Flash yapma örneği
Tarih
10/11/2008 12:46
Konu Sahibi
Puletin
Yorumlar
8
Okunma
4649
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
1 adet label
2 adet komut butonu hazırlayınız.

lblFlash
cmdFlash
cmdStop

bu butonları hazırladıktan sonra aşağıdaki kodu formumuzun kod yerine kopyala yapıştır yapın.
Option Compare Database

Private Sub cmdFlash_Click()
Me.TimerInterval = 300

End Sub

Private Sub cmdStop_Click()

Me.TimerInterval = 0
Me.lblFlash.ForeColor = vbBlack

End Sub

Private Sub Form_Timer()
With Me.lblFlash
.ForeColor = (IIf(.ForeColor = vbRed, vbBlack, vbRed))
.BackColor = (IIf(.BackColor = vbRed, vbBlue, vbRed))
End With
End Sub


Ek Dosyalar
.rar   Flash Yapma.rar (Dosya Boyutu: 10,85 KB / İndirme Sayısı: 318)
Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

Bilgisayarcı
Atçalı
Kullanici Avatari
Onursal
657
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Sponsor Reklam
(10/11/2008, 12:46)PuLeTiN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: .ForeColor = (IIf(.ForeColor = vbRed, vbBlack, vbRed))
.BackColor = (IIf(.BackColor = vbRed, vbBlue, vbRed))


Hızlı kod. PAylaşım için teşekkürler
Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes


Cevapla

adnan
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
112
30/10/2008
0
Ankara
01/04/2011,21:55
Merhaba;

Sayın,PuLeTiN ve Bilgisayarcı ellerinize sağlık.

Teşekkürederim.
Cevapla

Bilgisayarcı
Atçalı
Kullanici Avatari
Onursal
657
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
Sponsor Reklam
eywallah da ... Ben sadece teşekkür etmiştim. Teşekkürler Puletine yapılsın lütfen.
Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes


Cevapla

chopper07
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.798
29/01/2008
365
Aydın
Ofis 2003
07/03/2017,18:23
güzel bi örnek, teşekkürler. peki bunu form içinde butonsuz, otomatik olarak form açılınca çalışmasını sağlayabilir miyiz?
™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

resim
resim
resim
Cevapla

Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Sponsor Reklam
Me.TimerInterval = 300

Bu kodu

Form Load olaryına yazarsanız olacaktır....


Ek Dosyalar
.rar   Flash Otomatik.rar (Dosya Boyutu: 11,14 KB / İndirme Sayısı: 62)
Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  MsSql Server ADO Bağlantı Örneği alpeki99 2 334 07/12/2016, 22:27 ozguryasin
  Tree View Menu örneği mehmetdemiral 30 8.783 15/11/2016, 15:32 orderyazbim
Çözüldü Kayıtlarda Yapılan Değişiklikleri Gözlemleme (Log Tutma) Örneği Taruz 28 12.495 08/11/2016, 15:01 ozanakkaya
  öğrenci takip örneği herdogan 12 8.482 12/06/2016, 00:16 taha58
  içinde bir çok örneği barındıran access örnekleri cuneyt 24 12.096 21/01/2016, 11:56 memetinal


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status