Form üzerindeki butonla verileri silme
Tarih
02/12/2010 20:57
Konu Sahibi
airborne
Yorumlar
6
Okunma
3758
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
airborne
Üye
Kullanici Avatari
Üye
13
6
28/07/2010
0
Ofis 2003
27/08/2015,09:36
Çözüldü 
s.a.


Gelen Evrak Giriş Formu üzerinde bir buton sayesinde Gelen tablomdaki bütün kayıtları silmek istiyorum. bununla ilgili koda ihtiyacım var. silerkende şifre sorsun . onaylanırsa silsin. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
airborne, 28-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.901
29/10/2008
916
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,01:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam

A.S.
formumuzun arama kısmını kullanırsanız bu konuda ne kadar örnek oldugunu görürdünüz.
Cevapla

airborne
Üye
Kullanici Avatari
Üye
13
6
28/07/2010
0
Ofis 2003
27/08/2015,09:36
Çözüldü 
s.a.[/font]

Private Sub Komut12_Click()
On Error GoTo Err_Komut12_Click
Dim sifre As String
sifre = "www.accesstr.net"
If InputBox("Silme Şifresini Giriniz") = sifre Then
DoCmd.DoMenuItem acFormBar, acEditMenu, 8, , acMenuVer70
DoCmd.DoMenuItem acFormBar, acEditMenu, 6, , acMenuVer70
Else
MsgBox "Hatalı Şifre"
Exit Sub
End If

Exit_Komut12_Click:
Exit Sub

Err_Komut12_Click:
MsgBox Err.Description
Resume Exit_Komut12_Click


bu kod tam bana göre üstad. yalnız tüm kayıtları nası seçtirebiliriz ve inputbox ın form başlığını nasıl değiştirebilirim. microsoft offise Access değilde kayıtları silme şifresi diye
airborne, 28-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.556
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,07:40
Çözüldü 
Sponsor Reklam

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Sub TabloTemizle()
    Dim strSQL As String
    Dim db As Database
    Set db = CurrentDb
    
        DoCmd.SetWarnings False
            
        strSQL = "DELETE * FROM TABLOADI;"
        db.Execute strSQL
            
        DoCmd.SetWarnings True
        Set db = Nothing
End Sub


TABLOADI yerine silinmesini istediğin tabloyu yaz.

butonun tıklandığında olayına

Visual Basic Code
 call tablotemizle


şeklinde kullanabilirsin.

Cevapla

assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.053
31/10/2008
63
İstanbul
-
22/03/2017,13:18
Çözüldü 
Sayın sledgeab;

İyi geceler...

Katkınız için teşekkürler..
Cevapla

merve256
Üye
Kullanici Avatari
Üye
1
0
29/05/2011
0
İzmir
Ofis 2003
20/06/2011,02:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam
kaydet sil gibi tam kodlara ihtiyacım tam anlamıyla bulamıyorum yardımcı olyrmusunuz
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Terkrarlayan Kayıtları Silme ertans 4 97 22/04/2017, 19:56 atoz112
  Butonla Klasörü Açtırma serhatksk 11 257 10/04/2017, 14:02 serhatksk
  Alt Formdaki Verileri Sıralama Problemi hbal09 4 77 27/03/2017, 11:22 atoz112
  tek formda butonla 2 altform kullanımı U.ALTUN 7 194 25/03/2017, 15:22 U.ALTUN
  Klasör İçindeki Mdb Uzantılı Dosyaları Silme husem 2 71 13/03/2017, 10:16 husem


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status