Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
20/03/2010 14:13
Konu Sahibi
jakuza72
Yorumlar
4
Okunma
1446
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

jakuza72

Hesap Aktif Değil
Aktivasyon Bekleyen
 37
2
1
15/03/2010
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
26/03/2010,19:50
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar. Benim 2 sorum olacak. Birincisi Sectiğim firmanın adresini formda bir yerde gostermek. İkincisi de etiket bas dediğimde argox barkod yazıcıdan 5 cm 'e 10 cm genişliğinde etiket çıkartmak. ETİKET BAS'a tıkladığımda bu ölçülerde baskı önizleme çıkarsa işimi görür . Sanırım gerisini ben hallderim.. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim..
.rar   takip.rar(Dosya Boyutu: 35,06 KB / İndirme Sayısı: 8)



Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Uzman
ME.... B.....
 46
3.120
29/10/2008
944
Ankara
Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:04
Çözüldü 
şu örneği incele ve kendine uyarla


Ek Dosyalar
.rar   resimi rapora vermek -Celoyce.rar(Dosya Boyutu: 87,13 KB / İndirme Sayısı: 4)

Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 40
10.964
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Dün,19:05
Çözüldü 
adres getirme ile ilgili soru için örnekteki açılan kutunun satır kaynağını ve güncellenme sonrasında olayını inceleyiniz.


Ek Dosyalar
.rar   takip_sled.rar(Dosya Boyutu: 32,89 KB / İndirme Sayısı: 17)
"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

jakuza72

Hesap Aktif Değil
Aktivasyon Bekleyen
 37
2
1
15/03/2010
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
26/03/2010,19:50
Çözüldü 
Teşekkür ederim arkadaslar. sagolun..
Peki arkadaslar .. Bilgisayarıma 2 yazıcı baglı.. Biri LAzerjet diğeri Argox barkod yazıcı .. Raporlarımı lazer jet den alabılıyorum .. Ama kayıt ekranındaki ETİKET BAS butonuna tıkladıgımda Argox barkod yazıcıdan etıketın cıkmasını ıstıyorum .. bu konuda da yardımcı olursanız cok sevırnım ..



Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 40
10.964
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Dün,19:05
Çözüldü 
6-) Sorununuz ile ilgili konu açtıysanız lütfen aynı soru ile ilgili tekrar konu açmayınız. Ayrıca, açtığınız konudaki sorun çözümlenmişse aynı konuya konu başlığındaki soru ile ilgisi olmayan farklı soru yazmayınız, başka bir üyenin soru içerikli konusuna soru yazmayınız. Sorunuz için yeni konu açınız.
[Uyarı Puanı: +2]


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Formda Resim Ekleme mharman 5 563 19/07/2018, 12:22
Son Yorum: delichon
Çözüldü Form İlişkilendirmede Sınırlılık.iki Formda Aynı Veriyi Gösterme. antoryum 12 184 18/07/2018, 11:13
Son Yorum: antoryum
Çözüldü Sürekli Formda Matematiksel İşlem Hatası te-kin 2 81 03/07/2018, 19:33
Son Yorum: te-kin
Çözüldü Formda Silinecek Veri Yokken Butona Basıldığında Silme Uyarısının Ekrana Gelmesi mmert06 2 137 01/07/2018, 23:55
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Sürekli Formda Filtreleme Sorunu mmert06 4 131 01/07/2018, 19:32
Son Yorum: mmert06

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.