ErrorProvider Kullanımı?
Tarih
20/05/2011 21:49
Konu Sahibi
~~KaG~~
Yorumlar
4
Okunma
1624
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



~~KaG~~
Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba Arkadaşlar,

ErrorProvider kullanımı biraz anlatırmısınız? Bir örnek hazırladım, textboxlar boş ise kırmızı ünlem dolu ise yeşil tik işarati çıkıyor. Ama textboxları boşaltığımız zaman tekrar butona tıklıyorum, yeşil tik işaretleri kalıyor üstüne kırmızı ünlem çıkmıyor. Sorun nedir acaba?


Ek Dosyalar
.rar   ErrorProvider.rar (Dosya Boyutu: 286,65 KB / İndirme Sayısı: 14)
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.023
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,14:08
Çözüldü 
Mantıken eğer dolu ise yeşil göstermenin bir anlamı yok. Ancak başka bir durum sebebi ile ihtiyaç olursa bu durumda

else sonrası şu şekilde çalışıyor :

Visual Basic Code
            Yanlis2.SetError(TextBox2, "")
            Dogru2.SetError(TextBox2, "OK")


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

~~KaG~~
Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn. alpeki99,

Dediğiniz gibi dolu ise göstermenin anlamı yok. Ama amacım öğrenmek olunca iş değişiyor... Gerekli Açıklama İçinde Tesekkur
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.023
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,14:08
Çözüldü 
Yukarıda bahsetmiş olduğum şekilde kullanırsanız gösterimi iptal edersiniz. Yani siz Yeşili göstermeden önce Kırmızı olanı gizlemelisiniz.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

~~KaG~~
Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Anladım... Teşekkürler, sizede zahmet verdik...

İlgili Yere Taşıyabilirsiniz Konuyu...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Vb.net controls kullanımı alican60 1 180 21/12/2016, 21:13 alican60
  Fonksiyon Tuşları Kullanımı emir ustaoğlu 11 729 24/05/2016, 15:42 HilasNemkid
Çözüldü crystal reports kullanımı gkmanil 4 1.602 01/06/2014, 13:44 gkmanil
Çözüldü İnsert into deyiminde Checkbox gibi araçların kullanımı Şeyma462 6 2.802 22/05/2011, 18:04 Şeyma462


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya