Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
13/02/2010 11:34
Konu Sahibi
sinan55
Yorumlar
9
Okunma
2529
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

sinan55

Aktif Üye
Aktif Üye
 41
134
07/02/2009
0
Samsun
Ofis 2013 Tr. 64 Bit
16/01/2015,09:40
Çözüldü 
Merhaba
Ben veritabanına form numarası eklemek istiyorum.Fakat yıl ile birlikte 2010.1 gibi olsun istiyorum. veritabanının diğer formlarında uyguladım fakat bu formda uygulamam rağmen hata veriyor. sorunu bir türlü bulamadım yardım ederseniz çok sevinirim. veritabanını ekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.


Ek Dosyalar
.rar   veritabanı.rar(Dosya Boyutu: 311,9 KB / İndirme Sayısı: 11)

Kullanici Avatari

Nurullah_Serdar

FaTSaLı
Aktif Üye
 36
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
form numarası dediğiniz ney?kayıt numarasımı.2010.1 gibi sayı numarasımı


İyiki Varsın Access Img-grin

Kullanici Avatari

sinan55

Aktif Üye
Aktif Üye
 41
134
07/02/2009
0
Samsun
Ofis 2013 Tr. 64 Bit
16/01/2015,09:40
Çözüldü 
İlginiz için teşekkür ederim.
evet kayıt numarası
o forma ait kayıt no



Kullanici Avatari

Nurullah_Serdar

FaTSaLı
Aktif Üye
 36
568
22/11/2008
189
Giresun
Ofis 2007
01/07/2013,13:21
Çözüldü 
sayın sinan55 o değeri hangi alana kaydedeceksiniz.sıralama nasıl artacak.her yıl içinde girilen kayıtlara göremi yoksa tüm kayıtlara göremi.onu yapmanızın gereği ney.ne için kullanacaksın o sıra numarasını gibi daha bir çok soru sorabilirim size.lütfen ne yapmak istediğinizi açıkça yazın.


İyiki Varsın Access Img-grin

Kullanici Avatari

sinan55

Aktif Üye
Aktif Üye
 41
134
07/02/2009
0
Samsun
Ofis 2013 Tr. 64 Bit
16/01/2015,09:40
Çözüldü 
Sayın Nurullah_Serdar ilginize teşekkür ederim
yapmak istediğim o forma ait olan form numarasının yıl+sıra numarasını (2010.1) den başlayarak yıl değiştiğinde otomatik olarak (2011.1) den devam etmesidir. bu şekilde veritabanını diğer formlarına uyguladım oldu. fakat aynısını yapmama rağmen bu formda çalışmıyor. sorguda yıl sütununda 2010 yazması gerekirken sıra numarası yazıyor. o yüzdende çalışmıyor.
size yaptığım diğer formlardan örnek ekliyorum. bu dosyada çalışıyor. tarihi girdiğiniz anda numarayı kendi atıyor. şimdiden teşekkür ederim.


Ek Dosyalar
.rar   ornek.rar(Dosya Boyutu: 320,04 KB / İndirme Sayısı: 16)

Kullanici Avatari

benremix

Onursal Üye
Onursal Üye
RA.... SO....
 51
4.440
17/05/2009
365
Ankara
Şirket Sahibi
Ofis 2010 64 Bit
08/07/2018,19:27
Çözüldü 
Sinan55 birinci mesajdaki örnek zaten hata veriyor ve veri girilmiyor. İkinci örnekte yaptığınla aynı değil. Aynısını yaparsan çalışması gerekir. Örneğin tamamını gerçek veriler olmadan eklerseniz; probleminiz daha kolay ve hızlı çözülür. Saygılar...


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Form üzerinden boş veritabanı oluşturma bibib 5 147 24/06/2018, 10:43
Son Yorum: bibib
Çözüldü Raporda Birbirinden Farklı Sayfalar Oluşturma mmert06 4 111 22/06/2018, 13:44
Son Yorum: mmert06
Çözüldü İki Tarih Aralığına Göre Liste Oluşturma fascioğlu 2 127 09/06/2018, 15:27
Son Yorum: fascioğlu
Çözüldü Ortak Form Oluşturma cevdetmeric1 4 205 05/06/2018, 09:45
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Listeye Veri Ekleme Ve Listeye Bağlı Sorgu Oluşturma. karaca10 8 241 03/06/2018, 14:55
Son Yorum: karaca10

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.