Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
02/11/2008 23:23
Konu Sahibi
atlantis8334
Yorumlar
7
Okunma
3858
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

atlantis8334

Aktif Üye
Aktif Üye
 36
295
30/10/2008
0
İstanbul
31/12/2014,13:10
Çözüldü 
form hazırlaken carı bilgilerinde carı kod yada isimleri girdiğimde ilişkili cari bilgileri direk olrak bulması için ne yapmalıyım..
örnekte form çek bölümünde cari bilgilerinden herhangi birini seçtiğimde
cari ile ilgili alanlar otomotik dolsun..

teşekkürler...


Ek Dosyalar
.rar   Yeni Çalışma.rar(Dosya Boyutu: 140,04 KB / İndirme Sayısı: 27)
Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin

Kullanici Avatari

cuneyt

Aktif Üye
Aktif Üye
321
29/10/2008
81
İstanbul
Ofis 2007
08/06/2016,10:56
Çözüldü 
merhaba,
doğru anladıysam, bu şekildemi istiyorsunuz.


Ek Dosyalar
.rar   Yeni Çalışma.rar(Dosya Boyutu: 142,83 KB / İndirme Sayısı: 49)

Kullanici Avatari

nihatkr

Ofis 2007-2003-2010
Onursal Üye
814
29/10/2008
272
İstanbul
Ofis 2007
03/09/2016,04:40
Çözüldü 
(02/11/2008, 23:23)atlantis8334 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: form hazırlaken carı bilgilerinde carı kod yada isimleri girdiğimde ilişkili cari bilgileri direk olrak bulması için ne yapmalıyım..
örnekte form çek bölümünde cari bilgilerinden herhangi birini seçtiğimde
cari ile ilgili alanlar otomotik dolsun..

teşekkürler...

Formunuzdaki cari kod metin kutusunun güncelleştirme sonrasındaki olay yordamına

Adı = Dlookup ("[müşteriler]![Adı]", "[müşteriler]", "[Cari kod]='" & [Cari kod] & " ' ")
Soyadı = Dlookup ("[müşteriler]![Soyadı]", "[müşteriler]", "[Cari kod]='" & [Cari kod] & " ' ")


kodunu yazın istediğinizi yapar


Yada alternatif olarak ekli videoyu izleyiniz.


Ek Dosyalar
.rar   Anlatım (Düşey Ara Video).rar(Dosya Boyutu: 367,41 KB / İndirme Sayısı: 100)

Kullanici Avatari

brk1988

Üye
Üye
 29
1
0
02/11/2008
0
Isparta
Ofis 2007
08/01/2009,02:24
Çözüldü 
tşkler paylaşım için



Kullanici Avatari

atlantis8334

Aktif Üye
Aktif Üye
 36
295
30/10/2008
0
İstanbul
31/12/2014,13:10
Çözüldü 
çook teşekkürler...Gerçekten çok makbule geçti...
bu video da dediğiniz olay anlatımı yok.Eski bir arkadaşın sorusuna hazırlanmış bir video bu..
o yüzden tam olarak çözemedim.Ama anladığım kadarıyla her iki bölümede verdiğiniz kodları giricem bakalım olacak mı...!!

teşekkürler...


Burda olmaktan MUTLUYUMM .... Img-grin

Kullanici Avatari

mehmet_alp

Üye
Üye
 43
1
0
16/11/2008
0
Afyonkarahisar
Ofis 2003
17/11/2008,00:28
Çözüldü 
Access öğrenmeye niyetlendik videodan başlayalım. (İndirmek için bir mesaj lazımmış kusura bakmayın)
---
vaybe çok güzel böyle videolar varmı daha Img-grin sevdim




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Uzun Tarih Filtreleme Hakkında (tarih Saat) sertac76 2 134 22/06/2018, 16:44
Son Yorum: sertac76
Çözüldü Mükerrer kayıt engelleme hakkında orkuncan5 10 5.876 20/06/2018, 15:48
Son Yorum: okan60
Çözüldü Tek Form Üzerinden Birden Fazla Form Açmak. m_demir 9 423 31/01/2018, 10:46
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Eşleşen Verileri Listeleme Hakkında Yardım Gökhan Kulaksızoğlu 7 299 07/01/2018, 04:26
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü iif deyimi hakkında COYOTE 15 486 28/12/2017, 15:20
Son Yorum: COYOTE

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.