Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
13/12/2009 20:26
Konu Sahibi
kisakabus
Yorumlar
8
Okunma
3088
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

kisakabus

Üye
 28
 2
 6
 10/12/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2003
 26/04/2010,10:12
Çözüldü 
arkadaşlar ben oto kiralama programı yapmaya çalışıyorum.bi sorunum var form ekranında hesap yaptıramıyorum.yapmak istediğim
ödenecek tutar=gunluk tutar*kaç gün kiralanacak fakat ben bi türlü yapamadım.ek de dosyamıda göndereyim.yardımcı olursanız sevinirim.


kisakabus, 10-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

Seruz

Uzman
Se.... UZ....
 47
 7
 1.566
 30/10/2008
817
 Tekirdağ
 BT Şefi
 Ofis XP
 12/03/2019,17:12
Çözüldü 
Öncelikle aşağıdaki konuyu okuyarak başlamalısınız.

Yapılmaması gereken ölümcül hatalar
ilgili metin kutusunun kayıt kaynağına şunu yazın:

Kod:
=[Kaç gün kiralacak]*[metin22]


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

Kullanici Avatari

kisakabus

Üye
 28
 2
 6
 10/12/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2003
 26/04/2010,10:12
Çözüldü 
öncelikle teşekkür ederim fakat ben yapıorum ama bi türlü olmuo


kisakabus, 10-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.964
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
seruz hocamın verdiği kodu

ödeyeceği fiyat metin kutusunun denetim kaynağına yazacaksın
veya Metin22'nin güncellenme sonrasında olayına aşağıdakini yaz.

Kod:
Private Sub Metin22_AfterUpdate()
ödeyeceği_fiyat = Metin22 * Kaç_gün_kiralacak
End Sub


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

kisakabus

Üye
 28
 2
 6
 10/12/2009
0
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2003
 26/04/2010,10:12
Çözüldü 
sayın sledgeab
ben kodları yazdım hiç sorun vermedi kaydetttim fakat veri girişi yaptığımda hesaplama yapmıo.bu benim proje ödevim vize yerine geçecekde salı gününe yetiştirmem gerekio ...yardımlarınızı esirgemediğinz için teşk ederim.


kisakabus, 10-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.964
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Metin22'nin güncellenme sonrasında olayına aşağıdakini yaz.

Kod:
Private Sub Metin22_AfterUpdate()
ödeyeceği_fiyat = Metin22 * Kaç_gün_kiralacak
End Sub


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Yeni Formda Açma access acemisi 4 168 02/03/2019, 10:23
Son Yorum: access acemisi
Çözüldü Formda Çıkarma İşlemi. kalabakli 5 111 02/02/2019, 23:02
Son Yorum: kalabakli
Çözüldü Aynı Formda Farklı Tablo Değerlerini Nasıl Kullabilirim? sipuasfaf 2 161 02/02/2019, 15:43
Son Yorum: sipuasfaf
Çözüldü Formda Açılan Kutu Sorunu access acemisi 7 334 23/01/2019, 17:45
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Access Form'u Tam Ekran Yapmak? mehami 5 1.186 21/01/2019, 14:41
Son Yorum: ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.