Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
02/12/2010 20:57
Konu Sahibi
airborne
Yorumlar
6
Okunma
4966
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

airborne

Üye
Üye
13
6
28/07/2010
0
Ofis 2003
27/08/2015,09:36
Çözüldü 
s.a.


Gelen Evrak Giriş Formu üzerinde bir buton sayesinde Gelen tablomdaki bütün kayıtları silmek istiyorum. bununla ilgili koda ihtiyacım var. silerkende şifre sorsun . onaylanırsa silsin. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim


airborne, 28-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Celosoft Yazılım
Uzman
ME.... B.....
3.118
29/10/2008
944
Ankara
Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 

A.S.
formumuzun arama kısmını kullanırsanız bu konuda ne kadar örnek oldugunu görürdünüz.



Kullanici Avatari

airborne

Üye
Üye
13
6
28/07/2010
0
Ofis 2003
27/08/2015,09:36
Çözüldü 
s.a.[/font]

Private Sub Komut12_Click()
On Error GoTo Err_Komut12_Click
Dim sifre As String
sifre = "www.accesstr.net"
If InputBox("Silme Şifresini Giriniz") = sifre Then
DoCmd.DoMenuItem acFormBar, acEditMenu, 8, , acMenuVer70
DoCmd.DoMenuItem acFormBar, acEditMenu, 6, , acMenuVer70
Else
MsgBox "Hatalı Şifre"
Exit Sub
End If

Exit_Komut12_Click:
Exit Sub

Err_Komut12_Click:
MsgBox Err.Description
Resume Exit_Komut12_Click


bu kod tam bana göre üstad. yalnız tüm kayıtları nası seçtirebiliriz ve inputbox ın form başlığını nasıl değiştirebilirim. microsoft offise Access değilde kayıtları silme şifresi diye


airborne, 28-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
10.856
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Sub TabloTemizle()
    Dim strSQL As String
    Dim db As Database
    Set db = CurrentDb
    
        DoCmd.SetWarnings False
            
        strSQL = "DELETE * FROM TABLOADI;"
        db.Execute strSQL
            
        DoCmd.SetWarnings True
        Set db = Nothing
End Sub


TABLOADI yerine silinmesini istediğin tabloyu yaz.

butonun tıklandığında olayına

Visual Basic Code
 call tablotemizle


şeklinde kullanabilirsin.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

assenucler

Gümüş Üye
Gümüş Üye
A..... SE.... ŞE....
2.054
31/10/2008
63
İstanbul
-
03/02/2018,00:29
Çözüldü 
Sayın sledgeab;

İyi geceler...

Katkınız için teşekkürler..



Kullanici Avatari

merve256

Üye
Üye
1
0
29/05/2011
0
İzmir
Ofis 2003
20/06/2011,02:00
Çözüldü 
kaydet sil gibi tam kodlara ihtiyacım tam anlamıyla bulamıyorum yardımcı olyrmusunuz




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Liste Kutusundaki Veriye Ait Klasörü Silme mmert06 1 142 15/06/2018, 12:36 mmert06
Çözüldü Tablo İle İlişkili Liste Kutusundan Veri Silme mmert06 5 138 12/06/2018, 01:11 mmert06
Çözüldü Sql Bağlantısı Sonrası Veri Silme, Güncelleme onkay 19 264 05/06/2018, 09:54 ozanakkaya
Çözüldü Tek Butonla Birden Fazla Altformları Gizleme-gösterme. fascioğlu 12 324 13/05/2018, 01:11 fascioğlu
Çözüldü Her Kullanıcının Kendi Kaydettiği Veriyi Silme İzni hey 8 380 01/05/2018, 10:20 ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.