Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
01/05/2010 10:53
Konu Sahibi
ycancan
Yorumlar
6
Okunma
2163
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

ycancan

Aktif Üye
 72
 19
 11/04/2010
15
 Ankara
 
 Ofis 2003
 21/03/2017,00:29
Çözüldü 
arkadaslar ana form uzerınden kullanıcı bılgılerını duzenlemek istiyorum
formu olusturdum o kullanıcı duzenleme formundakı yerlerı baglayamadım
acaba o girişte girilen kulanıcı adı ve şifreyi düzenlemek için o form uzerınde kullanıcı sil,ekle,düzenle bunları yapabilirmiyiz
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   Yeni WinRAR arşivi.rar(Dosya Boyutu: 112,32 KB / İndirme Sayısı: 14)
Tecrübe herkesin kendi hatalarına verdiği addır.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 39
 11.602
 469
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,18:18
Çözüldü 
sn ycancan, lütfen Türkçe yazmaya özen gösterelim, bunu Site Kurallarında da belirtik.

2-) AccessTr.neT olarak En çok dikkat ettiğimiz noktalardan biri; Türkçemizin güzel kullanılmasıdır. Q W gibi Türkçeyle alakası olmayan harflerin kelime içerisinde kullanılması yasaktır. Konu başlığında ve mesajlarda kelimeler Türkçe yazılmak zorundadır. Kelimeler "acik", "degisik", "cunku", "saol" şeklinde yazılmamalıdır.
[Uyarı Puanı: +2]


örneğini inceledim, yapman gereken formun kayıt kaynağını "tblsifre" olarak belirleyip metin kutuları ile tablodaki alanları ilişkilendirmen.

Kullanıcı sil, ekle düzenle mevzusu için polsoftta bulunan frm_kullaniciyetki formunu incele.

PolSoft Final

[Resim: 11kn6.jpg]


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

ycancan

Aktif Üye
 72
 19
 11/04/2010
15
 Ankara
 
 Ofis 2003
 21/03/2017,00:29
Çözüldü 
ilişkilendirebilsem zaten pek yardıma ihtiyacım kalmazdı Img-grin
bilmediğimden dolayı soruyorum zaten hocam
hocam sorunum çözülmüş değil acaba bilen varmı arkadaşlar?
hocam bu konuyada bakın biraz yav Img-grin)
arkadaşlar yokmu bilen birisi Lol


Tecrübe herkesin kendi hatalarına verdiği addır.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 39
 11.602
 469
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,18:18
Çözüldü 
bilgiler isimli formu tasarım görünümünde aç,

form özelliklerinden "kayıt kaynağı"nı "tblsifre" olarak belirle,

formdaki metin kutularının "denetim Kaynağı"nı tablodaki ilgili alanlara (Şifre metin kutusunun denetim kaynağı "Sifre" gibi) göre değiştir.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

emolokka

Üye
 25
 21
 4
 30/04/2010
0
 Bitlis
 
 Ofis 2003
 02/05/2010,23:43
Çözüldü 
EVET KULLANICI BİLGİLERİNİ AYRI FORMDA NASIL DÜZENLEYEBİLİRİZ LÜTFEN YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ ACABA


emolokka, 30-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
ER.... ŞA....
 44
 3.740
 69
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 27/11/2018,13:27
Çözüldü 
Sn emolokka, bilinçlimi yapıyorsunuz bilmiyorum ama lütfen SİTE KURALLARINI okuyun. Büyük harf kullanmayın...




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Form Üzerinden Batch File (.bat) Dosyası Çalıştırma cozum 3 110 06/12/2018, 16:45
Son Yorum: cozum
Çözüldü Kullanıcı Şifre Değiştirme oosmaner 3 286 15/11/2018, 13:17
Son Yorum: oosmaner
Çözüldü Form Üzerinden Birden Fazla Rapordan Veri Süzme-filtreleme Oğuz Türkyılmaz 18 414 17/10/2018, 06:57
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü A Formu Üzerinden Butonla Çağrılan B Formunda Kayıt Hesaplama Rapor Alma Oğuz Türkyılmaz 9 278 14/10/2018, 13:57
Son Yorum: Allback
Çözüldü Veritabanına 2 Farklı Kullanıcı Birbirinden Bağımsız Aynı Anda Nasıl Kayıt Yapar Oğuz Türkyılmaz 11 343 02/10/2018, 16:34
Son Yorum: Allback

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444