Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
08/11/2012 00:27
Konu Sahibi
suleymanteber
Yorumlar
14
Okunma
2180
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

suleymanteber

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... T....
136
14/05/2011
5
İstanbul
Ofis 2007
19/03/2016,16:34
Çözüldü 
Hayırlı akşamlar,
Kasiyer hareketleri için bir form yapmak istiyorum. Burada bir formda para birimlerini çarpmak bu sonuçları toplamak istiyorum.
Sonucu bir yerde kaçırıyorum. İlginize ve bilginize sunuyorum.
Saygılarımla


Ek Dosyalar
.zip   Toplama.zip (Dosya Boyutu: 27,99 KB / İndirme Sayısı: 24)
İnsanlara Teşekkür Etmeyen Allaha Şükretmez!!!!!!!
Cevapla

Puletin


Kullanici Avatari
Altın Üye
1.715
01/11/2008
416
-
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
Function Toplam()
Me.Toplam_nakit = Me.[5 Toplam] + Me.[10 Toplam] + Me.[20 Toplam] + Me.[50 Toplam] + Me.[100 Toplam] + Me.[200 Toplam]
End Function

Private Sub Ctl5_tl_AfterUpdate()
Me.[5 Toplam] = Nz([5 tl], 0) * 5
Toplam
End Sub


Private Sub Ctl10_tl_AfterUpdate()
Me.[10 Toplam] = Nz([10 tl], 0) * 10
Toplam
End Sub


Private Sub Ctl20_tl_AfterUpdate()
Me.[20 Toplam] = Nz([20 tl], 0) * 20
Toplam
End Sub

Private Sub Ctl50_tl_AfterUpdate()
Me.[50 Toplam] = Nz([50 tl], 0) * 50
End Sub
Toplam

Private Sub Ctl100_tl_AfterUpdate()
Me.[100 Toplam] = Nz([100 tl], 0) * 100
Toplam
End Sub

Private Sub Ctl200_tl_AfterUpdate()
Me.[200 Toplam] = Nz([200 tl], 0) * 200
Toplam
End Sub



kolay gelsin


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

suleymanteber

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... T....
136
14/05/2011
5
İstanbul
Ofis 2007
19/03/2016,16:34
Çözüldü 
Sayın Puletin,
Çok Teşekkür ederim.
Bilginize Sağlık Saygılarımla


İnsanlara Teşekkür Etmeyen Allaha Şükretmez!!!!!!!
Cevapla

suleymanteber

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... T....
136
14/05/2011
5
İstanbul
Ofis 2007
19/03/2016,16:34
Çözüldü 
Sayın Puletin,
Bütün satırlara bilgi girişi olmayabiliyor. Sizin kodda toplam nakite gelinceye kadar değer değişmedi. Nasıl düzenleyebilirim


İnsanlara Teşekkür Etmeyen Allaha Şükretmez!!!!!!!
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.801
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Dün,18:32
Çözüldü 
Puletin'in eklediği kodlarda sadece Ctl50'de problem var, toplam end sub'un altına yazılmış, muhtemelen bunu düzeltmişsinizdir. Birde aşağıdaki kodu deneyin, fonksiyona recalc kodu ekledim.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
Function Toplam()
Me.Toplam_nakit = Me.[5 Toplam] + Me.[10 Toplam] + Me.[20 Toplam] + Me.[50 Toplam] + Me.[100 Toplam] + Me.[200 Toplam]
Recalc
End Function

Private Sub Ctl5_tl_AfterUpdate()
Me.[5 Toplam] = Nz([5 tl], 0) * 5
Toplam
End Sub


Private Sub Ctl10_tl_AfterUpdate()
Me.[10 Toplam] = Nz([10 tl], 0) * 10
Toplam
End Sub


Private Sub Ctl20_tl_AfterUpdate()
Me.[20 Toplam] = Nz([20 tl], 0) * 20
Toplam
End Sub

Private Sub Ctl50_tl_AfterUpdate()
Me.[50 Toplam] = Nz([50 tl], 0) * 50
Toplam
End Sub


Private Sub Ctl100_tl_AfterUpdate()
Me.[100 Toplam] = Nz([100 tl], 0) * 100
Toplam
End Sub

Private Sub Ctl200_tl_AfterUpdate()
Me.[200 Toplam] = Nz([200 tl], 0) * 200
Toplam
End Sub

Private Sub Form_AfterInsert()
MsgBox ("deneme")
End Sub


Cevapla

suleymanteber

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... T....
136
14/05/2011
5
İstanbul
Ofis 2007
19/03/2016,16:34
Çözüldü 
Sayın ozanakkaya,
Her satıra değer girmem gerekiyor fakat bazen 100 tl veya 10 tl olmuyor ve bu değerlerin hepsini girmeden toplama yapmıyor.
Bunu yapabilirsem birde formdaki nakit alanına sonucu nasıl alabilirm.
Saygılarımla


İnsanlara Teşekkür Etmeyen Allaha Şükretmez!!!!!!!
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

[-]
Etiketler
toplama formda


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Müşteri İşlemlerini Tek Formda Takip U.ALTUN 7 370 05/09/2017, 09:10 U.ALTUN
Çözüldü Sürekli Formda Kayıt Girdisi Üstte Olması Yardım... bilservisci 13 365 28/08/2017, 01:42 bilservisci
Çözüldü Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt U.ALTUN 7 335 21/08/2017, 12:04 direnist
Çözüldü Tek Formda Bilgilerin Açılması Hk. serkan1985 2 196 01/08/2017, 22:13 serkan1985
Çözüldü Formda Süzdürme access acemisi 10 543 24/07/2017, 18:20 access acemisi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.