Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
13/12/2009 20:26
Konu Sahibi
kisakabus
Yorumlar
8
Okunma
3041
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

kisakabus

Üye
 28
 6
 2
 10/12/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2003
 26/04/2010,10:12
Çözüldü 
arkadaşlar ben oto kiralama programı yapmaya çalışıyorum.bi sorunum var form ekranında hesap yaptıramıyorum.yapmak istediğim
ödenecek tutar=gunluk tutar*kaç gün kiralanacak fakat ben bi türlü yapamadım.ek de dosyamıda göndereyim.yardımcı olursanız sevinirim.


Ek Dosyalar
.rar   KRALAMA.rar(Dosya Boyutu: 70,91 KB / İndirme Sayısı: 29)
kisakabus, 10-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

Seruz

Uzman
SE.... UZ....
 47
 1.564
 7
 30/10/2008
814
 Tekirdağ
 BT Şefi
 Ofis XP
 30/11/2018,14:06
Çözüldü 
Öncelikle aşağıdaki konuyu okuyarak başlamalısınız.

Yapılmaması gereken ölümcül hatalar
ilgili metin kutusunun kayıt kaynağına şunu yazın:

Kod:
=[Kaç gün kiralacak]*[metin22]


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

Kullanici Avatari

kisakabus

Üye
 28
 6
 2
 10/12/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2003
 26/04/2010,10:12
Çözüldü 
öncelikle teşekkür ederim fakat ben yapıorum ama bi türlü olmuo


kisakabus, 10-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 39
 11.606
 469
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
seruz hocamın verdiği kodu

ödeyeceği fiyat metin kutusunun denetim kaynağına yazacaksın
veya Metin22'nin güncellenme sonrasında olayına aşağıdakini yaz.

Kod:
Private Sub Metin22_AfterUpdate()
ödeyeceği_fiyat = Metin22 * Kaç_gün_kiralacak
End Sub


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

kisakabus

Üye
 28
 6
 2
 10/12/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2003
 26/04/2010,10:12
Çözüldü 
sayın sledgeab
ben kodları yazdım hiç sorun vermedi kaydetttim fakat veri girişi yaptığımda hesaplama yapmıo.bu benim proje ödevim vize yerine geçecekde salı gününe yetiştirmem gerekio ...yardımlarınızı esirgemediğinz için teşk ederim.


kisakabus, 10-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 39
 11.606
 469
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Metin22'nin güncellenme sonrasında olayına aşağıdakini yaz.

Kod:
Private Sub Metin22_AfterUpdate()
ödeyeceği_fiyat = Metin22 * Kaç_gün_kiralacak
End Sub


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Formdan Başka Formda Kritere Göre Liste Gizleme Ve Görünmesi U.ALTUN 4 71 05/12/2018, 13:50
Son Yorum: U.ALTUN
Çözüldü Formda Kayıt Yapıldığında Yinelenen Değerler Hatası Alıyorum Oğuz Türkyılmaz 2 64 05/12/2018, 00:52
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Formda Bir Alana Değer Girilmesini Şart Koşmak. Oğuz Türkyılmaz 25 347 04/12/2018, 22:06
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Değişkeni tüm formda kontrol ettirme bibib 6 184 02/12/2018, 23:28
Son Yorum: bibib
Çözüldü Tablodaki Verilerin Bir Kısmı Formda Sıralanıyor? mdelier 4 91 28/11/2018, 11:01
Son Yorum: mdelier

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.