Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
05/02/2010 17:37
Konu Sahibi
HAYRİ AKIN
Yorumlar
17
Okunma
4062
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

HAYRİ AKIN

Aktif Üye
 47
 50
 18
 10/12/2009
0
 Ankara
 
 Ofis 2003
 15/06/2013,14:15
Çözüldü 
ekteki göndermiş olduğum accseste form2 deki maliyenin ve ssk nın toplamlarını kod ile yazmak istiyorum.


Ek Dosyalar
.rar   personel listesi.rar(Dosya Boyutu: 19,79 KB / İndirme Sayısı: 13)
HAYRİ AKIN, 10-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 41
 11.594
 469
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
forma metin kutusu ekleyip denetim kaynağına

Kod:
=[Metin14]+[Metin16]


veya

açılan kutunun güncelleşme sonrasında olayına

Kod:
Metin18 = Metin14 + Metin16


yazın.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

HAYRİ AKIN

Aktif Üye
 47
 50
 18
 10/12/2009
0
 Ankara
 
 Ofis 2003
 15/06/2013,14:15
Çözüldü 
benim anlatmak istediğim maliye toplamını kod ile yazmak istiyorum


HAYRİ AKIN, 10-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

Hayri16

Aktif Üye
 58
 1.010
 56
 12/11/2009
294
 Bursa
 
 Ofis 2007
 10/04/2018,10:30
Çözüldü 
Sayın Adaşım;
Örneğini açmak ve konuyu daha iyi anlamak babında bir şey sormak istiyorum:
* Yılı seçiyoruz.Diyelim 2006 yı seçtik. Altta Maliye ve SSK toplamlarını alırken kıstasımız ne olacak? Şöyle açıklayayım ilk önce "gorbaslayılı" adlı alan 2006 mı bakacağız sonra bu alan 2006 olan ve maliye olan kaç tane?, ssk kaç tane onu mu sayacağız?


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

HAYRİ AKIN

Aktif Üye
 47
 50
 18
 10/12/2009
0
 Ankara
 
 Ofis 2003
 15/06/2013,14:15
Çözüldü 
2006 yılı seçtikten sonra görevebaşlama yılı 2006 olan maliye kaçtane ssk kaç tane bunu kod olarak yazmak istiyorum


HAYRİ AKIN, 10-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 41
 11.594
 469
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
sayın hayri16, mevzuyu anlamak için aşağıdaki konuyu incemelisin

sorgu

sn HAYRİ AKIN,
açılır kutunun güncelleşme sonrasında olayına aşağıdaki kodu yaz,

Kod:
Metin14 = DCount([sno], "Sorgu1", "[çalıştığıkurum]='MALİYE'")
Metin16 = DCount([sno], "Sorgu1", "[çalıştığıkurum]='SSK'")


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Formdan Başka Formda Kritere Göre Liste Gizleme Ve Görünmesi U.ALTUN 4 67 05/12/2018, 13:50
Son Yorum: U.ALTUN
Çözüldü Formda Kayıt Yapıldığında Yinelenen Değerler Hatası Alıyorum Oğuz Türkyılmaz 2 58 05/12/2018, 00:52
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Formda Bir Alana Değer Girilmesini Şart Koşmak. Oğuz Türkyılmaz 25 330 04/12/2018, 22:06
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Değişkeni tüm formda kontrol ettirme bibib 6 180 02/12/2018, 23:28
Son Yorum: bibib
Çözüldü Tablodaki Verilerin Bir Kısmı Formda Sıralanıyor? mdelier 4 82 28/11/2018, 11:01
Son Yorum: mdelier

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444