Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
20/07/2017 15:42
Konu Sahibi
ALTANs
Yorumlar
3
Okunma
604
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

ALTANs

Aktif Üye*
61264
ME.... AL....
 31
 28
 90
 10/02/2014
0
 Balıkesir
 BİLİŞİM TEKNOLOJİLER
 Ofis 2010 32 Bit
 07/07/2018,17:27
Çözüldü 
Merhaba;
Yapmak istediğim fakat yapamadığım işlem aşağıdaki gibidir.
Avm'ye su elektrik dogalgaz firmaları tarafından fatura kesilmektedir. Avm de bu faturaları kiracıların sayaçlarındaki bedellere göre kiracıya fatura etmektedir. 

  • Avm'ye gelen ana fatura bedelleri Gider adı altında yazılmıştır ve Avm'nin kiracılara kestiği toplam fatura bedelleri Gelir adı altında yazılmıştır. Avm Gider formu ile avmgider tablosuna veri girişi sağlamaktadır. 
  • Kar tablosunda avm için secilen tarihe  ait kar zarar durumu hesaplanacaktır.
  • KAR formundaki bilgiler tarih seciminden sonra gelmeli.Şuanda bazı bilgiler direk geliyor.
Durum= toplamkira + toplamortakgiderpayı + reklamödemesi + toplamciropayı - (avmgelengider+dogalgazfark+elektrikfark + sufark)
  • KATINCELE formundaki grafikde seçtiğimiz 2 tarih arasındaki hareketleri grafiğe dökmek istiyorum.
VERİTABANLARI 2010 VE 2003 OLMAK ÜZERE FORMATTADA YÜKLENMİŞTİR.



ALTANs

Aktif Üye*
61264
ME.... AL....
 31
 28
 90
 10/02/2014
0
 Balıkesir
 BİLİŞİM TEKNOLOJİLER
 Ofis 2010 32 Bit
 07/07/2018,17:27
KAR Formunu şöyle çözdüm ama anlamadığım bi şekilde kar formu acılınca kasıyor pc


Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Private Sub Komut11_Click()
Me.metin1 = Nz(DSum("m_kira", "muhasebe", "m_tarih=#" & Format(Me.Metin3, "mm\/dd\/yyyy") & "#"), 0)
Me.Metin7 = Nz(DSum("m_ortakgider", "muhasebe", "m_tarih=#" & Format(Me.Metin3, "mm\/dd\/yyyy") & "#"), 0)
Me.Metin9 = Nz(DSum("genel_toplam", "0ortak_giderler_srg"), 0)
Me.sufark = DLookup("sufark", "deneme1", "m_tarih=#" & Format(Me.Metin3, "mm\/dd\/yyyy") & "#")
Me.elektrikfark = DLookup("elektrikfark", "deneme1", "m_tarih=#" & Format(Me.Metin3, "mm\/dd\/yyyy") & "#")
Me.dogalgazfark = DLookup("dogalgazfark", "deneme1", "m_tarih=#" & Format(Me.Metin3, "mm\/dd\/yyyy") & "#")
Me.reklam = DLookup("reklam", "deneme1", "m_tarih=#" & Format(Me.Metin3, "mm\/dd\/yyyy") & "#")
Me.cpayi = DLookup("cpayi", "deneme1", "m_tarih=#" & Format(Me.Metin3, "mm\/dd\/yyyy") & "#")
Me.diger = DLookup("diger", "deneme1", "m_tarih=#" & Format(Me.Metin3, "mm\/dd\/yyyy") & "#")
Me.Metin14 = Me.metin1 + Me.Metin7 + Me.reklam + Me.cpayi + Me.diger - (Me.sufark + Me.elektrikfark + Me.dogalgazfark + Me.Metin9)
End Sub



ozanakkaya

Kurucu
1
Oz.... Ak....
 39
 480
 12.053
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,00:25
Merhaba, 

Gördüğüm kadarıyla, "0ortak_giderler_srg" isimli sorguda sorun var. 

Ekteki uygulamadaki kar formunu test edip olumlu/olumsuz bildirimde bulununuz.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

ALTANs

Aktif Üye*
61264
ME.... AL....
 31
 28
 90
 10/02/2014
0
 Balıkesir
 BİLİŞİM TEKNOLOJİLER
 Ofis 2010 32 Bit
 07/07/2018,17:27
hocam eline sağlık çalışmanızı dün ekledim sistemime çalıştırdım çok güzel. ellerinize sağlık. diğer formlarımada entegre etmeye çalışacağım.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Excel Kitaplar Arası Geçişte Problem ertus35 20 403 11/05/2019, 02:36
Son Yorum: ertus35
Çözüldü 3 Farklı Raporu Bir Pdf Te Toplamak aliyuzen 7 148 09/05/2019, 16:57
Son Yorum: aliyuzen
Çözüldü Tarih Bilgisini Silemiyorum. aliyuzen 3 119 08/03/2019, 15:02
Son Yorum: aliyuzen
Çözüldü İki Tarih Arası Ay Bazında Satır Ekleme fkilic76 6 292 06/03/2019, 09:13
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü İki Tarih Arası Satır Ekleme Ve Veri Kaydetme fkilic76 5 207 26/02/2019, 18:04
Son Yorum: fkilic76

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.