Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
20/12/2012 15:02
Konu Sahibi
derelli18
Yorumlar
7
Okunma
1940
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

derelli18

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
66
30/10/2011
Ankara
Ofis 2007
02/02/2013,00:27
Çözüldü 
merhaba saygı değer hocalarım. ekli dosyada ki örneğimde frm_gırıs formunda metin "cevap için kalan gün " metin kutusunda; evrak kayıt edildikten sonra 60 gün baz alınarak cevap verme süresi yer almaktadır. 60 gün geçtikten sonra "cevap için kalan gün " metin kutusundaki değerler eksiye doğru gidiyor. ben bu eksiye giden değerleri raporda nasıl gösterebilirim. Ben basit bi yöntem olan sorgu oluşturarak yapmayı denedim fakat veriler(cevap için kalan gün) tabloya kaydedilmediği için sorgu oluşturamadım. formdan verileri(cevap için kalan gün) tabloya kaydettirmeye çalıştım onda da başarılı olamadım. siz değerli hacalarımın yardımlarını bekliyorum


Ek Dosyalar
.rar   deneme.rar (Dosya Boyutu: 58,17 KB / İndirme Sayısı: 9)
Cevapla

Coskun0559

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
C.... Ç....
1.221
02/11/2008
505
Tekirdağ
-
11/10/2017,11:43
Çözüldü 
incelermisin.


Ek Dosyalar
.rar   örnek_CSKN.rar (Dosya Boyutu: 38,8 KB / İndirme Sayısı: 6)
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
Cevapla

derelli18

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
66
30/10/2011
Ankara
Ofis 2007
02/02/2013,00:27
Çözüldü 
hocam cok ozur dilerim ben yapmak istediğimi yanlış anlatmışım. yapmaya çalıştığım işlem eksi değer veren kayıtları ayrı bir raporda görmek istiyorum. yani cevap verme süresi gecen raporlar dediğimde ılgılı kayıtların bılgısı gelsın ıstıyorum


Cevapla

raham

FEDA
Kullanici Avatari
Aktif Üye
H....
127
02/06/2011
32
İstanbul
Ofis 2010
14/10/2015,12:26
Çözüldü 
Merhaba,

istediğini aklıma gelen 2 yöntemle yapabiliriz.

1. Hesaplamaların sonucu oluşan evrak gün sayını tabloya kaydede biliriz. Ama mecbur kalmadıkça kimse önermez (TARİH3 metin kutusunu tabloya kaydettiriyorum. nasıl olduğunu görmen için)

2. evrak kayıt tarihinin sorgu ölçütüne

SQL Code
<Date()-60

yazman yeterli Rayof

örnek dosya ek tedir.


Ek Dosyalar
.rar   örnek_raham.rar (Dosya Boyutu: 68,55 KB / İndirme Sayısı: 12)
Cevapla

derelli18

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
66
30/10/2011
Ankara
Ofis 2007
02/02/2013,00:27
Çözüldü 
hocam örnrk için çok teşekkür ederim tam istediğim gibi olmuş fakat bilgileri girdikten sonra iki kere kayıt tusuna bastıktan sonra liste kutusuna getiriyor kalan gun sayısını. kaydet butonuna Me.Liste53.Requery koduuyazdım fakat bi değişiklik olmadı baska turlu nasıl yapabılırım


Cevapla

raham

FEDA
Kullanici Avatari
Aktif Üye
H....
127
02/06/2011
32
İstanbul
Ofis 2010
14/10/2015,12:26
Çözüldü 
İlk kaydet dediğin anda değer oluşuyor. İkinci kaydet de tabloya yazılıyor. Mesajımda dediğim gibi hesap işlemi ile oluşan değişkenleri tabloda tutmak sağlıklı değil. Ama illa olsun istiyorsan bakarım ne yapabiliriz.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt U.ALTUN 11 355 Dün, 17:29 U.ALTUN
Çözüldü Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt U.ALTUN 9 437 04/10/2017, 19:53 ozanakkaya
Çözüldü Formda Otomatik Sayı Hatası ştekin 2 67 27/09/2017, 13:03 ştekin
Çözüldü Müşteri İşlemlerini Tek Formda Takip U.ALTUN 7 450 05/09/2017, 09:10 U.ALTUN
Çözüldü Sürekli Formda Kayıt Girdisi Üstte Olması Yardım... bilservisci 13 407 28/08/2017, 01:42 bilservisci

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.