Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
20/07/2011 16:30
Konu Sahibi
p_terzis
Yorumlar
11
Okunma
3081
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

p_terzis

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
P.... T....
26
9
22/02/2010
-
Ofis 2003
27/12/2012,14:04
Çözüldü 
Ek'teki listede Access programımda MainFoorm Formunu çalıştırıp sol taraftaki Listeleme yi tıkladığımda Enter Parameter Value ikazı çıkıyor.
Form'lardan FormListeAna isimli formu çalıştırdığımda ise bu ikaz çıkmıyor nedeni ne olabilir acaba?
Teşekkür ederim.


Ek Dosyalar
.zip   db1.zip (Dosya Boyutu: 325,06 KB / İndirme Sayısı: 19)
.zip   hata.zip (Dosya Boyutu: 74,9 KB / İndirme Sayısı: 10)
Cevapla

accessman

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
Private Sub lblType_Click()
Me!AltForm.SourceObject = "mainfoorm"
End Sub

şeklinde yazın


@benbendedeilem
Cevapla

p_terzis

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
P.... T....
26
9
22/02/2010
-
Ofis 2003
27/12/2012,14:04
Çözüldü 
Anlatamadım sanırım özür dilerim.

Access'te FormListeAna yı çaılştırdıgımda form da sorun yok çalışıyor.
MainFoorm un içinden link ile çalıştırdıgımda bahse konu hatayı alıyorum.

Verdiğiniz yanıt ta o formun içinden gene aynı formu çağısıyor.


Cevapla

p_terzis

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
P.... T....
26
9
22/02/2010
-
Ofis 2003
27/12/2012,14:04
Çözüldü 
Sayın ustalar için kolay bir soru olduğunu düşünüyorum ama ben hala sorunumu çözemedim.


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.090
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
31/08/2017,19:08
Çözüldü 
Kendi yaptığım programda da benzeri bir sistem kullanıyorum ancak liste kutusunda bu şekilde kriter kullanmadım. Daha çok Vba tarafından bu tip işleri halletmek iyi olur gibi geliyor.

Ana formun alt formu olması arama için tek metin kullanılması gibi sıkıntıları en iyi bu şekilde aşarsınız.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

p_terzis

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
P.... T....
26
9
22/02/2010
-
Ofis 2003
27/12/2012,14:04
Çözüldü 
Yanıt için teşekkür ederim, örnek göndermeniz mümkün mü ya da vb kodunu yazmanız.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü enter tuşu ergunarslan 18 3.309 18/07/2014, 20:29 atoz112
Çözüldü Formdaki Not alanı Enter hareketi Ömer 64 2 1.028 26/05/2014, 21:51 Ömer 64
Çözüldü Enter Tuşu Davranışı akdemir1 10 2.198 20/04/2014, 19:18 akdemir1
Çözüldü metinden enter karakterini çıkar accessman 1 1.606 14/11/2012, 17:33 accessman
Çözüldü shift enter ayaz323 2 1.804 13/03/2011, 15:54 ayaz323

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.