Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
10/02/2012 11:40
Konu Sahibi
ocinar
Yorumlar
5
Okunma
1796
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

ocinar

Aktif Üye
Aktif Üye
 42
32
24/08/2009
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
04/12/2017,21:46
Çözüldü 
Sevgili arkadaşmar katılarımın her birine resim eklemek istiyorum ancak bu databasenin boyutunun büyümesine neden olmaktadır database boyutunu büyütmeden nasıl resim ekleyebilirim ve bu resimleri Sql de nasıl kayıt edebilirim


ocinar, 24-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

iscinar

İsmail ÇINAR
Onursal Üye
İS.... ÇI....
 46
878
30/05/2011
284
İstanbul
Ofis 2013 64 Bit
Dün,21:34
Çözüldü 
Arama sekmesinde Resim ekleme yazmanız halinde bir çok örneğe rastlayacasınız. Bu konuları incelediğinizde başaracağınıza inanıyorum.


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)

Kullanici Avatari

ocinar

Aktif Üye
Aktif Üye
 42
32
24/08/2009
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
04/12/2017,21:46
Çözüldü 
evet arkadaşım değişik örnekler var ancak bütün örneklerde normal resim ekleme var bu usuller database boyutunu büyütüyor kapasiteyi arttırmadan resim nasıl ekleyebilirim


ocinar, 24-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

sansar55

Aktif Üye
Aktif Üye
 36
202
26/08/2009
12
Hatay
Ofis 2003
16/09/2014,12:45
Çözüldü 
https://www.accesstr.net/konu-resim-ekle...sim+ekleme

Bu linki inceleyiniz resimler bilgisayarda klasöre kaydediliyor ve prgrama ağırlığı olmuyor. Sn.İscinarın eklediği örnek


+rep Access Paylaştıkca Güzeldir +rep

Kullanici Avatari

iscinar

İsmail ÇINAR
Onursal Üye
İS.... ÇI....
 46
878
30/05/2011
284
İstanbul
Ofis 2013 64 Bit
Dün,21:34
Çözüldü 
(10/02/2012, 11:50)ocinar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: evet arkadaşım değişik örnekler var ancak bütün örneklerde normal resim ekleme var bu usuller database boyutunu büyütüyor kapasiteyi arttırmadan resim nasıl ekleyebilirim

Demek ki tam olarak incelememişsiniz.
Sn.sansar55 sadece bir örnek vermiş,
Örneklerin büyük çoğunluğu resimleri veritabanı dışında tutuyor


Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)

Kullanici Avatari

ocinar

Aktif Üye
Aktif Üye
 42
32
24/08/2009
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
04/12/2017,21:46
Çözüldü 
teşekkür ederim sansar55


ocinar, 24-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Formda Resim Ekleme mharman 5 549 Dün, 12:22
Son Yorum: delichon
Çözüldü Otomatik Resim getirme kusvam 22 5.371 Dün, 12:04
Son Yorum: öğrenmeklazım
Çözüldü Worde Aktarmada Resim Olmadığında Hata murat dikme 2 114 22/06/2018, 14:04
Son Yorum: murat dikme
Çözüldü Ekleme Sorgusu Hk murat dikme 2 120 21/06/2018, 11:26
Son Yorum: murat dikme
Çözüldü Listeye Veri Ekleme Ve Listeye Bağlı Sorgu Oluşturma. karaca10 8 241 03/06/2018, 14:55
Son Yorum: karaca10

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.