Elinde Fatura Kesme Programı Olan Varmı Acaba?
Tarih
05/12/2008 20:59
Konu Sahibi
Redgreen
Yorumlar
13
Okunma
8397
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Redgreen
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
108
19/11/2008
0
Ankara
Ofis 2003
12/10/2013,01:32
Çözüldü 
Elinde access'te yapılmış fatura kesme programı olan varsa yollayabilirmi.Teşekürler.

Saygılar,
MG
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.024
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,22:47
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Fatura kesme programı derken sadece fatura kesmek için mi kullanacaksınız yoksa cari-stok vs. de olacak mı? Eğer sadece Fatura kesecekseniz tüm ürünleri tek tek yazmanız gerekecek bu da sizi çok uğraştıracaktır diye düşünüyorum.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

Redgreen
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
108
19/11/2008
0
Ankara
Ofis 2003
12/10/2013,01:32
Çözüldü 
(05/12/2008, 21:07)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fatura kesme programı derken sadece fatura kesmek için mi kullanacaksınız yoksa cari-stok vs. de olacak mı? Eğer sadece Fatura kesecekseniz tüm ürünleri tek tek yazmanız gerekecek bu da sizi çok uğraştıracaktır diye düşünüyorum.

Bir güvenlik firmasına fatura kesmesi için kullanabileceği bir program gerekli. Cariler takip edebilmeli ; kestiği faturaların bi listesini tarih aralığında alabilmeli. Tabiki faturayı kesebilmeli. aklıma başka bişey gelmiyo. Elinde hazır olan varsa fazla uğraşmam yoksa bir kaç günümü alacak.

Saygılar,
MG
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.750
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
26/02/2017,20:07
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Ben kendi kullandığım bir programım var onu ekliyorum. Dolar girişi de var, kapatırsınız. Çünkü bilgisayarcılar için hazırlandı. Bazı ufak tefek eksikleri var, ama zaten hatasız versiyonunu sattığım için buraya ekleyemem. Bu eski halidir. Kullanabilirsiniz.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

Redgreen
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
108
19/11/2008
0
Ankara
Ofis 2003
12/10/2013,01:32
Çözüldü 
Bu çok kapsamlı daha basit bişeye ihtiyacım var. İçinde Cari Hesaplar olan.Fatura Bilgilerini girebileceğimiz.Rapor olarak sadece fatura ve cari raporu yeterli.Stok raporuna ihtiyaç yok.Güvenlik firmalarında stok yok.

Saygılar,
MG
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.750
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
26/02/2017,20:07
Çözüldü 
Sponsor Reklam
İlginçsiniz yani. Ben size derya veriyorum siz onun içinden bir küçük göl yapmaya yanaşmıyorsunuz. E oldu olacak sipariş üzerine yapalım bari.. Tamam örneği geriçekiyorum o zaman.. Kusura bakmayın.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Raporda boş ve veri olan alanları sayı olarak görme murat dikme 3 374 22/01/2017, 13:46 murat dikme
  Access userform u her kapattığımda Numlock kapanıyor. Neden acaba? mustim1547 8 251 19/01/2017, 21:27 mustim1547
Rainbow accdb formatda olan veri tabanının parolasini bulmak Ramin Vaqif Humbatov 3 297 04/12/2016, 04:22 ozanakkaya
  Access'te Sertifika Programı yapmak Yakupbg 2 170 25/11/2016, 10:45 Yakupbg
  Okullar İçin Evrak Kayıt-Takip Programı mehami 7 321 17/10/2016, 12:51 mehami


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya