Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
10/05/2010 23:50
Konu Sahibi
hasan17
Yorumlar
4
Okunma
2076
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

hasan17

Aktivasyon Bekleyen
 24
 14
 65
 25/04/2010
 Kocaeli
 
 Ofis 2003
 21/05/2016,07:16
Çözüldü 
veri türünü sayı yapınca
arkadaşlar fieldsize nasıl artırılır 6 rakam girince kabul ediyor ama 13 tane girince girdiğiniz değer fieldsize ayarına uygun değil yazıyor nasıl yapmalı?
veri türünü not yapınca giriş yapıyor ama liste kutusuna attığım veri tıklanınca end debug run time error 3464 yazıyor



Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
Er.... ŞA....
 44
 69
 3.755
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,00:01
Çözüldü 
Field Size (Alan Boyutu)

Text (Metin) alan boyutu : 0 ile 255 karakter arasında olmalıdır.

Number (Sayı) alan boyutu:

Byte : 0’dan 255’e kadar tam sayı tutar.

Integer(tamsayı) : -32 768’den 32768’e kadar tamsayılar,

Long Integer (uzun tamsayı): -2 147 483 648’den 2 147 483 647’e kadar tamsayılar

Single (tek): -3.402823E38’den –1.401298E_45’e kadar negatif 1.401298E_45’den 3.402823E38’e kadar pozitif değer tutar. 7 basamaklı ondalık bölümü olabilir.

Double (çift): -1.79769313486231E308’den–4.9406564984124E_324’e 1.79769313486231E308’den 4.9406564984124E_324’e kadar pozitif değer tutar. 15 basamaklı ondalık bölümü olabilir.

Umarım bunlar size bir yol gösterir.



Kullanici Avatari

hasan17

Aktivasyon Bekleyen
 24
 14
 65
 25/04/2010
 Kocaeli
 
 Ofis 2003
 21/05/2016,07:16
Çözüldü 
ya başka türe çevirince ölçüt uyuşmazlığı hatası alıyorum sayıyı 13 karakter kapasitesine çıkarmanın yolu varmıdır ?
rs.FindFirst "[URUN_BARKOD] = " & Str(Nz(Me![Liste20], 0))



Kullanici Avatari

Seruz

Uzman
Se.... UZ....
 47
 7
 1.566
 30/10/2008
817
 Tekirdağ
 BT Şefi
 Ofis XP
 12/03/2019,17:12
Çözüldü 
Gördüğüm kadarıyla Barkod numarası için kullanıyorsunuz.
Matematiksel bir işlem yapmayacaksanız, sayı olarak tanımlamak zorunda değilsiniz.

Bence Metin olarak tanımlayın.


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

Kullanici Avatari

hasan17

Aktivasyon Bekleyen
 24
 14
 65
 25/04/2010
 Kocaeli
 
 Ofis 2003
 21/05/2016,07:16
Çözüldü 
ewet sorunumu çözdüm biraz karışık oldu ama sonunda halletim Lol




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Feild Size Uyarısı Hk. serkan1985 5 125 23/01/2019, 12:00
Son Yorum: serkan1985
Çözüldü Dlokkup Olmadan Alana Veri Çekmede Sorun. Oğuz Türkyılmaz 16 455 12/12/2018, 10:15
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Rapor Kenar Boşluklarında Sorun alperalper 2 139 05/12/2018, 11:32
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü 1 Ana Toblo Uzerine 2 Tablodan Toplam Almada Sorun dabanli 7 562 22/04/2018, 16:03
Son Yorum: dabanli
Çözüldü Worde Aktarmada Sorun hs1987 3 341 07/02/2018, 10:54
Son Yorum: ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.