"Filtre uygula" butonu seçilemiyor
Tarih
09/04/2011 13:27
Konu Sahibi
mehmetb84
Yorumlar
8
Okunma
2431
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
mehmetb84

Kullanici Avatari
Özel Üye
M.... B....
464
29/12/2010
0
Denizli
Ofis 2013 64 Bit
08/05/2017,17:31
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar formlarımda yapmak istediğim filtreleme işlemi için,form filtresi ve filtre uygula komutları için butonlar oluşturdum.Fakat form filteri butonuna basıp süzmek istediğim alanları yazdıktan sonra "filtre uygula" butonu seçilebilir olmuyor dolayısıyla ben de filtreleme işlemini acccess menusunden yapmak zorunda kalıyorum bu da zamanımı alıyor.Yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   sistemtakip boş.rar (Dosya Boyutu: 552,56 KB / İndirme Sayısı: 13)
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
20/05/2017,13:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Bence bu konuyu örneğinize bir kaç adet kayıt girerek ve yapmak istediklerinizi kayıtları örnek göstererek açıklarsanız daha sağlıklı bir yöntem ile cevap alırsınız. Bunun için girdiğiniz örnekler üzerinden sorunuzu yöneltiniz. Örneğin .......formunda ........düğmesine tıkladığımda ........Tarihine ait ...........Satıcısının gönderilen hambezler kaydını sorgulamak istiyorum gibi...
Cevapla

life_exciting
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Örneğinizi 2003 Versiyonda Yüklerseniz Daha Hızlı Yardım Alabilirsiniz.Ayrıca Profilinizdeki Ofis Versiyonunuzu da Belirtiniz.
Cevapla

mehmetb84

Kullanici Avatari
Özel Üye
M.... B....
464
29/12/2010
0
Denizli
Ofis 2013 64 Bit
08/05/2017,17:31
Çözüldü 
Sponsor Reklam
örneğin analiz yada hambez alım yada sipariş formunda (bunalrın hepsi açılış menüsünde var) ürün adına ..... yazıp aratmak istiyorum,form filtresini seçtikten sonra uygula butonu seçilebilir olmadığı için bunu yapamıyorum.;Bunu yapmam için Access menusunden filtre seçeneklerinden filtre uygula yı tıklamam gerekio bu da çok zamanımı alıyor,bilmem anlatabildim mi.
Cevapla

mehmetb84

Kullanici Avatari
Özel Üye
M.... B....
464
29/12/2010
0
Denizli
Ofis 2013 64 Bit
08/05/2017,17:31
Çözüldü 
ofis sürümümü belirttim. 2007de nasıl yapılcağını öğrenirsem benim için daha faydalı olurçünkü 2003le 2007 arasında baya bir fark var .
Cevapla

chopper07
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.798
29/01/2008
365
Aydın
Ofis 2003
07/03/2017,18:23
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sn. mehmetb84 lütfen flood dediğimiz mesajınıza başka birisi mesaj yazmadan yeni cevap yazmayınız. eklemek istediğinizi düzelt butonu ile bir önceki mesajınıza ekleyiniz.

örneğinizin 2003 versiyonu ile yüklenmesini istememizin sebebi, yüksek bir çoğunluğun hala daha 2003 versiyonu kullanması dolayısı iledir.
™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

resim
resim
resim
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formdan Tabloya Kayıt Butonu Ismail Kalan 7 168 14/05/2017, 12:21 atoz112
  Subform icin Arama butonu broiling 22 2.117 07/02/2017, 02:37 broiling
  Birden Fazla Filtre Eklemek uiakouwr 11 374 02/02/2017, 11:13 uiakouwr
  Kayıt bul veya kimlik numarasına git butonu yapmak okumas 16 677 25/10/2016, 09:25 okumas
  form kapatma butonu hata mesajı koruyucu 7 495 27/08/2016, 00:05 koruyucu


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status