Formda ki eksi değerleri raporlama
Tarih
20/12/2012 15:02
Konu Sahibi
derelli18
Yorumlar
7
Okunma
1609
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
derelli18
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
66
30/10/2011
0
Ankara
Ofis 2007
02/02/2013,00:27
Çözüldü 
merhaba saygı değer hocalarım. ekli dosyada ki örneğimde frm_gırıs formunda metin "cevap için kalan gün " metin kutusunda; evrak kayıt edildikten sonra 60 gün baz alınarak cevap verme süresi yer almaktadır. 60 gün geçtikten sonra "cevap için kalan gün " metin kutusundaki değerler eksiye doğru gidiyor. ben bu eksiye giden değerleri raporda nasıl gösterebilirim. Ben basit bi yöntem olan sorgu oluşturarak yapmayı denedim fakat veriler(cevap için kalan gün) tabloya kaydedilmediği için sorgu oluşturamadım. formdan verileri(cevap için kalan gün) tabloya kaydettirmeye çalıştım onda da başarılı olamadım. siz değerli hacalarımın yardımlarını bekliyorum


Ek Dosyalar
.rar   deneme.rar (Dosya Boyutu: 58,17 KB / İndirme Sayısı: 9)
Cevapla

Coskun0559
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
C.... Ç....
1.222
02/11/2008
505
Tekirdağ
-
11/04/2017,13:41
Çözüldü 
Sponsor Reklam
incelermisin.


Ek Dosyalar
.rar   örnek_CSKN.rar (Dosya Boyutu: 38,8 KB / İndirme Sayısı: 6)
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
Cevapla

derelli18
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
66
30/10/2011
0
Ankara
Ofis 2007
02/02/2013,00:27
Çözüldü 
hocam cok ozur dilerim ben yapmak istediğimi yanlış anlatmışım. yapmaya çalıştığım işlem eksi değer veren kayıtları ayrı bir raporda görmek istiyorum. yani cevap verme süresi gecen raporlar dediğimde ılgılı kayıtların bılgısı gelsın ıstıyorum
Cevapla

raham
FEDA
Kullanici Avatari
Aktif Üye
H....
127
02/06/2011
32
İstanbul
Ofis 2010
14/10/2015,12:26
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba,

istediğini aklıma gelen 2 yöntemle yapabiliriz.

1. Hesaplamaların sonucu oluşan evrak gün sayını tabloya kaydede biliriz. Ama mecbur kalmadıkça kimse önermez (TARİH3 metin kutusunu tabloya kaydettiriyorum. nasıl olduğunu görmen için)

2. evrak kayıt tarihinin sorgu ölçütüne

SQL Code
<Date()-60

yazman yeterli Rayof

örnek dosya ek tedir.



Ek Dosyalar
.rar   örnek_raham.rar (Dosya Boyutu: 68,55 KB / İndirme Sayısı: 12)
Cevapla

derelli18
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
66
30/10/2011
0
Ankara
Ofis 2007
02/02/2013,00:27
Çözüldü 
hocam örnrk için çok teşekkür ederim tam istediğim gibi olmuş fakat bilgileri girdikten sonra iki kere kayıt tusuna bastıktan sonra liste kutusuna getiriyor kalan gun sayısını. kaydet butonuna Me.Liste53.Requery koduuyazdım fakat bi değişiklik olmadı baska turlu nasıl yapabılırım
Cevapla

raham
FEDA
Kullanici Avatari
Aktif Üye
H....
127
02/06/2011
32
İstanbul
Ofis 2010
14/10/2015,12:26
Çözüldü 
Sponsor Reklam
İlk kaydet dediğin anda değer oluşuyor. İkinci kaydet de tabloya yazılıyor. Mesajımda dediğim gibi hesap işlemi ile oluşan değişkenleri tabloda tutmak sağlıklı değil. Ama illa olsun istiyorsan bakarım ne yapabiliriz.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Access Formda Veri Çoğaltma cagatay1234 6 128 Dün, 15:36 cagatay1234
  Formda Açılan Websayfasının Sesini Kapatmak ALTANs 7 161 Dün, 00:49 ozanakkaya
  Formda Koşullu Toplama cagatay1234 8 199 24/05/2017, 10:02 cagatay1234
  Faklı Değerleri Sayma Hk. serkan1985 3 91 17/05/2017, 14:06 serkan1985
  Formda Resim Ekleme mharman 4 137 13/05/2017, 19:29 mharman


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status