Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
19/11/2008 14:38
Konu Sahibi
esrefigit
Yorumlar
5
Okunma
2659
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

esrefigit

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
598
30/10/2008
359
Konya
Ofis 2003
03/08/2017,11:47
hani şu form zaman dolduğunda olayına kod yazarız ve zaman dolduğunda olayı her gerçekleştiğin de form kıpraşır işte size bir timer activex i sizi o dertten kurtaracak


Ek Dosyalar
.rar   cTimerControl.rar (Dosya Boyutu: 5,11 KB / İndirme Sayısı: 247)
meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz
Cevapla

ayhan2122

accesstr.net , gayet net ;)
Kullanici Avatari
Uzman
681
30/10/2008
451
-
Ofis 2003
23/02/2017,01:00
teşekkürler, nasıl kullanılacağını açıklayabilirmisin.


Saygılar, iyi çalışmalar.
*********
Kod, formül vs bilmek önemlidir ama mantığını yürütebilmek, nerede ve nasıl kullanılacağını bilmek daha önemlidir.
Cevapla

esrefigit

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
598
30/10/2008
359
Konya
Ofis 2003
03/08/2017,11:47
genelde activex in üzerine tıkladığınızda süresini yazarsınız ama lazım olur belki bu şeklidede yazılır
Timerim.Interval = 100

Private Sub Timerim_Timer()

bu araya ne olmasını istiyorsanız onu yazın
End Sub


meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz
Cevapla

akem

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... K.... H....
93
16/11/2008
17
Trabzon
Ofis 2013 32 Bit
06/09/2017,22:12
süper bir uygulama titrme beni rahatsız ettiğinden ozanın yaptığı yedekleme olyaında zamanlamayı kaldırmıştırm.. gerçekten süper oldu teşekkürler


Cevapla

okileturc

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... V....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
(19/11/2008, 19:05)esrefigit Adlı Kullanıcıdan Alıntı: genelde activex in üzerine tıkladığınızda süresini yazarsınız ama lazım olur belki bu şeklidede yazılır
Timerim.Interval = 100

Private Sub Timerim_Timer()

bu araya ne olmasını istiyorsanız onu yazın
End Sub


Hocam ocx i nereye atıyoruz ? system32 mi ?
örnek var mı ?


okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

esrefigit

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
598
30/10/2008
359
Konya
Ofis 2003
03/08/2017,11:47
evet sistem32 içine fakat şu konuda anlaşalım bu tip sonradan ekleme ocx lerin nereye konulduğu önemli değil nereden tantıtı iseniz orada kalması önemli oradan silinir yda taşınırsa arıza verir


meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  seçenek grubu ile alt form yönetimi ve form içi yönetim ozguryasin 7 3.832 26/08/2014, 00:39 Yigit-safak58
  Form Çubuğu Olmadan Form Taşıma Kur@l 10 4.049 09/11/2012, 23:02 elektrikci
  Form üzerinden; tablo,sorgu,form,rapor,makro ve modülleri inceleyebileceğiniz ve tasa accessman 0 2.205 02/03/2010, 16:02 accessman

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.