Evrak Takibi Yardım
Tarih
04/07/2011 18:26
Konu Sahibi
zihniates
Yorumlar
14
Okunma
2536
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
zihniates
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Z.... A....
103
22/12/2010
0
Ankara
Ofis 2010
25/02/2014,15:16
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar,

Bir ufak çaplı bir evrak takip zımbırtısı hazırladım, fakat şöyle bir sorunum var; ARA / DÜZELT'e tıklayıp oradan seçmek istediğim isime tıklayınca EvrakTakip formuna o seçilen kişiye ait evrak bilgilerini getiriyor, fakat ne olduysa, ben alt formun içerisine ID' sütununu ekleyince sapıttı. Hangi isme tıklarsam tıklayayım ilk kaydı ya da başka bir kaydı getiriyor.

Yardımcı olabilirseniz sevinirm, şimdiden teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   evrak_takip_zihniates.rar (Dosya Boyutu: 48,06 KB / İndirme Sayısı: 70)
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.061
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
21/05/2017,22:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Formun Load olayına :

Visual Basic Code
    DoCmd.Maximize
    DoCmd.GoToRecord , , acNewRec


yazdığınız için ilk kayıda gidiyor.

AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

zihniates
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Z.... A....
103
22/12/2010
0
Ankara
Ofis 2010
25/02/2014,15:16
Çözüldü 
ama formun açılışta boş gelmesini istiyorum o yüzden acNewRec diye geliyor ne yapayım?

Bir de sanırım size tam sıkıntımı anlatamadım, düzenle/ara ya tıklayınca çıkan isimlerden herhangi birini seçip, EvrakTakip formunda bilgilerin görünmesi gerekiyor lakin hangi isime tıklarsam tıklayalım ısrarla gidip ilk kayıt, ya da alakasız bir kayıt geliyor.


Ayrıca, o kodu sadece o formda değil diğer bütün formlarda da var ama sıkıntı olmuyor.

Private Sub Form_Load()
DoCmd.Maximize
DoCmd.GoToRecord , , acNewRec



Eee yardımcı olabilecek kimse yok mu? Img-grin
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.061
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
21/05/2017,22:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Düzenle/Ara formundan tıkladığım kaydı EvrakTakip formunda görüyorum bende bir sıkıntı yok.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

zihniates
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Z.... A....
103
22/12/2010
0
Ankara
Ofis 2010
25/02/2014,15:16
Çözüldü 
Alla alla bende neden sürekli, ilk kayıt görünüyor :S
Cevapla

benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.433
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
22/05/2017,20:13
Çözüldü 
Sponsor Reklam
(05/07/2011, 10:26)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Düzenle/Ara formundan tıkladığım kaydı EvrakTakip formunda görüyorum bende bir sıkıntı yok.


Ben de denedim görünüyor. Ancak önce ID=x görünüyor sonra ilgili kayıt geliyor.

Bilgilerinize.....

Saygılar....

Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formdan Çıkıldığında Metin Kutularını Temizlenmesi Hk. Yardım sadooo 20 336 11/05/2017, 22:59 sadooo
  Stok Takibi Yeni Veri Girişi Hakkında AloneX 4 126 06/05/2017, 11:15 AloneX
Photo Arama Kutusu Hakkında Yardım AloneX 6 128 05/05/2017, 13:52 AloneX
  Kasa Hareketleri İçin Yardım Tablodan Tabloya Otomatik Ekleme uMits 35 495 12/04/2017, 19:21 uMits
Exclamation Evrak Tarama oosmaner 6 237 27/03/2017, 11:26 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status