Filtleleme ve İsim Arama Yardım
Tarih
26/12/2011 03:15
Konu Sahibi
erdalyılmaz90
Yorumlar
8
Okunma
1741
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



erdalyılmaz90
Üye
Kullanici Avatari
Üye
17
3
25/12/2011
0
Bursa
Ofis 2007
08/01/2014,14:06
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Yaptığım bu veri tabanında filtleleme ve isim olarak aramayı yapamadım.Örnek olarak mesala kimlik formunda ali ismini arıcam a yazdım mı a isminden neler varsa onları bulmak üzerinde değişiklik yapmak istiyorum.Mesela kimlik formundaki bi kaç bilgileri o şekilde arama yaparak cıkarmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz ?

Not = Bu arada birde veri tabanındaki bilgi formunda mesala turizim bakanlığındaki ürünü görüp deposundan alıp diyanet işlerinin deposuna aktarıp yapmak istiyorum depo miktarını göstermek istiyorum bunada yardım edermisiniz ?

Şimdiden çok teşşekkür ederim...

Ek Dosyalar
VERİ TABANI ÖDEV.zip
[276.49 KB]
Cevapla

ozguryasin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
Ö.... Y....
806
23/09/2009
565
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
01/02/2017,00:40
Çözüldü 
Ekteki örnekte sanırım aradığınız var. sadece örneğinize göre uyarlayınız. yapısı basit ve kolaydır. cari bul butonuna tıkladıktan sonra açılan formda cari koda tıkladığınızda hangi cari kodu tıkladı iseniz onun bilgileri gelmektedir. Bunu arama kriterlerine göre çoğaltıp geliştirebilirsin. bazı projelerimde 10 alana kadar arama yaptırıyorum.


Ek Dosyalar
Bul_Ornek.rar
[85.7 KB]
POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin https://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis
Cevapla

erdalyılmaz90
Üye
Kullanici Avatari
Üye
17
3
25/12/2011
0
Bursa
Ofis 2007
08/01/2014,14:06
Çözüldü 
Sponsor Reklam
ozguryasin çok teşekkür ederim tam bana göre ama ben bu accessde daha acemiyim yeni yeni öğreniyorum zaten formlarımıda görmüşünüzdür hepsini otomatik sihirbazdan yaptım ve sizin verdiğiniz örnek gibi bi kaç tane buldum ama bu kodları benim projeme bi türlü uygulayamıyorum hep hata veriyor calışmıyor.Onun için yarıdm istedim projeme uygulayabilirmisiniz diye Img-cray
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.314
29/01/2008
Denizli
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
örneğinizin düzenlenmiş halini ve aşağıdaki konuyu inceleyiniz.

Form Üzerinden Veri Arama

Ek Dosyalar
ESER KAYIT.rar
[50.04 KB]
Cevapla

erdalyılmaz90
Üye
Kullanici Avatari
Üye
17
3
25/12/2011
0
Bursa
Ofis 2007
08/01/2014,14:06
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sledgeab çok teşekkür ederim tam benlik bu buna bakarak uygulamayı yapabilirim inş
Cevapla

ozguryasin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
Ö.... Y....
806
23/09/2009
565
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
01/02/2017,00:40
Çözüldü 
hata bölümlerini söylersen form üzerinden yardımcı olabilirim. orada önemli olan cari kodun altındaki F1 ve F2 ActiveX Denetimi
ikincisi: kayıt kaynağındaki sorgu asıl işi yapan kayıt kaynağındaki sorgudan vb kodları ile süzme yapıp aktarmadır. örneği dediğim bölümlerini inceledikten sonra yine yapamazsanız. yardımcı oluruz.
POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin https://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  ilişkili 2 tablodan birinde eksik veri arama sorgusu hbal09 5 62 09/02/2017, 12:25 atoz112
  Subform icin Arama butonu broiling 22 366 07/02/2017, 02:37 broiling
  Kullanıcı Yetkilendirme Konusunda Yardım arasson 8 184 03/02/2017, 11:35 arasson
  Access Vba Kodsuz Veri Doğrulama Yardım !!! karakule31 4 170 20/01/2017, 20:02 karakule31
  arama yaparken tekrar parametre istenmesi hknct 6 197 20/01/2017, 11:40 hknct


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya