Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
01/03/2014 17:49
Konu Sahibi
hasan.
Yorumlar
13
Okunma
2594
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

hasan.

Üye
Kullanici Avatari
Üye
12
3
25/02/2014
0
05/03/2014,00:25
Çözüldü 
Bana göre güzel bir program buldum üzerinde bazı değişiklikler yapmaya çalıştım. Bu programı kullanmak istiyorum. Ancak bir şeyin farkına vardım iki tarih arası ve Genel Ekstre aldığımız zaman satış yaptığımız ürünleri birden fazla satırda gösteriyor.

Kul. AHMET
Şif. 111


Ek Dosyalar
.rar   Örnek Cari.rar (Dosya Boyutu: 383,55 KB / İndirme Sayısı: 16)
Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
30/09/2017,01:57
Çözüldü 
O dediğiniz extreleri hangi menüden alıyorsunuz? Tam olarak ana menüde öyle extreler bulamadım.


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

kenan827

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
288
28/02/2013
0
İstanbul
-
07/07/2016,21:28
Çözüldü 
Hocam (Müşteri Bilgi Girişi/ Görme Menüsü) / Müşteri Bilgi ekranında ekstre alınıyor.


Cevapla

simendifer


Kullanici Avatari
Altın Üye
E.... Ç....
898
30/10/2008
324
Çankırı
emekli
Ofis 2007
Dün,21:48
Çözüldü 
Müşteri bilgileri formundaki genel extre butonunun olay yordamındaki kodları bu kodlarla değiştirin sizin prg deki butona tıklayınca olay yordamı direk raporu açtırıyor oysaki form1 i açacak orda tarihleri girdikten sonra raporu açacak
Private Sub Komut111_Click()
On Error GoTo Err_Komut111_Click

Dim stDocName As String
Dim stLinkCriteria As String

stDocName = "Form1"
DoCmd.OpenForm stDocName, , , stLinkCriteria


Exit_Komut111_Click:
Exit Sub

Err_Komut111_Click:
MsgBox Err.Description
Resume Exit_Komut111_Click

End Sub


Cevapla

hasan.

Üye
Kullanici Avatari
Üye
12
3
25/02/2014
0
05/03/2014,00:25
Çözüldü 
Çok teşekkürler hocam.


Cevapla

hasan.

Üye
Kullanici Avatari
Üye
12
3
25/02/2014
0
05/03/2014,00:25
Çözüldü 
Arkadaşlar Genel ve iki tarih arasındaki ekstrelerde kalan bakiyeyi satır, satır değil de sadece alt satırda toplam olarak gösterirse çok iyi olur. Saygılar.

Kırmızı daire içine aldığım kalan ekstreleri satır, satır göstermesin. Sadece alt toplamı göstersin. resim


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Dlookup Kodu Hatası accessdelisi 3 129 14/10/2017, 07:52 accessdelisi
Çözüldü Windows 10'da Access Kısayol İkonu Hatası serkan1985 2 124 06/10/2017, 19:42 serkan1985
Çözüldü Like Kullanımı Hakkında ALike Hatası anno 11 300 05/10/2017, 14:38 anno
Çözüldü Değer Hatası Hk. serkan1985 4 108 02/10/2017, 23:39 serkan1985
Çözüldü Formda Otomatik Sayı Hatası ştekin 2 66 27/09/2017, 13:03 ştekin

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.