Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
23/10/2009 12:32
Konu Sahibi
eyupakdas
Yorumlar
17
Okunma
4900
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
Kullanici Avatari

eyupakdas

Aktif Üye
EY.... AK....
 67
 17
 29/03/2009
0
 Eskişehir
 
 Ofis 2013 32 Bit
 15/10/2017,17:43
Çözüldü 
arkadaşlar merhaba
seruz hocamın yardımı ile hazırladığım formda arama yaptırıyorum fakat bulunan musteriye tıkladıgımda sadece o musteri kayıtlarını göremiyorum.
ilgi ve sabrınız için teşekkürler.


eyupakdas, 29-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

mehmetdemiral

Uzman
ME.... DE....
 53
 4.915
 219
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 Dün,08:54
Çözüldü 
Hangi formdan bahsettiğiniz de belirtiniz. Benim baktığım formlardaki arama işlemleri de çok sağlıklı görünmüyor. CAN yazıyorum buluyor, EYUP yazınca bulmuyor. Biraz daha açıklama yapınız lütfen.


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

eyupakdas

Aktif Üye
EY.... AK....
 67
 17
 29/03/2009
0
 Eskişehir
 
 Ofis 2013 32 Bit
 15/10/2017,17:43
Çözüldü 
hocam sorun şu: Hizmet Formunda aramada bulduğum kişi yi tıkladığımda yeni kayıt etliyor fakat ben bulunan kişiye tıkladığımda o kişinin geçmiş bilgisi gelsin istiyorum. Seruz hocam işleyisi şu sekilde yapmıstı; bir müşteriye tek kayıt altına daha sonraki zamanlarda farklı kayıtlar girebileceğim bir sistem uygulamıştı. onun için ben arama yaptığımda gelen kişiye tıkladığımda o kişinin geçmiş kayıdını görmek istiyorum
Not: aramaları plaka bazında ayarladım plaka ile arama yaptığınızda daha stabil oluyor.


eyupakdas, 29-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

Puletin

Onursal Üye
 Belirtilmemiş
 1.717
 40
 01/11/2008
416
 -
 
 Ofis 2003
 24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Sayın Eyupakdas bunun yerine

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
Private Sub Liste36_AfterUpdate()
    ' Denetime uyan kaydı bul.
    Dim rs As Object

    Set rs = Me.Recordset.Clone
    rs.FindFirst "[ISLEM_ID] = " & Str(Nz(Me![Liste36], 0))
    If Not rs.EOF Then Me.Bookmark = rs.Bookmark
End Sub




şu kodu deneyiniz?

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
Private Sub MUSTERI_ID_AfterUpdate()
    ' Denetime uyan kaydı bul.
    Dim rs As Object

    Set rs = Me.Recordset.Clone
    rs.FindFirst "[ISLEM_ID] = " & Str(Nz(Me![MUSTERI_ID], 0))
    If Not rs.EOF Then Me.Bookmark = rs.Bookmark
End Sub


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...

Kullanici Avatari

mullteci

Üye
 41
 13
 3
 18/10/2009
10
 Trabzon
 
 Ofis 2000
 30/11/2010,20:26
Çözüldü 
Bu halini bir incele...


mullteci, 18-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

eyupakdas

Aktif Üye
EY.... AK....
 67
 17
 29/03/2009
0
 Eskişehir
 
 Ofis 2013 32 Bit
 15/10/2017,17:43
Çözüldü 
sayın PULETİN usta verdiğin formul kısmen yardımcı oldu fakat sole bir sorun çıktı gelen musterıye tıkladığımda yeni bir kayıt açılıyor. bu konuda da yardımcı olursan sevinirim.


eyupakdas, 29-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Formdan Başka Formda Kritere Göre Liste Gizleme Ve Görünmesi U.ALTUN 4 72 05/12/2018, 13:50
Son Yorum: U.ALTUN
Çözüldü Formda Kayıt Yapıldığında Yinelenen Değerler Hatası Alıyorum Oğuz Türkyılmaz 2 64 05/12/2018, 00:52
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Formda Bir Alana Değer Girilmesini Şart Koşmak. Oğuz Türkyılmaz 25 361 04/12/2018, 22:06
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Değişkeni tüm formda kontrol ettirme bibib 6 184 02/12/2018, 23:28
Son Yorum: bibib
Çözüldü 1.formda Liste Çift Tıklandığında İlgili Alanın Kaydını 2.forma Çekmede Hata Oğuz Türkyılmaz 2 98 29/11/2018, 16:47
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.