form üzerinde hesaplama
Tarih
25/11/2010 14:01
Konu Sahibi
muradoglu
Yorumlar
4
Okunma
1173
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



muradoglu
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
53
28/04/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
30/01/2013,11:09
Çözüldü 
Sponsor Reklam
aşağıda öğrenciler için deneme netleri takip veritabanı oluşturmaya çalışıyorum fakat bir konuda takıldım. öğrenci adlı formu açtığımız zaman her dersin netlerini girdiğimiz zaman en sonda yer alan net toplam alanına bütün derslerin toplamını otomatik olarak nasıl yazdırabilirim.


Ek Dosyalar
.rar   OVT.rar (Dosya Boyutu: 1,55 MB / İndirme Sayısı: 9)
muradoglu, 28-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Hayri16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
22/12/2015,15:41
Çözüldü 
Sayın muradoğlu;
Öğrenci formunuzdaki "Top Net" metin kutusunun denetim kaynağına "=[Sos Net]+[Mat Net]+[Fen Net]+[İng Net] " yazıp dener misiniz?
Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

muradoglu
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
53
28/04/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
30/01/2013,11:09
Çözüldü 
Sponsor Reklam
(25/11/2010, 14:37)Hayri16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sayın muradoğlu;
Öğrenci formunuzdaki "Top Net" metin kutusunun denetim kaynağına "=[Sos Net]+[Mat Net]+[Fen Net]+[İng Net] " yazıp dener misiniz?

evet oldu deyim oluşturarark denedim fakat başarılı olamadım peki bunu aynı zaman da tablosundaki ilgili alana nasıl kaydebiliriz acana

muradoglu, 28-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Hayri16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
22/12/2015,15:41
Çözüldü 
Sayın muradoglu;
Ustalar genelde tablolarda hesaplanabilen alanların toplamlarının saklanmasını tavsiye etmezler. Nasılsa ihtiyacın olduğunda hesaplatıp ilgili yerde her zaman kullanma şansın var. Bu yüzden bence tabloda toplam alanını kullanmayın derim. Bir de "yapılmaması gereken ölümcül hatalar" adlı konuyu incelerseniz programınıza daha başka bir gözle bakacaksınız. Saygılar. iyi çalışmalar.
Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

muradoglu
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
53
28/04/2010
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
30/01/2013,11:09
Çözüldü 
Sponsor Reklam
teşekkürler
muradoglu, 28-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Ortalama Süreyi Hesaplama husem 4 62 Dün, 01:49 husem
  Sorgudaki Toplamı Form Üzerinde ki Metin Kutusunda Göstermek haziran4 2 39 20/02/2017, 12:35 haziran4
  Kayıt Kontrol Eksik Verileri Bulma Ve Hesaplama hknct 10 115 11/02/2017, 18:11 hknct
  Belirli tatil günlerini dikkate alarak vade hesaplama Andruil 6 216 06/02/2017, 23:52 Andruil
  Form Üzerinde Verileri Filitreleme Ve İlgili Toplamları Gösterme haziran4 6 116 06/02/2017, 08:53 haziran4


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya