Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
11/05/2010 23:05
Konu Sahibi
ycancan
Yorumlar
5
Okunma
4962
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

ycancan

Aktif Üye
 19
 72
 11/04/2010
15
 Ankara
 
 Ofis 2003
 21/03/2017,00:29
Çözüldü 
Programımızın içinde bin-Debug içindeki exeyi açınca onunla birlikte ona bir tane daha exe ekleyip açılmasını istiyorum.
acaba bunu nasıl yapabiliriz?
yokmu bilen Img-grin)


Tecrübe herkesin kendi hatalarına verdiği addır.

Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Me.... B.....
 71
 3.196
 29/10/2008
983
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
ne dediğinizi anlamadık net olarak açıklarsan belki bilen olur Img-grin birde şunu deneyin şöyle birşeymi istiyorsunuz
butona tıkladığında olayına şeklinde kendi yolunu yazarak deneyin
Call Shell("D:\DernekTakipProgramı/WebCamtrson.exe", 1)



Kullanici Avatari

ycancan

Aktif Üye
 19
 72
 11/04/2010
15
 Ankara
 
 Ofis 2003
 21/03/2017,00:29
Çözüldü 
yok hocam sımdı ornegın bır eczane programı yaptım
programın varsayılan kayıtlı yeri c:belgeler:visual studio-project orda
ne isminde oluşturduysak ona girip içinde bin-degbug içinde yapmış olduğumuz programın exesi varya ona ben baska herhangi bir programdan exe eklemek istiyorum yani o exeden program calıştırılınca aynı zaman o exe başka bir exeyide çalıştırsın
yani bir exeye tıklayınca eczane programı açılıyorsa onla birlikte aynı zamanda emlak diye bir projenin exesinide atıp bir exeye tıklayınca ikisi açılsın istiyorum
umarım anlatabilmişimdir Img-grin
yardımlarınız için sağolun iyi akşamlar


Tecrübe herkesin kendi hatalarına verdiği addır.

Kullanici Avatari

ycancan

Aktif Üye
 19
 72
 11/04/2010
15
 Ankara
 
 Ofis 2003
 21/03/2017,00:29
Çözüldü 
cevap gelmedi halen hocam


Tecrübe herkesin kendi hatalarına verdiği addır.

Kullanici Avatari

ogulcan92

Aktif Üye
 54
 154
 1.159
 06/05/2009
480
 İzmir
 
 Ofis 2003
 07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sn:ycancan
Sn:C*E*L*O*Y*C*E zaten 2 nolu mesajda cevabını vermiş.



Kullanici Avatari

beab05

Üye
 Belirtilmemiş
 0
 36
 17/12/2008
7
 Aydın
 
 Ofis 2007
 04/06/2013,02:29
Çözüldü 
Merhaba;

Startup formunuzun "load" olayına ya da bir düğmenin click olayına alltaki kodu yazarsanız istediğiniz gibi çalışacaktır. Tabii kendi dosyanızın yolunu belirtmeyi unutmayınız.

Kod:
System.Diagnostics.Process.Start("C:\beab.exe")




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü C# dinamik filtrelemeyi Vb.nete nasıl çeviririm alican60 8 2.697 22/02/2014, 00:18
Son Yorum: alican60
Çözüldü Yeni bir kayıt ekleme işlemi nasıl yapılır? cyberwars 12 3.465 20/02/2014, 22:12
Son Yorum: cyberwars
Çözüldü VB.NET ile Mükerrer Kayıt Uyarısı Nasıl Verilir ? alican60 4 3.225 20/12/2013, 20:57
Son Yorum: alican60
Çözüldü VB ile access'e veri eklemek (Insert-Update-Delete) nasıl kullanılır yani ? mertkaymak 3 5.751 18/09/2013, 04:34
Son Yorum: rastignac
Çözüldü Bir fazla tabloda, birden çok veri arama nasıl yapılır. oztuncla 7 3.894 03/06/2013, 21:34
Son Yorum: oztuncla

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.