Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
05/02/2010 17:37
Konu Sahibi
HAYRİ AKIN
Yorumlar
17
Okunma
3822
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

HAYRİ AKIN

cengaver
Kullanici Avatari
Aktif Üye
50
10/12/2009
0
Ankara
Ofis 2003
15/06/2013,14:15
Çözüldü 
ekteki göndermiş olduğum accseste form2 deki maliyenin ve ssk nın toplamlarını kod ile yazmak istiyorum.


Ek Dosyalar
.rar   personel listesi.rar (Dosya Boyutu: 19,79 KB / İndirme Sayısı: 13)
HAYRİ AKIN, 10-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.875
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,09:55
Çözüldü 
forma metin kutusu ekleyip denetim kaynağına

Kod:
=[Metin14]+[Metin16]


veya

açılan kutunun güncelleşme sonrasında olayına

Kod:
Metin18 = Metin14 + Metin16


yazın.


Cevapla

HAYRİ AKIN

cengaver
Kullanici Avatari
Aktif Üye
50
10/12/2009
0
Ankara
Ofis 2003
15/06/2013,14:15
Çözüldü 
benim anlatmak istediğim maliye toplamını kod ile yazmak istiyorum


HAYRİ AKIN, 10-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Hayri16

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
08/09/2017,22:49
Çözüldü 
Sayın Adaşım;
Örneğini açmak ve konuyu daha iyi anlamak babında bir şey sormak istiyorum:
* Yılı seçiyoruz.Diyelim 2006 yı seçtik. Altta Maliye ve SSK toplamlarını alırken kıstasımız ne olacak? Şöyle açıklayayım ilk önce "gorbaslayılı" adlı alan 2006 mı bakacağız sonra bu alan 2006 olan ve maliye olan kaç tane?, ssk kaç tane onu mu sayacağız?


Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

HAYRİ AKIN

cengaver
Kullanici Avatari
Aktif Üye
50
10/12/2009
0
Ankara
Ofis 2003
15/06/2013,14:15
Çözüldü 
2006 yılı seçtikten sonra görevebaşlama yılı 2006 olan maliye kaçtane ssk kaç tane bunu kod olarak yazmak istiyorum


HAYRİ AKIN, 10-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.875
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,09:55
Çözüldü 
sayın hayri16, mevzuyu anlamak için aşağıdaki konuyu incemelisin

sorgu

sn HAYRİ AKIN,
açılır kutunun güncelleşme sonrasında olayına aşağıdaki kodu yaz,

Kod:
Metin14 = DCount([sno], "Sorgu1", "[çalıştığıkurum]='MALİYE'")
Metin16 = DCount([sno], "Sorgu1", "[çalıştığıkurum]='SSK'")


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt U.ALTUN 11 360 Dün, 17:29 U.ALTUN
Çözüldü Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt U.ALTUN 9 437 04/10/2017, 19:53 ozanakkaya
Çözüldü Formda Otomatik Sayı Hatası ştekin 2 67 27/09/2017, 13:03 ştekin
Çözüldü Müşteri İşlemlerini Tek Formda Takip U.ALTUN 7 450 05/09/2017, 09:10 U.ALTUN
Çözüldü Sürekli Formda Kayıt Girdisi Üstte Olması Yardım... bilservisci 13 407 28/08/2017, 01:42 bilservisci

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.