Formda Toplama
Tarih
08/11/2012 00:27
Konu Sahibi
suleymanteber
Yorumlar
14
Okunma
1781
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



suleymanteber
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... T....
136
14/05/2011
5
İstanbul
Ofis 2007
19/03/2016,16:34
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Hayırlı akşamlar,
Kasiyer hareketleri için bir form yapmak istiyorum. Burada bir formda para birimlerini çarpmak bu sonuçları toplamak istiyorum.
Sonucu bir yerde kaçırıyorum. İlginize ve bilginize sunuyorum.
Saygılarımla


Ek Dosyalar
.zip   Toplama.zip (Dosya Boyutu: 27,99 KB / İndirme Sayısı: 24)
İnsanlara Teşekkür Etmeyen Allaha Şükretmez!!!!!!!
Cevapla

Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
Function Toplam()
Me.Toplam_nakit = Me.[5 Toplam] + Me.[10 Toplam] + Me.[20 Toplam] + Me.[50 Toplam] + Me.[100 Toplam] + Me.[200 Toplam]
End Function

Private Sub Ctl5_tl_AfterUpdate()
Me.[5 Toplam] = Nz([5 tl], 0) * 5
Toplam
End Sub


Private Sub Ctl10_tl_AfterUpdate()
Me.[10 Toplam] = Nz([10 tl], 0) * 10
Toplam
End Sub


Private Sub Ctl20_tl_AfterUpdate()
Me.[20 Toplam] = Nz([20 tl], 0) * 20
Toplam
End Sub

Private Sub Ctl50_tl_AfterUpdate()
Me.[50 Toplam] = Nz([50 tl], 0) * 50
End Sub
Toplam

Private Sub Ctl100_tl_AfterUpdate()
Me.[100 Toplam] = Nz([100 tl], 0) * 100
Toplam
End Sub

Private Sub Ctl200_tl_AfterUpdate()
Me.[200 Toplam] = Nz([200 tl], 0) * 200
Toplam
End Sub



kolay gelsin

Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

suleymanteber
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... T....
136
14/05/2011
5
İstanbul
Ofis 2007
19/03/2016,16:34
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın Puletin,
Çok Teşekkür ederim.
Bilginize Sağlık Saygılarımla
İnsanlara Teşekkür Etmeyen Allaha Şükretmez!!!!!!!
Cevapla

suleymanteber
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... T....
136
14/05/2011
5
İstanbul
Ofis 2007
19/03/2016,16:34
Çözüldü 
Sayın Puletin,
Bütün satırlara bilgi girişi olmayabiliyor. Sizin kodda toplam nakite gelinceye kadar değer değişmedi. Nasıl düzenleyebilirim
İnsanlara Teşekkür Etmeyen Allaha Şükretmez!!!!!!!
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.296
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,03:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Puletin'in eklediği kodlarda sadece Ctl50'de problem var, toplam end sub'un altına yazılmış, muhtemelen bunu düzeltmişsinizdir. Birde aşağıdaki kodu deneyin, fonksiyona recalc kodu ekledim.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
Function Toplam()
Me.Toplam_nakit = Me.[5 Toplam] + Me.[10 Toplam] + Me.[20 Toplam] + Me.[50 Toplam] + Me.[100 Toplam] + Me.[200 Toplam]
Recalc
End Function

Private Sub Ctl5_tl_AfterUpdate()
Me.[5 Toplam] = Nz([5 tl], 0) * 5
Toplam
End Sub


Private Sub Ctl10_tl_AfterUpdate()
Me.[10 Toplam] = Nz([10 tl], 0) * 10
Toplam
End Sub


Private Sub Ctl20_tl_AfterUpdate()
Me.[20 Toplam] = Nz([20 tl], 0) * 20
Toplam
End Sub

Private Sub Ctl50_tl_AfterUpdate()
Me.[50 Toplam] = Nz([50 tl], 0) * 50
Toplam
End Sub


Private Sub Ctl100_tl_AfterUpdate()
Me.[100 Toplam] = Nz([100 tl], 0) * 100
Toplam
End Sub

Private Sub Ctl200_tl_AfterUpdate()
Me.[200 Toplam] = Nz([200 tl], 0) * 200
Toplam
End Sub

Private Sub Form_AfterInsert()
MsgBox ("deneme")
End Sub


Cevapla

suleymanteber
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... T....
136
14/05/2011
5
İstanbul
Ofis 2007
19/03/2016,16:34
Çözüldü 
Sayın ozanakkaya,
Her satıra değer girmem gerekiyor fakat bazen 100 tl veya 10 tl olmuyor ve bu değerlerin hepsini girmeden toplama yapmıyor.
Bunu yapabilirsem birde formdaki nakit alanına sonucu nasıl alabilirm.
Saygılarımla
İnsanlara Teşekkür Etmeyen Allaha Şükretmez!!!!!!!
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  İki Tarih Arası Sorgu Ve Toplama kadirba72 12 189 4 saat önce kadirba72
  Formda İskonto Veya Kdvden biri Girildiğinde Geliş Fiyatı Değişsin haziran4 2 46 15/02/2017, 12:19 haziran4
  Formda Veri girişi yapılan bir alanın raporda gözükmemesi murat dikme 2 35 15/02/2017, 06:10 murat dikme
  Birden Fazla Seçenek İle Formda Filtreleme Yapmak dufrety 3 69 09/02/2017, 13:26 dufrety
  Formda ilk tarih ve son tarih girildiğide de veri listelensin haziran4 2 33 09/02/2017, 10:57 haziran4


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya