Form üzerinden Kullanıcı Bilgilerini düzenlemek
Tarih
01/05/2010 10:53
Konu Sahibi
ycancan
Yorumlar
6
Okunma
1693
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
ycancan
Kars`36
Kullanici Avatari
Aktif Üye
72
11/04/2010
15
Ankara
Ofis 2003
21/03/2017,00:29
Çözüldü 
arkadaslar ana form uzerınden kullanıcı bılgılerını duzenlemek istiyorum
formu olusturdum o kullanıcı duzenleme formundakı yerlerı baglayamadım
acaba o girişte girilen kulanıcı adı ve şifreyi düzenlemek için o form uzerınde kullanıcı sil,ekle,düzenle bunları yapabilirmiyiz
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   Yeni WinRAR arşivi.rar (Dosya Boyutu: 112,32 KB / İndirme Sayısı: 14)
Tecrübe herkesin kendi hatalarına verdiği addır.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.596
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,04:02
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sn ycancan, lütfen Türkçe yazmaya özen gösterelim, bunu Site Kurallarında da belirtik.

2-) AccessTr.neT olarak En çok dikkat ettiğimiz noktalardan biri; Türkçemizin güzel kullanılmasıdır. Q W gibi Türkçeyle alakası olmayan harflerin kelime içerisinde kullanılması yasaktır. Konu başlığında ve mesajlarda kelimeler Türkçe yazılmak zorundadır. Kelimeler "acik", "degisik", "cunku", "saol" şeklinde yazılmamalıdır.
[Uyarı Puanı: +2]


örneğini inceledim, yapman gereken formun kayıt kaynağını "tblsifre" olarak belirleyip metin kutuları ile tablodaki alanları ilişkilendirmen.

Kullanıcı sil, ekle düzenle mevzusu için polsoftta bulunan frm_kullaniciyetki formunu incele.

PolSoft Final

resim
Cevapla

ycancan
Kars`36
Kullanici Avatari
Aktif Üye
72
11/04/2010
15
Ankara
Ofis 2003
21/03/2017,00:29
Çözüldü 
ilişkilendirebilsem zaten pek yardıma ihtiyacım kalmazdı Img-grin
bilmediğimden dolayı soruyorum zaten hocam
hocam sorunum çözülmüş değil acaba bilen varmı arkadaşlar?
hocam bu konuyada bakın biraz yav Img-grin)
arkadaşlar yokmu bilen birisi Lol
Tecrübe herkesin kendi hatalarına verdiği addır.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.596
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,04:02
Çözüldü 
Sponsor Reklam
bilgiler isimli formu tasarım görünümünde aç,

form özelliklerinden "kayıt kaynağı"nı "tblsifre" olarak belirle,

formdaki metin kutularının "denetim Kaynağı"nı tablodaki ilgili alanlara (Şifre metin kutusunun denetim kaynağı "Sifre" gibi) göre değiştir.
Cevapla

emolokka
Üye
Kullanici Avatari
Üye
21
4
30/04/2010
0
Bitlis
Ofis 2003
02/05/2010,23:43
Çözüldü 
EVET KULLANICI BİLGİLERİNİ AYRI FORMDA NASIL DÜZENLEYEBİLİRİZ LÜTFEN YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ ACABA
emolokka, 30-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
20/05/2017,13:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn emolokka, bilinçlimi yapıyorsunuz bilmiyorum ama lütfen SİTE KURALLARINI okuyun. Büyük harf kullanmayın...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Access 2003 De Yapılan Dosyanın Access 2010 Da Çalıştırılması Kullanıcı Güvenlik Prob keskin78 9 174 14/05/2017, 14:54 keskin78
  En Büyük Sözleşme Tarihi Üzerinden Hesaplama ALTANs 2 69 28/04/2017, 17:37 ALTANs
  Pc Açılış Kullanıcı İle Veritabanı Kull Kontrolu burhanb 3 103 12/04/2017, 09:36 burhanb
  Kullanıcı Giriş Hatası Hk. serkan1985 4 106 29/03/2017, 13:58 serkan1985
  Kullanıcı Resim Hakkında. serkan1985 7 207 29/03/2017, 11:38 serkan1985


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status