Form üzerinde güncelleme
Tarih
04/03/2011 12:27
Konu Sahibi
zihniates
Yorumlar
4
Okunma
1404
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



zihniates
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Z.... A....
103
22/12/2010
0
Ankara
Ofis 2010
25/02/2014,15:16
Çözüldü 
Merhabalar, formda şöyle bir sıkıntım var, TC Kimlik No açılan kutusundan istediğim kişiyi seçtiğim zaman, formun altında kalan alanların bir kısmı güncelleniyor, bir kısmı güncellenmiyor. Ne yapmalıyım?




Ek Dosyalar
.rar   vt1.rar (Dosya Boyutu: 71,33 KB / İndirme Sayısı: 11)
Cevapla

Hayri16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
294
Bursa
Ofis 2007
22/12/2015,15:41
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın zihniateş;
Siz sadece combodan değer alıyorsunuz. Seçilen kayda ait diğer verileri getirmek için Dlookup komutunu kullanmanız gerekir. Konuyu bir araştırın yapamazsanız yardımcı oluruz. Kolay gelsin.
Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

zihniates
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Z.... A....
103
22/12/2010
0
Ankara
Ofis 2010
25/02/2014,15:16
Çözüldü 
çok uğraştım ama beceremedim malesef :S
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.318
29/01/2008
Denizli
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:01
Çözüldü 
Sponsor Reklam
bu şekilde veri girişi yapmanız bence hatalı. Çünkü formda yapacağınız her değişiklik tablodaki 1. kaydı değiştirecek.

Formun kayıt kaynağı kimlik bilgileri tablosu olsun.

Forma alt form ekle, altformun kayıt kaynağı Izin tablosu olmalı.
altformda alt ve üst alanları tckimlikno ile bağlanmalı.

bkz. Polsoft frm_personelbilgiformu
Cevapla

zihniates
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Z.... A....
103
22/12/2010
0
Ankara
Ofis 2010
25/02/2014,15:16
Çözüldü 
ille de yazmak zorundayım sanırım, tekrar edeyim efendim; KOD olayından 1 damla anlamıyorum, kafam almıyor. Öğrenebildiğim bir kaç şey haricinde.

Aslen şurada hayatımda görmediğim bir juniper fw olsa bir saat içerisinde öğrenir takla bile attırırım ama iş kod yazmaya gelince anlamıyorum anlayamıyorum.

Bu arada Sn. sledgeab; yardımlarınız için teşekkür ederim yazılımı indirip kurdum inceledim. Teşekkürler.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Sorgudaki Toplamı Form Üzerinde ki Metin Kutusunda Göstermek haziran4 2 47 20/02/2017, 12:35 haziran4
  Tabloları ilişkilendirip liste güncelleme dufrety 7 113 14/02/2017, 09:43 dufrety
  Veri Güncelleme ve Tarihçe Oluşturma Doğan Uludüz 4 109 13/02/2017, 18:55 Doğan Uludüz
  Form Üzerinde Verileri Filitreleme Ve İlgili Toplamları Gösterme haziran4 6 125 06/02/2017, 08:53 haziran4
  alt formdan çıkışta ana formdaki alanı güncelleme hknct 2 187 20/01/2017, 11:45 hknct


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya