Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
03/02/2010 16:46
Konu Sahibi
ogulcan92
Yorumlar
1
Okunma
1985
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
Kullanici Avatari

ogulcan92

Aktif Üye
Aktif Üye
 53
1.159
06/05/2009
480
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Merhaba Arkadaşlar
MacroMedia Flash ile Formlarınızın arayüzünü tasarlayabilirsiniz aşağıdaki linkte basit bir örnek çalışma var.

Link:
Flash İle Formlara Ara Yüz Tasarımı



Kullanici Avatari

ercansahin

BlackEagle
Uzman
ER.... ŞA....
 43
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
03/03/2018,16:39
Hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  VB6 İle Flash Buton Kullanımı ogulcan92 1 2.685 03/02/2010, 04:44
Son Yorum: benremix

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.