Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
19/11/2008 14:38
Konu Sahibi
esrefigit
Yorumlar
5
Okunma
2795
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

esrefigit

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 599
 59
 30/10/2008
359
 Konya
 
 Ofis 2003
 20/09/2018,16:01
hani şu form zaman dolduğunda olayına kod yazarız ve zaman dolduğunda olayı her gerçekleştiğin de form kıpraşır işte size bir timer activex i sizi o dertten kurtaracak


Ek Dosyalar
.rar   cTimerControl.rar(Dosya Boyutu: 5,11 KB / İndirme Sayısı: 247)
meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz

Kullanici Avatari

ayhan2122

accesstr.net , gayet net ;)
Uzman
 41
 681
 26
 30/10/2008
451
 -
 
 Ofis 2003
 26/07/2018,20:20
teşekkürler, nasıl kullanılacağını açıklayabilirmisin.


Saygılar, iyi çalışmalar.
*********
Kod, formül vs bilmek önemlidir ama mantığını yürütebilmek, nerede ve nasıl kullanılacağını bilmek daha önemlidir.

Kullanici Avatari

esrefigit

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 599
 59
 30/10/2008
359
 Konya
 
 Ofis 2003
 20/09/2018,16:01
genelde activex in üzerine tıkladığınızda süresini yazarsınız ama lazım olur belki bu şeklidede yazılır
Timerim.Interval = 100

Private Sub Timerim_Timer()

bu araya ne olmasını istiyorsanız onu yazın
End Sub


meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz

Kullanici Avatari

akem

Aktif Üye
Aktif Üye
AL.... KE.... HA....
 97
 11
 16/11/2008
17
 Trabzon
 
 Ofis 2013 32 Bit
 Dün,17:03
süper bir uygulama titrme beni rahatsız ettiğinden ozanın yaptığı yedekleme olyaında zamanlamayı kaldırmıştırm.. gerçekten süper oldu teşekkürler



Kullanici Avatari

okileturc

Aktif Üye
Aktif Üye
OK.... VA....
 60
 966
 113
 18/03/2009
464
 İzmir
 
 Ofis 2003
 23/05/2016,13:38
(19/11/2008 19:05)esrefigit Adlı Kullanıcıdan Alıntı: genelde activex in üzerine tıkladığınızda süresini yazarsınız ama lazım olur belki bu şeklidede yazılır
Timerim.Interval = 100

Private Sub Timerim_Timer()

bu araya ne olmasını istiyorsanız onu yazın
End Sub

Hocam ocx i nereye atıyoruz ? system32 mi ?
örnek var mı ?


okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

esrefigit

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 599
 59
 30/10/2008
359
 Konya
 
 Ofis 2003
 20/09/2018,16:01
evet sistem32 içine fakat şu konuda anlaşalım bu tip sonradan ekleme ocx lerin nereye konulduğu önemli değil nereden tantıtı iseniz orada kalması önemli oradan silinir yda taşınırsa arıza verir


meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  seçenek grubu ile alt form yönetimi ve form içi yönetim ozguryasin 7 4.373 26/08/2014, 00:39
Son Yorum: Yigit-safak58
  Form Çubuğu Olmadan Form Taşıma Kur@l 10 4.300 09/11/2012, 23:02
Son Yorum: elektrikci
  Form üzerinden; tablo,sorgu,form,rapor,makro ve modülleri inceleyebileceğiniz ve tasa accessman 0 2.384 02/03/2010, 16:02
Son Yorum: accessman

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.