Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
02/11/2008 23:23
Konu Sahibi
atlantis8334
Yorumlar
7
Okunma
4100
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

atlantis8334

Aktif Üye
 36
 295
 40
 30/10/2008
0
 İstanbul
 
 
 31/12/2014,13:10
Çözüldü 
form hazırlaken carı bilgilerinde carı kod yada isimleri girdiğimde ilişkili cari bilgileri direk olrak bulması için ne yapmalıyım..
örnekte form çek bölümünde cari bilgilerinden herhangi birini seçtiğimde
cari ile ilgili alanlar otomotik dolsun..

teşekkürler...


Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin

Kullanici Avatari

cuneyt

Aktif Üye
CÜ.... AY....
 44
 321
 23
 29/10/2008
91
 İstanbul
 muhasebe
 Ofis 2016 64 Bit
 06/09/2018,10:36
Çözüldü 
merhaba,
doğru anladıysam, bu şekildemi istiyorsunuz.



Kullanici Avatari

nihatkr

Onursal Üye
 814
 89
 29/10/2008
272
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 03/09/2016,04:40
Çözüldü 
(02/11/2008 23:23)atlantis8334 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: form hazırlaken carı bilgilerinde carı kod yada isimleri girdiğimde ilişkili cari bilgileri direk olrak bulması için ne yapmalıyım..
örnekte form çek bölümünde cari bilgilerinden herhangi birini seçtiğimde
cari ile ilgili alanlar otomotik dolsun..

teşekkürler...

Formunuzdaki cari kod metin kutusunun güncelleştirme sonrasındaki olay yordamına

Adı = Dlookup ("[müşteriler]![Adı]", "[müşteriler]", "[Cari kod]='" & [Cari kod] & " ' ")
Soyadı = Dlookup ("[müşteriler]![Soyadı]", "[müşteriler]", "[Cari kod]='" & [Cari kod] & " ' ")


kodunu yazın istediğinizi yapar


Yada alternatif olarak ekli videoyu izleyiniz.



Kullanici Avatari

brk1988

Üye
 30
 1
 0
 02/11/2008
0
 Isparta
 
 Ofis 2007
 08/01/2009,02:24
Çözüldü 
tşkler paylaşım için



Kullanici Avatari

atlantis8334

Aktif Üye
 36
 295
 40
 30/10/2008
0
 İstanbul
 
 
 31/12/2014,13:10
Çözüldü 
çook teşekkürler...Gerçekten çok makbule geçti...
bu video da dediğiniz olay anlatımı yok.Eski bir arkadaşın sorusuna hazırlanmış bir video bu..
o yüzden tam olarak çözemedim.Ama anladığım kadarıyla her iki bölümede verdiğiniz kodları giricem bakalım olacak mı...!!

teşekkürler...


Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin

Kullanici Avatari

mehmet_alp

Üye
 44
 1
 0
 16/11/2008
0
 Afyonkarahisar
 
 Ofis 2003
 17/11/2008,00:28
Çözüldü 
Access öğrenmeye niyetlendik videodan başlayalım. (İndirmek için bir mesaj lazımmış kusura bakmayın)
---
vaybe çok güzel böyle videolar varmı daha Img-grin sevdim




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Tablo İlişkilerinde Bilgi Tutarlılığı Hakkında notrino 12 377 Dün, 17:39
Son Yorum: accessdelisi
Çözüldü Denetim Özellikleri Hakkında notrino 5 159 09/12/2018, 12:22
Son Yorum: notrino
Çözüldü Networkte çalışan veritabanının sıkıştırılması hakkında aliyuzen 5 1.050 07/12/2018, 11:12
Son Yorum: oosmaner
Çözüldü Dlookup Hakkında notrino 3 137 05/12/2018, 18:00
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Kayıt Kilitleme Hakkında notrino 2 84 03/12/2018, 14:18
Son Yorum: notrino

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.