Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
07/02/2010 21:57
Konu Sahibi
BigBossTurk
Yorumlar
9
Okunma
2974
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

BigBossTurk

Aktif Üye
 50
 73
 163
 11/01/2009
15
 Antalya
 
 Ofis 2003
 14/02/2015,00:34
Çözüldü 
Örneğini ek'ti gönderdiğim form üzerinde hesaplama yaptırıyorum. Çıkan sonuca iki ayrı etiketin görünmesini veya gizlenmesini yapmak istiyordum.
Form yüklendiğinde

Kod:
Private Sub Form_Current()
Me.A01.Visible = False
Me.T01.Visible = False
End Sub


yukarıdaki kodu yazarak nesneleri gizleyebiliyorum. Ancak sanırım kontrol nesnesinden kontrol edildiğinde hata veriyor, yada ben kontrol ettiremiyorum Img-cray ,

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
 Private Sub Metin3_Change()
If Metin3 < "0" Then
T01.Visible = True
Else
A01.Visible = True
End If
End Sub

MehmetDemiral Hocanın konu ile ilgili örneklerini inceledim ancak onlar metin üzerine yani üç ayrı metin kutusunda da veri var ise görünen komut düğmesi şeklinde kendi sorunuma uyarlayamadım. Ustalarım nerde yanlış yapıyorum. Yardımlar için şimdiden teşekkürler.



Kullanici Avatari

mehmetdemiral

Uzman
Me.... De....
 54
 218
 4.926
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 23/02/2019,21:53
Çözüldü 
Buyrun..


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Me.... B.....
 71
 3.197
 29/10/2008
983
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,00:06
Çözüldü 
sanırım istediğiniz bu gibi birşey...kolay gelsin


Mehmet hocam cevabınızı sonra fark ettim....pardon



Kullanici Avatari

mehmetdemiral

Uzman
Me.... De....
 54
 218
 4.926
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 23/02/2019,21:53
Çözüldü 
Önemli değil..


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
Er.... ŞA....
 44
 69
 3.755
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 19/03/2019,00:01
Çözüldü 
Hocalarımın üstüne cevap yazmak olmaz belki ancak, sorgu kullarak yapabileceği bir örnekte benden..Saygılarımla



Kullanici Avatari

BigBossTurk

Aktif Üye
 50
 73
 163
 11/01/2009
15
 Antalya
 
 Ofis 2003
 14/02/2015,00:34
Çözüldü 
Ne diyeyim, hepiniz de mükemmelsiniz. İyiki varsınz. Teşekkürler.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Alt Form İçinde Alt Form + İşaretinin Açılması ielmacilar 12 520 27/09/2018, 12:32
Son Yorum: ielmacilar
Çözüldü Ana Form'a Birkaç Tane Alt Form Ekleme kursun 4 292 25/08/2018, 02:43
Son Yorum: kursun
Çözüldü Tek Form Üzerinden Birden Fazla Form Açmak. m_demir 9 779 31/01/2018, 10:46
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Form üzerinden hesaplanan alanın başka form üzerinden güncelleştirilmesi nightashes 16 1.843 08/12/2016, 21:40
Son Yorum: alpeki99
Çözüldü Form da Cari Koda Göre Form Çağırma cagatay1234 5 953 10/10/2016, 11:05
Son Yorum: atoz112

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.