Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
07/01/2011 01:18
Konu Sahibi
life_exciting
Yorumlar
9
Okunma
4071
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

life_exciting

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 837
 52
 28/12/2009
366
 Ankara
 
 Ofis 2003
 18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Arkadaşlar Merhabalar
Çalışmamda Bir Fiyat Tablosu Oluşturmak İstiyorum,Aslında Oluşturdum Ekteki Çalışmamda Mevcut.Ancak Sorun; Kullanıcı FFatura Kısmındaki Kargo Cinsini Seçip Yazdır Dediğinde Fatura_Bilgileri Tablosuna Kargonun Cinsi Yerine Kargonun Fiyatı Kaydediliyor.İlgilenebilirseniz Çok Sevinirim.İyi Çalışmalar



Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
 6.120
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 30/08/2018,18:18
Çözüldü 
Access 2010 ve Win7 de programı çalıştırır çalıştırmaz hemen gizlendi gözükmüyor. Buraya eklediğin örnek dosyada mutlaka Access Penceresi Gizleme olayını iptal etsen iyi olur. Çok uğraştırıyor çünkü.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

life_exciting

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 837
 52
 28/12/2009
366
 Ankara
 
 Ofis 2003
 18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Örneği Düzenleyip,Tekrar Yükledim Hocam.



Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
 6.120
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 30/08/2018,18:18
Çözüldü 
- Ffatura formunu tasarım modunda aç.
- Kargo Cinsi açılır kutusuna çift tıklayarak Özellikler penceresini aç
- Biçim Sekmesi / Sütun Sayısı 1 yerine 2 yap. Bu şekilde tabloya artık paket ismini yazacağı gibi. Açılır kutuda fiyatlarda gözükecektir.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

assenucler

Aktif Üye
Aktif Üye*
A..... SE.... ŞE....
 2.056
 125
 31/10/2008
63
 İstanbul
 
 -
 13/08/2018,19:49
Çözüldü 
Emek ve katkıda bulunan dostlara teşekkürler..



Kullanici Avatari

life_exciting

Aktif Üye
Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 837
 52
 28/12/2009
366
 Ankara
 
 Ofis 2003
 18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Hocam peki tabloya kayıt ederken paket adı yerine paketin fiyatı yazıyor.Bunu nasıl halledebiliriz.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Bir Ürün Tablosundan Farklı Veriler Çekerek Sipariş Oluşturma Ve Ürün Fyat Güncelleme antoryum 9 253 07/08/2018, 08:38
Son Yorum: antoryum
Çözüldü Form üzerinden boş veritabanı oluşturma bibib 5 214 24/06/2018, 10:43
Son Yorum: bibib
Çözüldü Raporda Birbirinden Farklı Sayfalar Oluşturma mmert06 4 182 22/06/2018, 13:44
Son Yorum: mmert06
Çözüldü İki Tarih Aralığına Göre Liste Oluşturma fascioğlu 2 202 09/06/2018, 15:27
Son Yorum: fascioğlu
Çözüldü Ortak Form Oluşturma cevdetmeric1 4 265 05/06/2018, 09:45
Son Yorum: ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.