Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
18/01/2019 17:11
Konu Sahibi
zaferlacin
Yorumlar
9
Okunma
198
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

zaferlacin

Aktif Üye
Za.... La....
 50
 15
 51
 11/08/2013
0
 Balıkesir
 Emekli
 Ofis 2016 64 Bit
 Bugün,01:53
Çözüldü 
form1 deki buton il form2 ye bağlı veri tabanından kayıt silmek istiyorum
tablo2 den teşekkür ederim



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.906
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,12:09
Butonun tıklandığında olayına aşağıdaki kodu ekleyerek deneyiniz.

Visual Basic Code
GSilincek = Me.Liste53.Column(1) & "-" & Me.Liste53.Column(2)
DoCmd.RunSQL "DELETE [adı] & '-' & [soyadı] AS silinecekveri FROM Tablo2 WHERE ((([adı] & '-' & [soyadı])='" & GSilincek & "'));"


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

zaferlacin

Aktif Üye
Za.... La....
 50
 15
 51
 11/08/2013
0
 Balıkesir
 Emekli
 Ofis 2016 64 Bit
 Bugün,01:53
hocam kod tamam silebiliyorum ama Access in uyarı kodu geliyor 

onu nasıl engellerim



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.906
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,12:09
Setwarnings İle Formun Kapatılması Hakkında. bağlantısındaki konuyu incele.

(17/01/2019 20:05)ozanakkaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: setwarnings false
docmd.runsql.......... 
setwarnings true


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

zaferlacin

Aktif Üye
Za.... La....
 50
 15
 51
 11/08/2013
0
 Balıkesir
 Emekli
 Ofis 2016 64 Bit
 Bugün,01:53
hocam onu denedim sub or function not defined hatası veriyor



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.906
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,12:09

Visual Basic Code
DoCmd.SetWarnings False
GSilincek = Me.Liste53.Column(1) & "-" & Me.Liste53.Column(2)
DoCmd.RunSQL "DELETE [adı] & '-' & [soyadı] AS silinecekveri FROM Tablo2 WHERE ((([adı] & '-' & [soyadı])='" & GSilincek & "'));"
DoCmd.SetWarnings True


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Mükerrer Kayıt (il Ve İlçe Sorunu) Dart Reder 6 268 16/02/2019, 08:16
Son Yorum: Dart Reder
Çözüldü Yüzde İfadesi Ve Tabloya Kayıt akdemir1 6 156 10/02/2019, 21:05
Son Yorum: akdemir1
Çözüldü Form1 Den Form2 Ye Text Aktarma akdemir1 4 164 01/02/2019, 14:52
Son Yorum: akdemir1
Çözüldü Hangi Kayıt Yöntemini Seçmeliyim. Oğuz Türkyılmaz 1 137 17/01/2019, 02:32
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Form1 Den Form2 Ye Function zaferlacin 4 139 16/01/2019, 23:47
Son Yorum: zaferlacin

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.