form syfasında kod oluşturma
Tarih
16/07/2010 16:21
Konu Sahibi
meto24
Yorumlar
10
Okunma
2090
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



meto24
Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
1
16/07/2010
0
İstanbul
Ofis 2007
15/05/2012,23:35
Çözüldü 
Sponsor Reklam
slm arakdaşlar Access de birsorum oalcaktı mesela visual basic de form sayfasındaki text nesnesine kod yazarken text1.text diye tanımlıyorduk bunu acces de yapadadım acces de text netsnesi ile ilgili kod yazarken bu nesneyi nasıl tanımlayacaz örnek kodlarınız var gönderirseniz sevinirim acil lazım..

teşşekürler
meto24, 16-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.546
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
Dün,09:38
Çözüldü 
direkt olarak text1 veya text1.value kullanabilirsiniz.
Access VBA'de aynı form'daki bir nesne olduğunu belirtmek için nesne adının başına me. eklemeyi ihmal etmeyin.

Kod:
 me.text1 = "Seruz"
 me.text1.value = "Seruz"


Forumdaki Access Örnekleri bölümündeki uygulamaları inceleyin.

Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

meto24
Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
1
16/07/2010
0
İstanbul
Ofis 2007
15/05/2012,23:35
Çözüldü 
Sponsor Reklam
cok teş.. arkadaşım da ben denedim olmadı ufak bi örnekle kodu yollasan cok makbule gececcek.. teş..

Düzeltme:Çok teşekkürler arkadaşım da, ben denedim olmadı, ufak bir örnekle kodu yollasan çok makbule geçecek. Teşekkürler
meto24, 16-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Dün,20:10
Çözüldü 
Cümlenizi düzeltmeniz halinde örneğiniz hazır.. Hemen ekleyebilirim. Img-grin))
Buyrun örneğiniz.


Ek Dosyalar
.rar   örnek.rar (Dosya Boyutu: 11,05 KB / İndirme Sayısı: 13)
Cevapla

meto24
Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
1
16/07/2010
0
İstanbul
Ofis 2007
15/05/2012,23:35
Çözüldü 
Sponsor Reklam
yardımınız için çok saolun ama bu aldığım örnek çalışmıyor. çalıştır komutuna tıkladığımızda text kutusunda herhangi bişey yazmıyor temzile komutuda çalışmıyor ama kodlarına baktım sorun yok gözüküyor acaba sorun versiyon farkı mı ben 2007 kullanıyorum bana yardım ederseniz çok sevinirim ..!!!
meto24, 16-07-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Dün,20:10
Çözüldü 
Buyrun 2007 formatında olanını ekliyorum. Ancak belirtmeliyim ki sorunsuz çalışıyor.
Ama oldumu şimdi? 12.14'de sorunuzu yöneltiyorsunuz, 12.17'de cevap veriyoruz, maalesef siz Çevrimdışı olmuşsunuz. Birazcık beklemek çok mu zor. Bilmelisiniz ki burada yardımcı olmaya çalışanlarında size yönelteceği sorular olabilir? Lütfen biraz anlayış..


Ek Dosyalar
.rar   örnek_2007.rar (Dosya Boyutu: 11,47 KB / İndirme Sayısı: 10)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Veri Güncelleme ve Tarihçe Oluşturma Doğan Uludüz 4 104 13/02/2017, 18:55 Doğan Uludüz
  iki tablo arasında girilen veriyi ikinci tabloda alan olarak oluşturma yardım bilservisci 8 287 15/12/2016, 11:49 atoz112
  Form üzerinden hesaplanan alanın başka form üzerinden güncelleştirilmesi nightashes 16 349 08/12/2016, 21:40 alpeki99
  Rapor oluşturma ertans 2 121 06/12/2016, 18:02 ertans
  Personel Veritabanı oluşturma ? adebisi 3 310 17/11/2016, 12:45 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya