10/2008
18
Bursa
Yönetici
Ofis 2010 32 Bit
10/07/2018,09:08
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar
ekli çalışmamdaki FRM_HESAPLAMA formunda urun kodu 1 seçildikten sonra bazı hesaplamalar yapıyor. bu hesaplamalardan kırmızı dolgu ile seçilmiş alanları TBL_MALIYET e kayıt ettirmek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılarımla,


Ek Dosyalar
ASB_3.rar
[60.98 KB]


Ahmet Yenginoğlu



Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/07/2018,15:54
Çözüldü 
Ofis sürümünüz 2003 dolayısıyla hesaplanan alanları tabloya kaydetmeyiniz.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

yenginoglu


Altın Üye
AH.... YE....
 59
496
31/10/2008
18
Bursa
Yönetici
Ofis 2010 32 Bit
10/07/2018,09:08
Çözüldü 
sayın alpeki99 kayıt etmemin nedeni oradan maliyeti hesaplanan malzemelerin raporunu almam için sorunmu olur acaba.


Ahmet Yenginoğlu



Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/07/2018,15:54
Çözüldü 
Nerede hesaplıyorsanız aynı yöntem ile raporda da hesaplamanız en doğrusu.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

yenginoglu


Altın Üye
AH.... YE....
 59
496
31/10/2008
18
Bursa
Yönetici
Ofis 2010 32 Bit
10/07/2018,09:08
Çözüldü 
ok. ama kayıt yaptırmak istersem nasıl olacak sayın alpeki99


Ahmet Yenginoğlu



Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/07/2018,15:54
Çözüldü 
Hesaplamaları yaptığınız iki metin kutusu olsun adları a ile b olsun.

Visual Basic Code
TBL_MALIYET.Value = a + b


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Boşluksuz Kayıt Hk. serkan1985 3 171 20/07/2018, 14:43
Son Yorum: ielmacilar
Çözüldü Tabloya İstenilen Sayı Kadar Kayıt Yaratma barcins 2 103 04/07/2018, 14:35
Son Yorum: barcins
Çözüldü Id Numarasına Göre İki Tabloya Veri Aktarmak. m_demir 4 190 03/07/2018, 20:25
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Sürekli Formdaki Tüm Verileri Buton Yardımı İle Temizleme mmert06 2 123 30/06/2018, 02:24
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Tabloya Bağlı İki Farklı Alandaki Verileri Raporda Tek Alanda Gösterme mmert06 1 106 27/06/2018, 00:45
Son Yorum: mmert06

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.