Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
08/02/2011 23:56
Konu Sahibi
Mehmet_Akif
Yorumlar
12
Okunma
3546
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Mehmet_Akif

sevgi_bilgi
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
12/11/2010
20
Düzce
Ofis 2003
14/02/2013,15:07
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar.
Ekteki uygulamamda sekmeli bir forum var. verileri de basit bir sorgudan alıyor. Ama ben burada bir kriter belirtmek istiyorum ( Başlangıç makbuz no - Bitiş makbuz no şeklinde). Ama bu kriteri forum üzerinde iki tane metin kutusan girip verileri forum üzerinde süzdürmek istiyorum. böyle bişey mümkün mü acaba. Yada bunun başka türlü nasıl yapalilirim.
Herkese iyi çalışmalar ve başarılar diliyorum.
resim


Ek Dosyalar
.zip   FORM ÜZERİNDE KRİTER.zip (Dosya Boyutu: 29,04 KB / İndirme Sayısı: 16)
Ne irfandır veren ahlaka yükseklik ne vicdandır.
Fazilet hissi insanlarda Allah korkusundandır.
Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
21/09/2017,12:38
Çözüldü 
Ekteki örneği incelermisiniz...


Ek Dosyalar
.rar   FORM ÜZERİNDE KRİTER.rar (Dosya Boyutu: 43,81 KB / İndirme Sayısı: 25)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.801
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Dün,18:32
Çözüldü 
2011_tahsilat_tbl ve alt tablodaki makbuz no alanlarının veri türü "Sayı" olarak değiştirilmesi gerekiyor.

Öncelikle Form Üzerinden Sorgu Parametre Değeri linkindeki konuyu inceleyip kendiniz yapmaya çalışın. Yapamazsanız örneğinizin düzenlenmiş hali ektedir.


Ek Dosyalar
.rar   FORM ÜZERİNDE KRİTER_sled.rar (Dosya Boyutu: 27,67 KB / İndirme Sayısı: 11)
Cevapla

Mehmet_Akif

sevgi_bilgi
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
12/11/2010
20
Düzce
Ofis 2003
14/02/2013,15:07
Çözüldü 
Sayın POWER hocam tam istediğim gibi ellerinize sağlık. Sizler sayesinde yavaş yavaş vb kod mantığını da çözmeye başladım çok şükür. SAyın hocam burada varsayılan değer 9 yapmışsınız onu kaldırsak ve hangi sayıyı girdiysem forum kapatılıp açıldığında da hep en son girdiğim değer kalsa olabilir mi.
Teşekkür ediyorum emeğiniz için.


Ne irfandır veren ahlaka yükseklik ne vicdandır.
Fazilet hissi insanlarda Allah korkusundandır.
Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
21/09/2017,12:38
Çözüldü 
Varsayılan değerler saklanacak ve tekrar açtığınızda son değerler gelecek.


Ek Dosyalar
.rar   FORM ÜZERİNDE KRİTER.rar (Dosya Boyutu: 41,52 KB / İndirme Sayısı: 19)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

Mehmet_Akif

sevgi_bilgi
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
12/11/2010
20
Düzce
Ofis 2003
14/02/2013,15:07
Çözüldü 
SAyın sledgeab hocam benim kod bilgim yok. Ama yavaş yavaş buradaki arkadaşlar sayesinde kod yazma konusundada birşeyler oluştu kafamda. Verdiğiniz linki inceledim. Ben bulamamıştım konuyu teşekkür ederim. Galiba arama için kullandığım kelimeden dolayı olabilir. işin Mantığını çözdüm birazda olsaImg-grin ama küçük bir sorun kaldı. SAyın POWER hocamızın örneğini indirip inceledim. Bura forum üzerine girdiğim MAKBUZ BAŞLANGIÇ NO ile MAKBUZ BİTİŞ NO değerlerinin en son girdiğim şekliyle kalmasını istiyorum. yani kapatıp açtığımda bir önce hangi değerleri girdiysem onun kalmasını istiyorum.


Ne irfandır veren ahlaka yükseklik ne vicdandır.
Fazilet hissi insanlarda Allah korkusundandır.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

[-]
Etiketler
sorgu form kriteri üzerine girmek


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü form üzerinde filtre ve sorgu bazk 17 9.386 07/09/2017, 09:08 alperen2006
Çözüldü Sorgu Kriteri metin02 3 188 21/08/2017, 00:11 ozanakkaya
Çözüldü Siparişleri Detaylı Sorgu Oluşturma U.ALTUN 3 387 30/05/2017, 14:54 atoz112
Çözüldü İki Tarih Arası Sorgu Problemi AloneX 13 816 26/05/2017, 11:14 ozanakkaya
Çözüldü Sorgu Birden Fazla Kayıtların Silinmesi burhanb 2 251 25/05/2017, 08:32 burhanb

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.