Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
09/04/2011 13:27
Konu Sahibi
mehmetb84
Yorumlar
8
Okunma
2705
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

mehmetb84

Gümüş Üye
Kullanici Avatari
Gümüş Üye
M.... B....
465
29/12/2010
0
Denizli
Ofis 2013 64 Bit
18/09/2017,12:21
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar formlarımda yapmak istediğim filtreleme işlemi için,form filtresi ve filtre uygula komutları için butonlar oluşturdum.Fakat form filteri butonuna basıp süzmek istediğim alanları yazdıktan sonra "filtre uygula" butonu seçilebilir olmuyor dolayısıyla ben de filtreleme işlemini acccess menusunden yapmak zorunda kalıyorum bu da zamanımı alıyor.Yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   sistemtakip boş.rar (Dosya Boyutu: 552,56 KB / İndirme Sayısı: 13)
Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
Bence bu konuyu örneğinize bir kaç adet kayıt girerek ve yapmak istediklerinizi kayıtları örnek göstererek açıklarsanız daha sağlıklı bir yöntem ile cevap alırsınız. Bunun için girdiğiniz örnekler üzerinden sorunuzu yöneltiniz. Örneğin .......formunda ........düğmesine tıkladığımda ........Tarihine ait ...........Satıcısının gönderilen hambezler kaydını sorgulamak istiyorum gibi...


Cevapla

life_exciting

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Örneğinizi 2003 Versiyonda Yüklerseniz Daha Hızlı Yardım Alabilirsiniz.Ayrıca Profilinizdeki Ofis Versiyonunuzu da Belirtiniz.


Cevapla

mehmetb84

Gümüş Üye
Kullanici Avatari
Gümüş Üye
M.... B....
465
29/12/2010
0
Denizli
Ofis 2013 64 Bit
18/09/2017,12:21
Çözüldü 
örneğin analiz yada hambez alım yada sipariş formunda (bunalrın hepsi açılış menüsünde var) ürün adına ..... yazıp aratmak istiyorum,form filtresini seçtikten sonra uygula butonu seçilebilir olmadığı için bunu yapamıyorum.;Bunu yapmam için Access menusunden filtre seçeneklerinden filtre uygula yı tıklamam gerekio bu da çok zamanımı alıyor,bilmem anlatabildim mi.


Cevapla

mehmetb84

Gümüş Üye
Kullanici Avatari
Gümüş Üye
M.... B....
465
29/12/2010
0
Denizli
Ofis 2013 64 Bit
18/09/2017,12:21
Çözüldü 
ofis sürümümü belirttim. 2007de nasıl yapılcağını öğrenirsem benim için daha faydalı olurçünkü 2003le 2007 arasında baya bir fark var .


Cevapla

chopper07

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.803
29/01/2008
376
Aydın
Ofis 2003
Dün,01:51
Çözüldü 
sn. mehmetb84 lütfen flood dediğimiz mesajınıza başka birisi mesaj yazmadan yeni cevap yazmayınız. eklemek istediğinizi düzelt butonu ile bir önceki mesajınıza ekleyiniz.

örneğinizin 2003 versiyonu ile yüklenmesini istememizin sebebi, yüksek bir çoğunluğun hala daha 2003 versiyonu kullanması dolayısı iledir.


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

resim
resim
resim
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü form üzerinde filtre ve sorgu bazk 17 9.491 07/09/2017, 09:08 alperen2006
Çözüldü Onay Kutusunu İşaretleyince Butonu Gösterme te-kin 6 450 14/08/2017, 19:44 te-kin
Çözüldü Formda İki Kritere Göre Filtre Uygulamak ertans 2 267 18/07/2017, 11:43 ertans
Çözüldü Formdan Tabloya Kayıt Butonu Ismail Kalan 7 569 14/05/2017, 12:21 atoz112
Çözüldü Subform icin Arama butonu broiling 22 7.119 07/02/2017, 02:37 broiling

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.