Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
03/01/2010 13:42
Konu Sahibi
Matriarch
Yorumlar
5
Okunma
1927
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Matriarch

Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
2
22/07/2009
0
İzmir
Ofis 2003
17/09/2015,10:25
Çözüldü 
Merhaba,
Yapmak istediğim şey form üzerinden checkbox ile filtre uygulamak. Meselabir query içesinde 22 bölüme ait datalar var query çalıştırdığımda hepsini döktürüyor ben bunun için bir form oluşturup 22 tane checkbox ekleyip hangilerini işaretlersem bunların farklı bir formda ayrı ayrı sayfalarda görünmesi, böyle birşey mümkünmü ortada henuz bir örnek olmadığı için ekleyemiyorum.

teşekkürler.


Matriarch, 22-07-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
Sayın sledgeab hocamın bu konu ile ilgili aşağıdaki örneğini incelemenizi tavsiye ederim...
https://www.accesstr.net/konu-form-uzeri...arama.html


Cevapla

Bilgisayarcı

Atçalı
Kullanici Avatari
Aktif Üye
657
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Çözüldü 
ListView Seçimli Olarak Kullanmak


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes


Cevapla

Matriarch

Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
2
22/07/2009
0
İzmir
Ofis 2003
17/09/2015,10:25
Çözüldü 
Cevaplar için teşekkür ederim. Sn. Bilgisayarcı örneğinizi inceledim ama tam olarak anlayamadım benim için fazla karmaşık basit olarak hangi bölümlerin checkbox ını işaretlersem query den o bölümlerin datalarını raporlayacak umarım anlatabilmişimdir.
Teşekkürler...


Matriarch, 22-07-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Seruz

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.550
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
Ofis XP
17/10/2017,17:32
Çözüldü 
Sn. Matriarch,

Ocak ayında bir soru sormuşsunuz, arkadaşlarımız o gün cevap yazmışlar.
Siz Aralık ayında teşekkür edip, anlayamadığınızı yazıyorsunuz.

Alıntı:... ortada henuz bir örnek olmadığı için ekleyemiyorum.

Umarım geçen zamanda örneğiniz oluşmuştur, yardımcı olabilmek için eklemenizi bekliyoruz.


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

assenucler

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... S.... Ş....
2.054
31/10/2008
63
İstanbul
-
01/09/2017,15:34
Çözüldü 
Sayın Seruz ve değerli öğretenlerim;

Yıllardır sitemizin üyesiyim...

Soru soranların dosya eklemesi zorunlu olduğu halde, yanıt isteyenlerce dosya eklenmiyor ve sürekli dosya ekleyiniz iletisi yazıyorsunuz...

Katkı veren hocalarımıza yanıtı aldıktan sonra siteye uğramayanlar ve bir "teşekkür" sözcüğünü bile esirgeyenler var...

Sizler bizlere hiç bir karşılık beklemeden emek ve zaman harcayarak yardımcı oluyorsunuz, onlar ise daha çabuk yanıt almak için sizlere yardımcı olmuyorlar ve bir sözcük yazarak memnuniyetini belirtmiyor ya da geri dönüş yapmıyorlar..
Bu konular foruma katılanlara sürekli hatırlatıldığı halde, hala devam ediyor olması üzücü...

Değerli hocalarımız emek ve katkılarıyla sevgi ve saygıyı hak etmiyorlar mı?








Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Tik Uygulama Hk. serkan1985 4 119 18/10/2017, 13:28 serkan1985
Çözüldü form üzerinde filtre ve sorgu bazk 17 9.504 07/09/2017, 09:08 alperen2006
Çözüldü Form Üzerinde Kayıt Silinirken Onay İstesin. burhanb 2 259 20/06/2017, 14:09 burhanb
Çözüldü Formu Excele Bağladıktan Sonra Form Üzerinde Değişklik Yapamıyorum ankaram 4 280 09/06/2017, 09:21 ankaram
Çözüldü Excelde Accesse Alınan Tabloya Access Formu Üzerinde Kayıt Ekleme Ve Güncelleme erensimsek 9 669 19/05/2017, 15:55 atoz112

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.