Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
01/05/2010 10:53
Konu Sahibi
ycancan
Yorumlar
6
Okunma
2097
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

ycancan

Kars`36
Aktif Üye
72
11/04/2010
15
Ankara
Ofis 2003
21/03/2017,00:29
Çözüldü 
arkadaslar ana form uzerınden kullanıcı bılgılerını duzenlemek istiyorum
formu olusturdum o kullanıcı duzenleme formundakı yerlerı baglayamadım
acaba o girişte girilen kulanıcı adı ve şifreyi düzenlemek için o form uzerınde kullanıcı sil,ekle,düzenle bunları yapabilirmiyiz
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   Yeni WinRAR arşivi.rar(Dosya Boyutu: 112,32 KB / İndirme Sayısı: 14)
Tecrübe herkesin kendi hatalarına verdiği addır.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 40
10.957
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,03:29
Çözüldü 
sn ycancan, lütfen Türkçe yazmaya özen gösterelim, bunu Site Kurallarında da belirtik.

2-) AccessTr.neT olarak En çok dikkat ettiğimiz noktalardan biri; Türkçemizin güzel kullanılmasıdır. Q W gibi Türkçeyle alakası olmayan harflerin kelime içerisinde kullanılması yasaktır. Konu başlığında ve mesajlarda kelimeler Türkçe yazılmak zorundadır. Kelimeler "acik", "degisik", "cunku", "saol" şeklinde yazılmamalıdır.
[Uyarı Puanı: +2]


örneğini inceledim, yapman gereken formun kayıt kaynağını "tblsifre" olarak belirleyip metin kutuları ile tablodaki alanları ilişkilendirmen.

Kullanıcı sil, ekle düzenle mevzusu için polsoftta bulunan frm_kullaniciyetki formunu incele.

PolSoft Final

resim


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

ycancan

Kars`36
Aktif Üye
72
11/04/2010
15
Ankara
Ofis 2003
21/03/2017,00:29
Çözüldü 
ilişkilendirebilsem zaten pek yardıma ihtiyacım kalmazdı Img-grin
bilmediğimden dolayı soruyorum zaten hocam
hocam sorunum çözülmüş değil acaba bilen varmı arkadaşlar?
hocam bu konuyada bakın biraz yav Img-grin)
arkadaşlar yokmu bilen birisi Lol


Tecrübe herkesin kendi hatalarına verdiği addır.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 40
10.957
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,03:29
Çözüldü 
bilgiler isimli formu tasarım görünümünde aç,

form özelliklerinden "kayıt kaynağı"nı "tblsifre" olarak belirle,

formdaki metin kutularının "denetim Kaynağı"nı tablodaki ilgili alanlara (Şifre metin kutusunun denetim kaynağı "Sifre" gibi) göre değiştir.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

emolokka

Üye
Üye
 25
21
4
30/04/2010
0
Bitlis
Ofis 2003
02/05/2010,23:43
Çözüldü 
EVET KULLANICI BİLGİLERİNİ AYRI FORMDA NASIL DÜZENLEYEBİLİRİZ LÜTFEN YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ ACABA


emolokka, 30-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ercansahin

BlackEagle
Uzman
ER.... ŞA....
 43
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Sn emolokka, bilinçlimi yapıyorsunuz bilmiyorum ama lütfen SİTE KURALLARINI okuyun. Büyük harf kullanmayın...




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Form üzerinden boş veritabanı oluşturma bibib 5 150 24/06/2018, 10:43
Son Yorum: bibib
Çözüldü Web Üzerinden İmsakiye ferda23 2 164 16/04/2018, 19:57
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Web Üzerinden Hava Durumu Sorgula Mgm ferda23 2 204 28/03/2018, 15:58
Son Yorum: ferda23
Çözüldü Kullanıcı Şifre Oluşturma cngzylmz 5 372 27/03/2018, 17:08
Son Yorum: salih demir
Çözüldü Tek Form Üzerinden Birden Fazla Form Açmak. m_demir 9 422 31/01/2018, 10:46
Son Yorum: m_demir

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.