Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
10/05/2010 23:50
Konu Sahibi
hasan17
Yorumlar
4
Okunma
1955
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

hasan17

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
65
25/04/2010
Kocaeli
Ofis 2003
21/05/2016,07:16
Çözüldü 
veri türünü sayı yapınca
arkadaşlar fieldsize nasıl artırılır 6 rakam girince kabul ediyor ama 13 tane girince girdiğiniz değer fieldsize ayarına uygun değil yazıyor nasıl yapmalı?
veri türünü not yapınca giriş yapıyor ama liste kutusuna attığım veri tıklanınca end debug run time error 3464 yazıyor


Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Field Size (Alan Boyutu)

Text (Metin) alan boyutu : 0 ile 255 karakter arasında olmalıdır.

Number (Sayı) alan boyutu:

Byte : 0’dan 255’e kadar tam sayı tutar.

Integer(tamsayı) : -32 768’den 32768’e kadar tamsayılar,

Long Integer (uzun tamsayı): -2 147 483 648’den 2 147 483 647’e kadar tamsayılar

Single (tek): -3.402823E38’den –1.401298E_45’e kadar negatif 1.401298E_45’den 3.402823E38’e kadar pozitif değer tutar. 7 basamaklı ondalık bölümü olabilir.

Double (çift): -1.79769313486231E308’den–4.9406564984124E_324’e 1.79769313486231E308’den 4.9406564984124E_324’e kadar pozitif değer tutar. 15 basamaklı ondalık bölümü olabilir.

Umarım bunlar size bir yol gösterir.


Cevapla

hasan17

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
65
25/04/2010
Kocaeli
Ofis 2003
21/05/2016,07:16
Çözüldü 
ya başka türe çevirince ölçüt uyuşmazlığı hatası alıyorum sayıyı 13 karakter kapasitesine çıkarmanın yolu varmıdır ?
rs.FindFirst "[URUN_BARKOD] = " & Str(Nz(Me![Liste20], 0))


Cevapla

Seruz

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.553
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
BT Şefi
Ofis XP
17/04/2018,23:02
Çözüldü 
Gördüğüm kadarıyla Barkod numarası için kullanıyorsunuz.
Matematiksel bir işlem yapmayacaksanız, sayı olarak tanımlamak zorunda değilsiniz.

Bence Metin olarak tanımlayın.


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

hasan17

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
65
25/04/2010
Kocaeli
Ofis 2003
21/05/2016,07:16
Çözüldü 
ewet sorunumu çözdüm biraz karışık oldu ama sonunda halletim Lol


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü 1 Ana Toblo Uzerine 2 Tablodan Toplam Almada Sorun dabanli 7 117 Dün, 16:03 dabanli
Çözüldü Worde Aktarmada Sorun hs1987 3 135 07/02/2018, 10:54 ozanakkaya
Çözüldü Türkçe Karakter Sorun Mu? katmer 2 227 30/07/2017, 18:52 katmer
Çözüldü Access Field İçinden Seçili Olanları Toplama cozumuret 4 430 14/03/2017, 16:13 atoz112
Çözüldü Liste kutusu işlem yapma ekleme silme de sorun nightashes 7 877 29/11/2016, 20:24 nightashes

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
 
 
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.