form syfasında kod oluşturma
Tarih
16/07/2010 16:21
Konu Sahibi
meto24
Yorumlar
10
Okunma
2097
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
meto24
Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
1
16/07/2010
0
İstanbul
Ofis 2007
15/05/2012,23:35
Çözüldü 
slm arakdaşlar Access de birsorum oalcaktı mesela visual basic de form sayfasındaki text nesnesine kod yazarken text1.text diye tanımlıyorduk bunu acces de yapadadım acces de text netsnesi ile ilgili kod yazarken bu nesneyi nasıl tanımlayacaz örnek kodlarınız var gönderirseniz sevinirim acil lazım..

teşşekürler
meto24, 16-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.550
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
Ofis XP
11/05/2017,16:26
Çözüldü 
Sponsor Reklam
direkt olarak text1 veya text1.value kullanabilirsiniz.
Access VBA'de aynı form'daki bir nesne olduğunu belirtmek için nesne adının başına me. eklemeyi ihmal etmeyin.

Kod:
 me.text1 = "Seruz"
 me.text1.value = "Seruz"


Forumdaki Access Örnekleri bölümündeki uygulamaları inceleyin.

Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

meto24
Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
1
16/07/2010
0
İstanbul
Ofis 2007
15/05/2012,23:35
Çözüldü 
cok teş.. arkadaşım da ben denedim olmadı ufak bi örnekle kodu yollasan cok makbule gececcek.. teş..

Düzeltme:Çok teşekkürler arkadaşım da, ben denedim olmadı, ufak bir örnekle kodu yollasan çok makbule geçecek. Teşekkürler
meto24, 16-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
20/05/2017,13:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Cümlenizi düzeltmeniz halinde örneğiniz hazır.. Hemen ekleyebilirim. Img-grin))
Buyrun örneğiniz.


Ek Dosyalar
.rar   örnek.rar (Dosya Boyutu: 11,05 KB / İndirme Sayısı: 13)
Cevapla

meto24
Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
1
16/07/2010
0
İstanbul
Ofis 2007
15/05/2012,23:35
Çözüldü 
yardımınız için çok saolun ama bu aldığım örnek çalışmıyor. çalıştır komutuna tıkladığımızda text kutusunda herhangi bişey yazmıyor temzile komutuda çalışmıyor ama kodlarına baktım sorun yok gözüküyor acaba sorun versiyon farkı mı ben 2007 kullanıyorum bana yardım ederseniz çok sevinirim ..!!!
meto24, 16-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
20/05/2017,13:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Buyrun 2007 formatında olanını ekliyorum. Ancak belirtmeliyim ki sorunsuz çalışıyor.
Ama oldumu şimdi? 12.14'de sorunuzu yöneltiyorsunuz, 12.17'de cevap veriyoruz, maalesef siz Çevrimdışı olmuşsunuz. Birazcık beklemek çok mu zor. Bilmelisiniz ki burada yardımcı olmaya çalışanlarında size yönelteceği sorular olabilir? Lütfen biraz anlayış..


Ek Dosyalar
.rar   örnek_2007.rar (Dosya Boyutu: 11,47 KB / İndirme Sayısı: 10)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Borçlu Listesi Oluşturma esmerim33 12 254 13/05/2017, 12:29 atoz112
  Özel Araç Çubuğu Oluşturma husem 8 297 13/05/2017, 12:24 atoz112
  Kişisel Kayıt Paneli Oluşturma Hk. volger 9 343 22/04/2017, 19:53 atoz112
  Tarih Aralığında Sorgu Oluşturma ertans 2 91 23/03/2017, 12:50 ertans
  Sorguda Veriye Göre Kriter Oluşturma okumas 2 107 12/03/2017, 11:41 okumas


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status