Form üzerinde filitre uygulama
Tarih
03/01/2010 13:42
Konu Sahibi
Matriarch
Yorumlar
5
Okunma
1685
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Matriarch
Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
2
22/07/2009
0
İzmir
Ofis 2003
17/09/2015,10:25
Çözüldü 
Merhaba,
Yapmak istediğim şey form üzerinden checkbox ile filtre uygulamak. Meselabir query içesinde 22 bölüme ait datalar var query çalıştırdığımda hepsini döktürüyor ben bunun için bir form oluşturup 22 tane checkbox ekleyip hangilerini işaretlersem bunların farklı bir formda ayrı ayrı sayfalarda görünmesi, böyle birşey mümkünmü ortada henuz bir örnek olmadığı için ekleyemiyorum.

teşekkürler.
Matriarch, 22-07-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
20/05/2017,13:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın sledgeab hocamın bu konu ile ilgili aşağıdaki örneğini incelemenizi tavsiye ederim...
https://www.accesstr.net/konu-form-uzeri...arama.html
Cevapla

Bilgisayarcı
Atçalı
Kullanici Avatari
Onursal
657
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Çözüldü 
ListView Seçimli Olarak Kullanmak
Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes


Cevapla

Matriarch
Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
2
22/07/2009
0
İzmir
Ofis 2003
17/09/2015,10:25
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Cevaplar için teşekkür ederim. Sn. Bilgisayarcı örneğinizi inceledim ama tam olarak anlayamadım benim için fazla karmaşık basit olarak hangi bölümlerin checkbox ını işaretlersem query den o bölümlerin datalarını raporlayacak umarım anlatabilmişimdir.
Teşekkürler...

Matriarch, 22-07-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.550
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
Ofis XP
11/05/2017,16:26
Çözüldü 
Sn. Matriarch,

Ocak ayında bir soru sormuşsunuz, arkadaşlarımız o gün cevap yazmışlar.
Siz Aralık ayında teşekkür edip, anlayamadığınızı yazıyorsunuz.

Alıntı:... ortada henuz bir örnek olmadığı için ekleyemiyorum.

Umarım geçen zamanda örneğiniz oluşmuştur, yardımcı olabilmek için eklemenizi bekliyoruz.
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.053
31/10/2008
63
İstanbul
-
22/03/2017,13:18
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın Seruz ve değerli öğretenlerim;

Yıllardır sitemizin üyesiyim...

Soru soranların dosya eklemesi zorunlu olduğu halde, yanıt isteyenlerce dosya eklenmiyor ve sürekli dosya ekleyiniz iletisi yazıyorsunuz...

Katkı veren hocalarımıza yanıtı aldıktan sonra siteye uğramayanlar ve bir "teşekkür" sözcüğünü bile esirgeyenler var...

Sizler bizlere hiç bir karşılık beklemeden emek ve zaman harcayarak yardımcı oluyorsunuz, onlar ise daha çabuk yanıt almak için sizlere yardımcı olmuyorlar ve bir sözcük yazarak memnuniyetini belirtmiyor ya da geri dönüş yapmıyorlar..
Bu konular foruma katılanlara sürekli hatırlatıldığı halde, hala devam ediyor olması üzücü...

Değerli hocalarımız emek ve katkılarıyla sevgi ve saygıyı hak etmiyorlar mı?








Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Combobox Açılır Liste İle İlgili Örnek Uygulama Lazım erensimsek 8 186 06/05/2017, 03:41 erensimsek
  Raporu formun üzerinde kalıcı tutma pelitt 6 153 28/04/2017, 20:09 atoz112
  Sorgudaki Toplamı Form Üzerinde ki Metin Kutusunda Göstermek haziran4 2 95 20/02/2017, 12:35 haziran4
  Form Üzerinde Verileri Filitreleme Ve İlgili Toplamları Gösterme haziran4 6 208 06/02/2017, 08:53 haziran4
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 330 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status