Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
03/02/2010 16:46
Konu Sahibi
ogulcan92
Yorumlar
1
Okunma
2055
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
Kullanici Avatari

ogulcan92

Aktif Üye
 54
 1.159
 154
 06/05/2009
480
 İzmir
 
 Ofis 2003
 07/08/2015,11:50
Merhaba Arkadaşlar
MacroMedia Flash ile Formlarınızın arayüzünü tasarlayabilirsiniz aşağıdaki linkte basit bir örnek çalışma var.

Link:
Flash İle Formlara Ara Yüz Tasarımı



Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
ER.... ŞA....
 44
 3.740
 69
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 27/11/2018,13:27
Hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  VB6 İle Flash Buton Kullanımı ogulcan92 1 2.741 03/02/2010, 04:44
Son Yorum: benremix

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444