Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
23/02/2011 18:03
Konu Sahibi
life_exciting
Yorumlar
11
Okunma
3060
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

life_exciting

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Arkadaşlar Merhabalar
Çalışmamda FFatura Formundaki Yazdır Butonuna Bastığımda Yazdırma İşlevi Diğer İşlevler Tamamlanıyor Ancak FFatura Ekranındaki Kırmızı İle İşaretlediğim (Açılışta Otomatik Olarak Geliyor) Alanlar Tekrar Yenilenip Ekrana Gelmiyor.Doğal Olarak Bu Durumda 2. Fatura Kesim İşlemi Yapılamıyor.
Sorunun Yazdır Butonundaki Yeni Kayıt Kodundan Kaynaklandığını Zannediyorum Ancak Çok Defa Denememe Rağmen Sorunu Bulamadım.Yardımcı Olabilirseniz Sevinirim.İyi Çalışmalar


Ek Dosyalar
.rar   kargo.rar (Dosya Boyutu: 259,43 KB / İndirme Sayısı: 12)
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.875
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,02:14
Çözüldü 
yazdırma kodundaki

"on error resume next" kodunun hemen altına

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
    dim a as string
    dim b as integer
    dim c as string
    
    a = Metin22
    b = Metin24
    c = Kullanici


DoCmd.GoToRecord , , acNewRec

kodunun hemen altına

Visual Basic Code
Metin22 = a
Metin24 = b
Kullanici = c


Cevapla

life_exciting

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Sn.sledgeab Yardımınız İçin Teşekkür Ederim.Sorun Düzeldi.Ancak Sadece Sıra Numarası Kısmındaki Numara Görünürde Artmıyor Ama Tabloya Kayıt Yaparken Herhangi Bir Sorun Yok.İyi Çalışmalar


Cevapla

life_exciting

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Alıntı:Sadece Sıra Numarası Kısmındaki Numara Görünürde Artmıyor

İyi Çalışmalar


Cevapla

life_exciting

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
837
28/12/2009
361
Ankara
Ofis 2003
18/11/2010,00:42
Çözüldü 
güncel


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.875
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,02:14
Çözüldü 
sn. lifeexciting,
2. mesajda verdiğim kodda

dim b as integer

b = Metin24

olarak belirtip, kodun en sonuna da

Metin24 = b

yazdık.

Bu şekilde Metin24 yani faturasirano önceki ile aynı kalıyorsa ve 1 artmıyorsa, en sona yazdığımız

Metin24 = b

kodunu sizce nasıl değiştirmemiz gerekli?


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Raporda Verilerin Hepsi Çıkmasın. ankaram 8 578 17/06/2017, 10:36 ankaram
Çözüldü Listboxlara Getirilen Verilerin Tıklamasız Seçilmesi unmercy 5 513 01/06/2017, 01:02 ozanakkaya
Çözüldü Liste Box In İçindeki Verilerin Hizalanması erensimsek 3 275 19/05/2017, 14:05 erensimsek
Çözüldü Verilerin Listede Görünmesi m_demir 4 428 29/10/2016, 00:56 m_demir
Çözüldü tablodaki verilerin silinmeden ertesi güne yeni kayıt açılması dayko 10 1.064 25/08/2016, 11:42 dayko

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.