Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
07/03/2009 14:54
Konu Sahibi
serif28
Yorumlar
1
Okunma
1604
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

serif28

Üye
Üye
 36
1
1
07/03/2009
0
Kocaeli
Ofis 2007
11/04/2009,20:11
Çözüldü 
arkadaş lar tüm emeği geçenlere şimdiden çok teşekkür ederim ...


farklı illerde 2 şube ve bunların datalarını dinamik nasıl bağlaya bilirim ....


bide Access çalışmalarında açıldığında ilgili yılın datalarını aktife edebilirmiyim...



Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/07/2018,15:54
Çözüldü 
Merhaba sayın serif28

Farklı şubelerin girdikleri kayıtları tek veritabanında toplamanın en iyi yolu Web tabanlı çözümler kullanmaktan geçer. Direkt olarak Access kullanılsın istiyorsanız eğer bu durumda Windows Server tabanlı işletim sistemine ana programı kurduktan sonra bağlantı yapacak makineler Uzak Masaüstü Bağlantısı aracılığı ile kendilerine ait hesaplara bağlanabilirler. Bağlandıktan sonra gerekli yetkilendirme sistemine sahip Access program ile işlemlerini yapabilirler.

Böyle bir sistemi oluşturmak için orta ve üstü seviyede bir bilgi sahibi olunması ve tercihen Sql Serverda bilgilerin tutulması iyi olacaktır.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Tabloya Bağlı İki Farklı Alandaki Verileri Raporda Tek Alanda Gösterme mmert06 1 108 27/06/2018, 00:45
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Raporda Birbirinden Farklı Sayfalar Oluşturma mmert06 4 117 22/06/2018, 13:44
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Veri Tabanından Çekilen Datanın Accesste Farklı Çıkması temre 5 245 27/05/2018, 20:16
Son Yorum: temre
Çözüldü Farklı Veritabanından Forma Veri Alma. cevahir1 5 220 21/05/2018, 14:51
Son Yorum: cevahir1
Çözüldü Farklı Bir Programın Datagridview Indan Veri Çekmek cazcaz678 3 163 28/04/2018, 12:03
Son Yorum: cazcaz678

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.