Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
30/01/2011 15:23
Konu Sahibi
life_exciting
Yorumlar
30
Okunma
6200
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

life_exciting

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Merhabalar
Sn.Kur@l'ın Daha Önceki Bir Sorumun Üzerine Tasarlamış Olduğu Örneği Kullanıcı Bazında Kullanmak İstiyorum.Şöyleki;Sistem İşleyiş Olarak, Önce Hangi Şubeye Hangi Serili Faturaları Kullandıracağımızı "Frm_Fatura_takip" Formunu Kullanarak Belirliyoruz.(Örn.Ankara Şubesine a500-a600 Arası Serili Biletler Kullandırılacak) Daha Sonra "FFatura" Formunu Kullanarak Fatura Kesim İşlemi Yapılmaktadır.Yapmak İstediğim İse Örn.Ankara Şubesinde Çalışan Personeller Ankara Şubesine Tanımlanmış Faturaları Kullansınlar,yani Aykut Kullanıcısı a500'den Başlayıp a505'de Mesaisini Bitirdiğinde Ahmet Kullanıcı Serisini a506 Yazdığında Bu Seriye Kaldığı Yerden Devam Edebilsin.
Yardımcı Olabilirseniz Sevinirim.İyi Çalışmalar


Ek Dosyalar
.zip   kargolocal.zip (Dosya Boyutu: 248,34 KB / İndirme Sayısı: 38)
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.875
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,02:14
Çözüldü 
Bahsi geçen fatura kesme formu ve yine bahsi geçen zimmet tablosu hangileri acaba??


Cevapla

life_exciting

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Sn.sledgeab Fatura Kesme Formu "FFatura" , Fatura Zimmet Formuda "Frm_Fatura_takip".İyi Çalışmalar


Cevapla

life_exciting

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Arkadaşlar Konu Günceldir.


Cevapla

Yandemir

Only Office 2003
Kullanici Avatari
Altın Üye
M.... Y....
1.435
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
16/10/2017,18:10
Çözüldü 
personeli şubeyle birleştir. şubeye teslim edilen faturalarıda sadece şube ile birleştir. kullanıcı yı devre dışı bırak. kaç kullanıcı fatura keserse kessin en son kalan numaradan devam eder. istersen 10 kişi aynı programdan fatura kessin. aynı mantık bende var şu anda. sadece kontrol etmen gereken faturayı yazdırdıktan sonra numarayı arttır. faturayı girerken numara almaya çalışma. yazdırma işlemi sırasında fatura numaran şu deyip kaydet.


Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla

life_exciting

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Sn.Yandemir Yardımınız İçin Teşekkür Ederim.Önerdiğiniz Mantığı Daha Önce De Denedim. -Eğer Yanlış Anlamadıysam- Bu Mantığa Göre Fatura Numarası Hep 1 Artacak.Ama Bu Şekilde Şube Bazında Takip Fatura Artışı Sağlanamayacak.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Sürekli Formda Kayıt Girdisi Üstte Olması Yardım... bilservisci 13 408 28/08/2017, 01:42 bilservisci
Çözüldü Alt Alta Olan Verileri İd Bazında Yan Yana Getirmek ufukcem 6 525 29/05/2017, 18:06 atoz112
Çözüldü Access 2003 De Yapılan Dosyanın Access 2010 Da Çalıştırılması Kullanıcı Güvenlik Prob keskin78 9 648 14/05/2017, 14:54 keskin78
Çözüldü Pc Açılış Kullanıcı İle Veritabanı Kull Kontrolu burhanb 3 379 12/04/2017, 09:36 burhanb
Çözüldü Kullanıcı Giriş Hatası Hk. serkan1985 4 328 29/03/2017, 13:58 serkan1985

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.