Formda alanlar arası geçişte çalışma hatası
Tarih
30/09/2013 21:25
Konu Sahibi
F.Ç
Yorumlar
3
Okunma
929
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
F.Ç
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
113
05/07/2013
0
-
16/01/2016,01:38
Çözüldü 
Merhaba,

Formda alanlar arası geçişte tab veya enter tuşuyla geçiş yapılabiliyor lakin; son alandan "Koli2 ağırlık" alanına gelince ilk alana "ürün sıra no" alanına geçmesi gerekirken "run time 438 nolu çalışma hatası" veriyor ve ilk alana geçmiyor. formumda gizli alanlar var ancak bu gizli alanları sekme durağı ile otomatik sekme özelliklerini kapatmama rağmen run time 438 nolu çalışma hatası veriyor nedenini çözemedim.

Bu konuda yardımcı olacaklara teşekkür ederim şimdiden.


Ek Dosyalar
.rar   438 nolu çalışma hatası.rar (Dosya Boyutu: 339,56 KB / İndirme Sayısı: 6)
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.756
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
17/05/2017,16:25
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Biraz ilkel bir yol oldu ama işe yarıyor yaImg-grin)) Buyrun hatasız örneğiniz. Hem de otomatik tamamlama çalışıyor.

BU arada bir uyarı: Otomatik tamamlama modülündeki ilk satırdaki

Kod:
Function otomotiktamamla(kutuadi As String) 


ifadesini lütfen değiştirmeyin. O zaman otomatik tamamlama olayı çalışmaz. Eğer 64bit kullanıyorsanız o zaman da en üstteki api satırını

Kod:
#if VBA7 then
Private Declare PtrSafe Function GetAsyncKeyState Lib "user32" (ByVal vKey As Long) As Integer
#Else
Private Declare Function GetAsyncKeyState Lib "user32" (ByVal vKey As Long) As Integer
#end if


şeklinde düzeltin. Sanırım bir problem var ki sürekli o satırla oynuyorsunuzImg-grin)) Bunu yaparak hem 32 hem de 64 bitte çalışmasını sağlamış olursunuz.



Ek Dosyalar
.rar   438 nolu run time hatası.rar (Dosya Boyutu: 1,04 MB / İndirme Sayısı: 13)
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

F.Ç
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
113
05/07/2013
0
-
16/01/2016,01:38
Çözüldü 
Mehmet Abi,

Sorun Çözülmüştür Tamam
Çözemeyeceğiniz Access problemi olmadığına inanıyorum abi.
Çok teşekkür ederim.
Cevapla

yorum70

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Ş....
1.187
08/10/2010
71
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
22/10/2016,21:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Teşekkürler.İşime yarayacağını umuyorum.
"Her tercih, bir vazgeçiştir"

Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Data Type Mismatch Hatası Hakkında alperalper00 8 6.797 20/05/2017, 20:17 ozanakkaya
  Formda Resim Ekleme mharman 4 106 13/05/2017, 19:29 mharman
  Versiyon Hatası mustafakucuknazli 3 110 13/05/2017, 12:21 atoz112
  Tablolar Arası Aktarma Sorunu kübrashn 6 102 12/05/2017, 15:22 kübrashn
  Açılan Formda Currentrecord Datasını Getirmek temre 5 75 07/05/2017, 20:45 temre


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status