Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
01/12/2010 22:56
Konu Sahibi
life_exciting
Yorumlar
4
Okunma
1516
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

life_exciting

Aktif Üye
Aktif Üye
837
28/12/2009
366
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Arkadaşlar Merhabalar

1 )Çalışmamda Fatura Formunu Açtığımda Otomatik Olarak Bir Önceki Kayıtlar Geliyor,Ben Ekranın Temizlenmiş Bir Şekilde Gelmesini İstiyorum,Bunun İçin Yeni Kayıt Ekle VB Kodunu Başlangıca Koydum Ancak Bu Seferde Fatura Numarası ve Fatura Id Her Seferinde Boş Kayıt Ediyor ve Veritabanında Gereksiz Bilgiye ve Zaman Kaybına neden Oluyor.
2)Otomatik Sayı Alanını Nasıl Sıfırlayabilirim?
Bu Konularda Yardımcı Olursanız Memnun Olurum.İyi Çalışmalar.



Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
10.859
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,18:03
Çözüldü 
Formdaki yeni kayıt butonunu tıkla, eğer Fatura Numarası ve Fatura Id alanlarında problem yoksa, istediğin şekilde çalışıyorsa butondaki kodu formun açıldığında olayına yaz


Ek Dosyalar
.rar   kargo_sled.rar(Dosya Boyutu: 572,4 KB / İndirme Sayısı: 6)
"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

life_exciting

Aktif Üye
Aktif Üye
837
28/12/2009
366
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Merhabalar Bu Kodu Daha Öncede Denedim Ancak Her Açılışta Yeni ID ve Sıra Numarası Veriyor.



Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
10.859
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,18:03
Çözüldü 


eklediğim örnekte id ve sıra numarası öncekilerin 1 fazlası olarak ekleniyor.

siz ne olmasını istiyorsunuz,

id ve sıra numarası boşmu kalsın,


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
10.859
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,18:03
Çözüldü 

9-) Herhangi bir soru(n) için konu açtıysanız verilen cevapları inceleyip en kısa zamanda yapılan yardımın olumlu ya da olumsuz sonucunu bildiriniz. Aynı sorun ile ilgili tekrar konu açmayınız. Açtığınız konuya cevap yazıldığı halde sonuç hakkında cevap yazmadan yeni konu açmayınız.
[Uyarı Puanı: +4]


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Sürekli Formda Etiketlerin İçerisindeki Metnin Dikey Olarak Ortalanması mmert06 2 57 22/06/2018, 12:29 mmert06
Çözüldü Buton dan Text Box'a İsim Yazıldığında Bir Sonraki Text Box'a Otomatik Gitmesi firtina 9 180 21/05/2018, 04:02 ozguryasin
Çözüldü Listedeki Rakamları % Olarak Artırmak. m_demir 8 218 07/05/2018, 23:31 m_demir
Çözüldü Onay Kutusuna Otomatik Veri Çekme Allback 10 203 10/04/2018, 16:15 Allback
Çözüldü Formda Bir Ad Seçtiğimde Diğer Veri Otomatik Gelsin seckingbs 4 225 03/04/2018, 08:04 seckingbs

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.