Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
10/11/2008 12:46
Konu Sahibi
Puletin
Yorumlar
8
Okunma
5430
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
Kullanici Avatari

Puletin

Onursal Üye
Onursal Üye
 Belirtilmemiş
1.716
01/11/2008
416
-
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
1 adet label
2 adet komut butonu hazırlayınız.

lblFlash
cmdFlash
cmdStop

bu butonları hazırladıktan sonra aşağıdaki kodu formumuzun kod yerine kopyala yapıştır yapın.
Option Compare Database

Private Sub cmdFlash_Click()
Me.TimerInterval = 300

End Sub

Private Sub cmdStop_Click()

Me.TimerInterval = 0
Me.lblFlash.ForeColor = vbBlack

End Sub

Private Sub Form_Timer()
With Me.lblFlash
.ForeColor = (IIf(.ForeColor = vbRed, vbBlack, vbRed))
.BackColor = (IIf(.BackColor = vbRed, vbBlue, vbRed))
End With
End Sub


Ek Dosyalar
.rar   Flash Yapma.rar(Dosya Boyutu: 10,85 KB / İndirme Sayısı: 325)
Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...

Kullanici Avatari

Bilgisayarcı

Atçalı
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
658
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
(10/11/2008, 12:46)PuLeTiN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: .ForeColor = (IIf(.ForeColor = vbRed, vbBlack, vbRed))
.BackColor = (IIf(.BackColor = vbRed, vbBlue, vbRed))

Hızlı kod. PAylaşım için teşekkürler


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes



Kullanici Avatari

adnan

Aktif Üye
Aktif Üye
 55
112
30/10/2008
0
Ankara
03/02/2018,13:18
Merhaba;

Sayın,PuLeTiN ve Bilgisayarcı ellerinize sağlık.

Teşekkürederim.



Kullanici Avatari

Bilgisayarcı

Atçalı
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
658
29/01/2008
410
Antalya
Ofis 2003
01/11/2011,15:17
eywallah da ... Ben sadece teşekkür etmiştim. Teşekkürler Puletine yapılsın lütfen.


Bana işe yarayan bir müdür göster,sana dünyayı yerinden oynatayım.
                                                                                        Descartes



Kullanici Avatari

chopper07

Uzman
Uzman
ER....
 42
1.805
29/01/2008
376
Aydın
Otel Müdürü
Ofis 2016 64 Bit
19/02/2018,16:03
güzel bi örnek, teşekkürler. peki bunu form içinde butonsuz, otomatik olarak form açılınca çalışmasını sağlayabilir miyiz?


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®


Kullanici Avatari

Puletin

Onursal Üye
Onursal Üye
 Belirtilmemiş
1.716
01/11/2008
416
-
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Me.TimerInterval = 300

Bu kodu

Form Load olaryına yazarsanız olacaktır....


Ek Dosyalar
.rar   Flash Otomatik.rar(Dosya Boyutu: 11,14 KB / İndirme Sayısı: 64)
Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece  başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Kayıtlarda Yapılan Değişiklikleri Gözlemleme (Log Tutma) Örneği Taruz 29 15.977 07/05/2018, 11:53
Son Yorum: romanci
  Resim Zoom yapma ve küçültme örneği mehmetdemiral 6 4.314 27/11/2017, 14:54
Son Yorum: elektrikci
  Md5 Şifreleme Örneği serkandiker 0 397 10/07/2017, 12:32
Son Yorum: serkandiker
  Farklı bir buton örneği Puletin 6 4.921 03/05/2017, 22:54
Son Yorum: huzun_bulutu
  MsSql Server ADO Bağlantı Örneği alpeki99 2 938 07/12/2016, 22:27
Son Yorum: ozguryasin

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.