Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
11/07/2018 18:07
Konu Sahibi
xNexus
Yorumlar
0
Okunma
156
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

xNexus


AL....
 14
 79
 19
 19/01/2018
46
 Yozgat
 Ögrenci Bilgisayar
 Ofis 2016 64 Bit
 31/08/2018,09:12
Exclamation 
Selamun aleyküm abilerim,ablalarım.
ben xNexus
Error Provider Nasıl Kullanılır Onu Gösterecegim.
şimdi ErrorProvideri Mesela Bir Login Bölümüne Kullanacagız.
İhtiyacımız Olan Araçlar;

1 Adet TextBox
1 Adet Command Button
Ve Son Olarakta
1 Adet ErrorProvider
(ErrorProvider Sayısı Kullanacagınız TextBox a göre değişir.)

Kodlar;
Misc-smiley-029

Visual Basic Code
ErrorProvider3.SetError(Me.TextBox1, "VERİLECEK UYARI.")


 


Ek Dosyalar
.rar   ErrorProvider.rar(Dosya Boyutu: 62,95 KB / İndirme Sayısı: 4)
Eğer forumda yeni isen Buraya Tıklayarak Kuralları Okuyabilirsin.
Gizlilik Bilgilerinide Buraya Tıklayarak Okuyabilirsin.
En iyisi AccessTr.neT .


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü SGK e-bildirge için XML dosya oluşturma umutakkaya 13 3.674 14/10/2016, 08:49
Son Yorum: alpeki99
Çözüldü Arac kiralama programı için iki dgw karşılaştırma Tbx 4 1.199 25/05/2016, 01:58
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Textboxlarımın hepsi için bir tek Contextmenustrip yeterlimi? umutakkaya 3 1.633 07/08/2014, 21:00
Son Yorum: umutakkaya
Çözüldü Nesneler arasında Yön tuşlarıyla Geçiş tetikçi_61 7 2.200 11/07/2014, 10:05
Son Yorum: tetikçi_61
Çözüldü Listbox içindeki itemler için ayrı form açmak adrian 11 3.779 09/03/2012, 16:17
Son Yorum: alpeki99

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444