Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
04/04/2014 14:04
Konu Sahibi
nadinb
Yorumlar
3
Okunma
894
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

nadinb

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
31
10/02/2009
0
İstanbul
Ofis 2000
26/11/2014,14:01
Çözüldü 
Arkadaşlar merhaba,

Ekteki uygulamada yapmak istediğim fakat beceremediğim bir konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var. Raporlama formunda Müşteri seçimi yaptıktan sonra ilk değer ve sondeğer alanlarına veri getirmek istiyorum. ilkdeger i getirtmek kolaydı ancak son değeri yazdıramadım. Değer de tablo seçme kutusundaki 5.kolondaki son kaydın değeri olacak.Bunu nasıl sağlayabilirim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   Database1.rar (Dosya Boyutu: 69,7 KB / İndirme Sayısı: 9)
Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
30/09/2017,01:57
Çözüldü 
Etkisiz duruma getirdiğiniz

Me.Metin3 = DMax("[tagvalue]", "ana sorgu")


satırı devreye alınırsa (başındaki tek tırnak silinirse) sorunsuz olarak son değer geliyor. Neden etkisiz duruma getirdiniz ki?


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

nadinb

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
31
10/02/2009
0
İstanbul
Ofis 2000
26/11/2014,14:01
Çözüldü 
Sayin Demiral

Dmax en buyut kayit degerini veriyordu bense tablodaki son kayit degerini almak istedim sitedeki orneklerden Dlast komutu ile yapilabildigini gormus oldum tesekkurler


Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
30/09/2017,01:57
Çözüldü 
Haklısınız, dikkat etmemişim sizin en son kaydı istediğinize... Son değer deyince tabii ki en büyük değer anlaşılmamalı...


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt U.ALTUN 9 435 04/10/2017, 19:53 ozanakkaya
Çözüldü Değer Hatası Hk. serkan1985 4 112 02/10/2017, 23:39 serkan1985
Çözüldü Formda Otomatik Sayı Hatası ştekin 2 67 27/09/2017, 13:03 ştekin
Çözüldü Kısayol Tuşuyla Liste Kutusu Üzerinden Değer Atama mehmetb84 6 169 18/09/2017, 12:20 mehmetb84
Çözüldü Müşteri İşlemlerini Tek Formda Takip U.ALTUN 7 448 05/09/2017, 09:10 U.ALTUN

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.