Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
16/07/2010 16:21
Konu Sahibi
meto24
Yorumlar
10
Okunma
2385
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

meto24

Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
1
16/07/2010
0
İstanbul
Ofis 2007
15/05/2012,23:35
Çözüldü 
slm arakdaşlar Access de birsorum oalcaktı mesela visual basic de form sayfasındaki text nesnesine kod yazarken text1.text diye tanımlıyorduk bunu acces de yapadadım acces de text netsnesi ile ilgili kod yazarken bu nesneyi nasıl tanımlayacaz örnek kodlarınız var gönderirseniz sevinirim acil lazım..

teşşekürler


meto24, 16-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Seruz

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.550
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
Ofis XP
13/09/2017,17:08
Çözüldü 
direkt olarak text1 veya text1.value kullanabilirsiniz.
Access VBA'de aynı form'daki bir nesne olduğunu belirtmek için nesne adının başına me. eklemeyi ihmal etmeyin.

Kod:
 me.text1 = "Seruz"
 me.text1.value = "Seruz"


Forumdaki Access Örnekleri bölümündeki uygulamaları inceleyin.


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

meto24

Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
1
16/07/2010
0
İstanbul
Ofis 2007
15/05/2012,23:35
Çözüldü 
cok teş.. arkadaşım da ben denedim olmadı ufak bi örnekle kodu yollasan cok makbule gececcek.. teş..

Düzeltme:Çok teşekkürler arkadaşım da, ben denedim olmadı, ufak bir örnekle kodu yollasan çok makbule geçecek. Teşekkürler


meto24, 16-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
Cümlenizi düzeltmeniz halinde örneğiniz hazır.. Hemen ekleyebilirim. Img-grin))
Buyrun örneğiniz.


Ek Dosyalar
.rar   örnek.rar (Dosya Boyutu: 11,05 KB / İndirme Sayısı: 13)
Cevapla

meto24

Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
1
16/07/2010
0
İstanbul
Ofis 2007
15/05/2012,23:35
Çözüldü 
yardımınız için çok saolun ama bu aldığım örnek çalışmıyor. çalıştır komutuna tıkladığımızda text kutusunda herhangi bişey yazmıyor temzile komutuda çalışmıyor ama kodlarına baktım sorun yok gözüküyor acaba sorun versiyon farkı mı ben 2007 kullanıyorum bana yardım ederseniz çok sevinirim ..!!!


meto24, 16-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
Buyrun 2007 formatında olanını ekliyorum. Ancak belirtmeliyim ki sorunsuz çalışıyor.
Ama oldumu şimdi? 12.14'de sorunuzu yöneltiyorsunuz, 12.17'de cevap veriyoruz, maalesef siz Çevrimdışı olmuşsunuz. Birazcık beklemek çok mu zor. Bilmelisiniz ki burada yardımcı olmaya çalışanlarında size yönelteceği sorular olabilir? Lütfen biraz anlayış..


Ek Dosyalar
.rar   örnek_2007.rar (Dosya Boyutu: 11,47 KB / İndirme Sayısı: 10)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Cari baş harfine göre firma kodu oluşturma hakkında Gokcen Akan 25 944 14/07/2017, 08:32 Gokcen Akan
Çözüldü Firma Cari Hesap Listesi Oluşturma Hk. ALTANs 2 183 09/06/2017, 12:16 ALTANs
Çözüldü Siparişleri Detaylı Sorgu Oluşturma U.ALTUN 3 382 30/05/2017, 14:54 atoz112
Çözüldü Öğrenci Yurdu Veri Tabanı Oluşturma ikaantaskin 3 324 28/05/2017, 17:13 atoz112
Çözüldü Borçlu Listesi Oluşturma esmerim33 12 935 13/05/2017, 12:29 atoz112

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.