Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
10/11/2008 12:46
Konu Sahibi
Puletin
Yorumlar
8
Okunma
5731
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
Kullanici Avatari

Puletin

Onursal Üye
 Belirtilmemiş
 40
 1.717
 01/11/2008
416
 -
 
 Ofis 2003
 24/12/2016,00:18
1 adet label
2 adet komut butonu hazırlayınız.

lblFlash
cmdFlash
cmdStop

bu butonları hazırladıktan sonra aşağıdaki kodu formumuzun kod yerine kopyala yapıştır yapın.
Option Compare Database

Private Sub cmdFlash_Click()
Me.TimerInterval = 300

End Sub

Private Sub cmdStop_Click()

Me.TimerInterval = 0
Me.lblFlash.ForeColor = vbBlack

End Sub

Private Sub Form_Timer()
With Me.lblFlash
.ForeColor = (IIf(.ForeColor = vbRed, vbBlack, vbRed))
.BackColor = (IIf(.BackColor = vbRed, vbBlue, vbRed))
End With
End Sub


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...

Kullanici Avatari

Bilgisayarcı

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 34
 658
 29/01/2008
410
 Antalya
 
 Ofis 2003
 01/11/2011,15:17
(10/11/2008 12:46)PuLeTiN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: .ForeColor = (IIf(.ForeColor = vbRed, vbBlack, vbRed))
.BackColor = (IIf(.BackColor = vbRed, vbBlue, vbRed))

Hızlı kod. PAylaşım için teşekkürler


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes



Kullanici Avatari

adnan

Aktif Üye
 56
 13
 119
 30/10/2008
0
 Ankara
 
 
 18/03/2019,22:24
Merhaba;

Sayın,PuLeTiN ve Bilgisayarcı ellerinize sağlık.

Teşekkürederim.



Kullanici Avatari

Bilgisayarcı

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 34
 658
 29/01/2008
410
 Antalya
 
 Ofis 2003
 01/11/2011,15:17
eywallah da ... Ben sadece teşekkür etmiştim. Teşekkürler Puletine yapılsın lütfen.


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes



Kullanici Avatari

chopper07

Uzman
Er....
 42
 228
 1.805
 29/01/2008
376
 Aydın
 Otel Müdürü
 Ofis 2016 64 Bit
 30/01/2019,13:00
güzel bi örnek, teşekkürler. peki bunu form içinde butonsuz, otomatik olarak form açılınca çalışmasını sağlayabilir miyiz?


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®


Kullanici Avatari

Puletin

Onursal Üye
 Belirtilmemiş
 40
 1.717
 01/11/2008
416
 -
 
 Ofis 2003
 24/12/2016,00:18
Me.TimerInterval = 300

Bu kodu

Form Load olaryına yazarsanız olacaktır....


Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İsim ve Soyismi ayırarak farklı kutulara yazma örneği mehmetdemiral 9 5.992 09/03/2019, 11:18
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Kayıtlarda Yapılan Değişiklikleri Gözlemleme (Log Tutma) Örneği Taruz 29 17.275 07/05/2018, 11:53
Son Yorum: romanci
  Resim Zoom yapma ve küçültme örneği mehmetdemiral 6 4.659 27/11/2017, 14:54
Son Yorum: elektrikci
  Md5 Şifreleme Örneği serkandiker 0 584 10/07/2017, 12:32
Son Yorum: serkandiker
  Farklı bir buton örneği Puletin 6 5.272 03/05/2017, 22:54
Son Yorum: huzun_bulutu

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.