formda arama yaptırıyorum fakat
Tarih
23/10/2009 12:32
Konu Sahibi
eyupakdas
Yorumlar
17
Okunma
4029
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
eyupakdas
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
E.... A....
67
29/03/2009
0
Eskişehir
Ofis 2013 32 Bit
11/03/2017,21:33
Çözüldü 
arkadaşlar merhaba
seruz hocamın yardımı ile hazırladığım formda arama yaptırıyorum fakat bulunan musteriye tıkladıgımda sadece o musteri kayıtlarını göremiyorum.
ilgi ve sabrınız için teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   MusteriTakip son1.rar (Dosya Boyutu: 130,8 KB / İndirme Sayısı: 29)
eyupakdas, 29-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.757
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Dün,09:55
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Hangi formdan bahsettiğiniz de belirtiniz. Benim baktığım formlardaki arama işlemleri de çok sağlıklı görünmüyor. CAN yazıyorum buluyor, EYUP yazınca bulmuyor. Biraz daha açıklama yapınız lütfen.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

eyupakdas
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
E.... A....
67
29/03/2009
0
Eskişehir
Ofis 2013 32 Bit
11/03/2017,21:33
Çözüldü 
hocam sorun şu: Hizmet Formunda aramada bulduğum kişi yi tıkladığımda yeni kayıt etliyor fakat ben bulunan kişiye tıkladığımda o kişinin geçmiş bilgisi gelsin istiyorum. Seruz hocam işleyisi şu sekilde yapmıstı; bir müşteriye tek kayıt altına daha sonraki zamanlarda farklı kayıtlar girebileceğim bir sistem uygulamıştı. onun için ben arama yaptığımda gelen kişiye tıkladığımda o kişinin geçmiş kayıdını görmek istiyorum
Not: aramaları plaka bazında ayarladım plaka ile arama yaptığınızda daha stabil oluyor.
eyupakdas, 29-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın Eyupakdas bunun yerine

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
Private Sub Liste36_AfterUpdate()
    ' Denetime uyan kaydı bul.
    Dim rs As Object

    Set rs = Me.Recordset.Clone
    rs.FindFirst "[ISLEM_ID] = " & Str(Nz(Me![Liste36], 0))
    If Not rs.EOF Then Me.Bookmark = rs.Bookmark
End Sub




şu kodu deneyiniz?

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
Private Sub MUSTERI_ID_AfterUpdate()
    ' Denetime uyan kaydı bul.
    Dim rs As Object

    Set rs = Me.Recordset.Clone
    rs.FindFirst "[ISLEM_ID] = " & Str(Nz(Me![MUSTERI_ID], 0))
    If Not rs.EOF Then Me.Bookmark = rs.Bookmark
End Sub


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

mullteci
Üye
Kullanici Avatari
Üye
13
3
18/10/2009
10
Trabzon
Ofis 2000
30/11/2010,20:26
Çözüldü 
Bu halini bir incele...


Ek Dosyalar
.rar   MusteriTakip son.rar (Dosya Boyutu: 456,46 KB / İndirme Sayısı: 29)
mullteci, 18-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

eyupakdas
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
E.... A....
67
29/03/2009
0
Eskişehir
Ofis 2013 32 Bit
11/03/2017,21:33
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sayın PULETİN usta verdiğin formul kısmen yardımcı oldu fakat sole bir sorun çıktı gelen musterıye tıkladığımda yeni bir kayıt açılıyor. bu konuda da yardımcı olursan sevinirim.
eyupakdas, 29-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Access Formda Numlock Sorunu cagatay1234 6 125 3 saat önce cagatay1234
  Access Formda Veri Çoğaltma cagatay1234 6 143 27/05/2017, 15:36 cagatay1234
  Formda Açılan Websayfasının Sesini Kapatmak ALTANs 7 184 27/05/2017, 00:49 ozanakkaya
  Formda Koşullu Toplama cagatay1234 8 216 24/05/2017, 10:02 cagatay1234
  Formda Resim Ekleme mharman 4 146 13/05/2017, 19:29 mharman


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status