Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
20/05/2011 21:49
Konu Sahibi
~~KaG~~
Yorumlar
4
Okunma
1802
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

~~KaG~~

Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Merhaba Arkadaşlar,

ErrorProvider kullanımı biraz anlatırmısınız? Bir örnek hazırladım, textboxlar boş ise kırmızı ünlem dolu ise yeşil tik işarati çıkıyor. Ama textboxları boşaltığımız zaman tekrar butona tıklıyorum, yeşil tik işaretleri kalıyor üstüne kırmızı ünlem çıkmıyor. Sorun nedir acaba?


Ek Dosyalar
.rar   ErrorProvider.rar (Dosya Boyutu: 286,65 KB / İndirme Sayısı: 14)
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.091
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
13/10/2017,13:42
Çözüldü 
Mantıken eğer dolu ise yeşil göstermenin bir anlamı yok. Ancak başka bir durum sebebi ile ihtiyaç olursa bu durumda

else sonrası şu şekilde çalışıyor :

Visual Basic Code
            Yanlis2.SetError(TextBox2, "")
            Dogru2.SetError(TextBox2, "OK")


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

~~KaG~~

Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Sn. alpeki99,

Dediğiniz gibi dolu ise göstermenin anlamı yok. Ama amacım öğrenmek olunca iş değişiyor... Gerekli Açıklama İçinde Tesekkur


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.091
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
13/10/2017,13:42
Çözüldü 
Yukarıda bahsetmiş olduğum şekilde kullanırsanız gösterimi iptal edersiniz. Yani siz Yeşili göstermeden önce Kırmızı olanı gizlemelisiniz.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

~~KaG~~

Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Anladım... Teşekkürler, sizede zahmet verdik...

İlgili Yere Taşıyabilirsiniz Konuyu...


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Vb.net controls kullanımı alican60 1 465 21/12/2016, 21:13 alican60
Çözüldü Fonksiyon Tuşları Kullanımı emir ustaoğlu 11 1.118 24/05/2016, 15:42 HilasNemkid
Çözüldü crystal reports kullanımı gkmanil 4 1.806 01/06/2014, 13:44 gkmanil
Çözüldü İnsert into deyiminde Checkbox gibi araçların kullanımı Şeyma462 6 3.256 22/05/2011, 18:04 Şeyma462

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.